Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele 777: Cold as Ice
Pacanele 777: Cold as Ice
5.0

Pacanele 777: Cold as Ice

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele 777: Cold as Ice

Cold As Ice este un joc ca la aparate 777 identic cu celebrul Sizzling Hot Deluxe, doar ca vine cu o tematica inghetata, simbolurile fiind acoperite cu zapada. Creat producatorul de jocuri BF Games octombrie 2016, slotul online cu Fructe si Septari este dispus pe o grila de joc cu 3 randuri X 5 coloane si 5 linii de plata fixe.

Vine cu o functie de risc – Gamble, dar si cu o caracteristica multiplicator, de pana la 15x miza pentru simbolurile cu fructe. Este un slot de volatilitate ridicata, RTP-ul este de 96%, iar castigul maxim este de 1000x miza. Incearca jocul ca la aparate 777 Cold As Ice si pe dispozitivele mobile, direct in browser.

Cold as Ice
Pacanele 777: Cold as Ice

Simboluri

Cu un peisaj artic in fundal, pe grila de joc vei gasi simboluri cu fructe, precum Cirese, Lamai, Prune si Pepeni, fiind simbolurile de valoare mica (toate platesc la fel). Apoi avem simboluri cu Stea, Clopote si Zaruri, fiind cele de valoare medie. Cel mai bine platit simbol este Sapte (ofera pana la 1000x miza totala pe rotire).

Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu prima rola. Ai nevoie de minim 3 simboluri potrivite pe una din cele 5 linii de plata.

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a te aventura in jocul de pacanele 777, ar trebui iti ajustezi pariul. Numarul de linii este fix (5), iar miza se modifica din butoanele +/- aflate in partea stanga jos a ecranului. De asemenea, seteaza valoarea monedelor, care variaza de la 0.01 si 10. Exista si un buton de redare automata, daca preferi ca tamburii sa se invarta singuri. Consulta tabelul de plata inainte de a da Spin din butonul rotativ mare de pe centrul ecranului, facand click pe “i”. Cu minim 3 simboluri potrivite asezate pe o linie castigatoare, obtii un castig.

Functii speciale

La fel ca majoritatea jocurilor de pacanele online cu Fructe si Septari, jocul ca la aparate Cold As Ice nu vine cu runde gratuite sau alte caracteristici bonus. In primul rand, simbolul Stea actioneaza ca Scatter si ori de cate ori 3, 4 sau 5 apar in orice pozitie pe role, vei primi un premiu de 5x, 20x sau 100x miza.

Exista, de asemenea, un multiplicator pentru simboluri cu fructe. Ori de cate ori 9, 12 sau 15 simboluri Cirese, Lamai, Prune sau Pepeni creeaza combinatii castigatoare de la prima rola din stanga spre dreapta, plata normala va fi inmultita cu 3x, 4x si 5x. Asta inseamna ca exista sansa de a creste acele mici castiguri.
Pentru fiecare runda castigatoare, poti opta pentru un joc de risc – Gamble. Iti poti dubla castigul, ghichind culoarea cartii Rosu/Negru, de pana la 5 ori. Daca selectia ta este corecta, iti vei dubla premiul, iar daca selectia ta este gresita, vei pierde toata suma riscata la jocul de noroc.

Plati pacanele 777: Cold As Ice

Fara caracteristici bonus, precum rotiri gratuite, jocul ca la aparate Cold As Ice vine cu un RTP de 96% si o volatilite ridicata, ceea ce face ca platile sa fie de cele mai multe ori mici. Cu minim 3 simboluri potrivite, obtii un castig, dar hai sa vedem valoarea fiecaruia pentru o 5 bucati:

  • 5 X Sapte = 1000 X miza
  • 5 X Zaruri = 200 X miza
  • 5 X Stea = 100 X miza
  • 5 X Clopot = 80 X miza
  • 5 X Pepeni, Lamai, Prune, Cirese = 40 X miza
Cold as Ice
Pacanele 777: Cold as Ice

Simboluri cu fructe pot fi suspuse unui multiplicator de 3x, 4x si 5 pentru blocuri de 9, 12, 15. De asemenea, daca jocul de pacanele online nu face plata, poti dubla castigul pana de 5 ori cu functia Gamble.

Jocuri pe mobil cu pacanele 777: Cold As Ice

Gameplay-ul simplu de joc, cu 3 randuri X 5 coloane si 5 linii de plata fixe este perfect si pentru o sesiune intr-un cazino pe mobil aprobat de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Jocul ca la aparate Cold As Ice este complet optimizat pentru ecranul mai mic al unui telefon mobil sau tableta Android sau Apple, deoarece foloseste tehnologia HTML5. De asemenea, poti testa slotul si pe versiunea desktop (Windows), cum ar fi un calculator sau un leptop. Incearca Cold As Ice direct din confortul propriei case!

Verdict

Cold As Ice este un slot online cu Fructe si Septari clasic, fara caracteristici bonus, dar 777 ca la aparate vine cu un castig maxim de pana la 1000x miza totala/rotire. Daca iti plac jocurile de pacanele in acest gen, simple, atunci slotul este pentru tine. De asemenea, daca esti fanul unui joc ca la aparate cu dublaj, atunci inceraca pacanele gratis Cold As Ice pe site-ul nostru si compara-l cu celebrul Sizzling Hot Deluxe.