Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: 40 Lucky King
Jocuri pacanele: 40 Lucky King
5.0

Jocuri pacanele: 40 Lucky King

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri pacanele: 40 Lucky King

40 Lucky King este un joc de pacanele 777, dezvoltat de producatorul de jocuri EGT pe o matrice cu 4 randuri X 5 role si 40 linii de plata fixe. RTP-ul este cam mic, iar volatilitatea este undeva intre scazuta si medie, ceea ce duce la un castig de pana la 1.000 X miza totala intr-un singur Spin. Castiga un Jackpot progresiv, joaca la dublaj si cauta simbolurile cu fructe si septari, pentru ca Regele te va rasplati pe masura!

Jocuri pacanele: 40 Lucky King
Jocuri pacanele: 40 Lucky King

Simboluri

Este un joc de pacanele online 777, astfel ca pe matrice vei gasi simboluri cu fructe – Cirese, Lamai, Portocale, Prune, Pepeni si Struguri. Clopotelul este urmatorul ca valoare, iar Septarii sunt simbolurile care platesc cel mai bine. Simbolul Scatter apare sub forma unui Dolar, dar care nu vine cu rotiri gratuite, dar plateste oriunde s-au afla pe matrice. Cu siguranta, vei dori sa il vezi cat mai des pe grila de joc pe Rege – este simbol Wild si le inlocuieste pe toate celelalte. De asemenea, acesta apare si complet stivuit pe tamburii 2, 3 si 4.

Reguli de joc si gameplay

Este un joc de pacanele gratis simplu, asa cum sunt mai toate sloturile EGT. Cu 40 de linii de plata fixe, trebuie sa setezi doar pariul facand clic pe “credit”, care incepe de la 0.01 si ajunge la 1.00, iar apoi apasat pe miza potrivita. Consulta tabelul de plata, si vezi valoarea simbolurilor in numerar, facand click pe “i”, buton aflat in partea stanga jos a ecranului. Exista, de asemenea, o functie de redare automata a rolelor si poti opri in orice moment invartirea tamburilor printr-un simplu click pe ecran. Nu ramane decat sa te bucuri de fiecare castig, iar daca vrei sa il dublezi, apasa “Gamble” dupa fiecare combinatie castigatoare. Pentru a realiza o plata, ai nevoie de doua simboluri Septari si 3 pentru celelalte, asezate de de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola pe una din cele 40 de linii de plata. Succes!

Functii speciale

40 Lucky King este un slot clasic, fara rotiri gratuite, dar cu functii speciale EGT. Acest producator vine cu functia de dublaj Gamble – cu ajutorul acesteia, poti dubla fiecare castig mai mic de 35 X miza. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti culoarea cartii Rosu sau Negru, iar daca selectia ta este corecta, suma pariata se va dubla. In caz contrar, castigul va fi pierdut.
Jackpot Cards EGT

La orice rotire, in mod aleatoriu, poti castiga unul din cele 4 jackpot-uri progresive. Cand prinzi un jackpot, vei avea sansa sa alegi 3 carti identice din cele 12 intoarse cu fata in jos, iar una din cele 4 sume jackpot vor intra in contul tau. De mentionat este faptul ca ai sanse mai mari pe mize mai ridicata.

Plati pacanele gratis: 40 Lucky King

RTP-ul sub media de piata, de 95.53% si volatilitatea scazuta spre medie nu anunta castiguri atat de mari, dar cele prezente pot fi destul de profitabile in functie de miza. Cea mai mare plata este de 1.000 X miza totala. Totusi, cele 4 jackpot-uri progresive sunt cheia catre un castig mai mare, a carui valoare poate fi chiar si 6 cifre.

Tabel de plata la jocuri pacanele: 40 Lucky King

  • 5 x Septari = 25 x miza
  • 5 x Clopotel = 7.5 x miza
  • 5 x Struguri, Pepeni = 5 x miza
  • 5 x Cirese, Lamai, Portocale, Prune = 2.5 x miza
Jocuri pacanele: 40 Lucky King
Plati jocuri pacanele: 40 Lucky King

Jocuri ca la aparate: 40 Lucky King pe mobil

La fel ca mult alte jocuri ca la aparate de la producatorul de pacanele EGT, 40 Lucky King pe mobil este perfect functionabil. Pentru a fi redat pe dispozitivele mobile portabile, inclusiv tablete, smartphone-uri sau iPad-uri Android sau iOS direct din browser pe mobil sau din aplicatiile mobile corespunzatoare fiecarui cazino online cu licenta de la ONJN, trebuie doar sa ai o conexiune buna la internet. Incearca-l si tu de oriunde te-ai afla pentru o experienta exploziva!

Verdict

40 Lucky King nu iese cu nimic in evidenta, acesta fiind un slot simplu, cu functii speciale EGT – Jackpot si Dublaj, dar ofera sesiuni placute de joc, mai ales ca vine cu simboluri cu fructe si septari. Daca iti plac aceste sloturi, pe site-ul nostru gasesti o gama larga de pacanele 777, pe care le poti incerca gratuit, pe bani virtuali, lucru care ar fi indicat inainte sa il testezi pe mize reale la cele mai bune cazinouri online.