Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online 77777: Gem Heat
Pacanele online 77777: Gem Heat
5.0

Pacanele online 77777: Gem Heat

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Gem Heat pacanele online 77777

Jocul ca la aparate Gem Heat este un slot video al providerului Playtech, pe care il poti juca pe cinci role X trei simboluri fiecare. Tema slotului este o combinatie de simboluri de top, precum 77777, Wild, Scatter si alte diferite simboluri specifice jocurilor Playtech. Lansat in anul 2017, slotul dispune de grafica superioara, RTP 96.05%. Exista zece combinatii de castig diferite, sub denumirea de linii de plata, schema lor fiind gasita in tabelul cu informatii al slotului. Accesand aceasta functie vei ramane surprins si de posibilitatea de a asculta muzica. Poti accesa slotul la Betano Cazino, unde este disponibil atat pe bani reali, cat il poti testa si pe bani virtuali.

Simboluri

Ai senzatia ca esti la Las Vegas cand vezi atatea simboluri colorate pe ecranul de joc al slotului Gem Heat. Norocoasa cifra 7 rosie, verde sau albastra poate fi stivuita si ofera castigurile diferite. Lingouri de aur, Dolarul de aur, Potcoava norocoasa fac si ele parte din tema slotului.Simbolul BAR apare sub trei forme diferite, singur, dublat, triplat. Fiind un joc complet, inseamna ca simbolurile speciale, respectiv Scatter si Wild nu lipsesc si asa este. Ambele sunt usor de remarcat, unul este chiar logo-ul jocului GEM HEAT, iar al doilea apare pe ecran sub forma unui diamant si substituie toate celelalte simboluri obisnuite, exceptandu-l pe cel Scatter.

Pacanele online 77777: Gem Heat
Simboluri Gem Heat

Reguli de joc si gameplay

Deschide cont la Betano si acceseaza jocul dim sectiunea Cazinou a site-ului. Deschis, slotul permite setarea mizei, unde ai de ales intre 12 optiuni diferite, cuprinse intre 0.10 si 200 RON. In varianta clasica totul se regleaza din panoul de control din partea de jos. Tot acolo poti seta ca jocul sa ruleze automat pana la momentul activarii specialei, 10 invartiri, 25, 50 sau 99 de invartiri. Poti cumpara functia HI Roller sau activa modul turbo.

Trebuie sa stii ca poti castiga in momentul in care pe linia de plata, de la stanga catre dreapta, ai cel putin trei simboluri identice consecutive.

Functii speciale

Pe langa faptul ca este un joc de pacanele 77777, Gem Heat dispune si de simbolul Wild. Acesta substituie toate celelalte simboluri exceptand Scatter. Acesta din urma declanseaza 7 Rotiri Gratuite si pentru a face acest lucru trebuie stivuit pe rolele 1, 3, 5 la finalul unei runde. Pe timpul defasurarii specialei se joaca cu un singur Wild blocat in mijlocul, care face upgrade tuturor septarilor stivuiti si acorda premii mai mari.

Exista si o functie Hi Roller, pe care o poti lansa contracost pret de cinci rotiri. Pentru 10 X miza simbolul Wild apare pe rola 3, iar pentru 20 X miza simbolul Wild apare pe rolele 2, 3 si 4. Inlocuieste toate simbolurile 77777 si ofera castiguri superioare.

Plati pacanele Gem Heat

În slotul Gem Heat al providerului Playtech poti paria cel mai mult pe linia de plata 200 RON pe fiecare rotire. In total sunt 13 mize diferite pe care le poti utiliza, cu miza intre 0.10 si 200 RON. Direct proportional cu miza creste si castigul, asa poti ajunge sa castigi sume impresionante, cu multe zerouri. Pentru a pune mana pe cel mai mare castig al jocului trebuie sa obtii o linie intreaga de plata cu simbol
Linia de plata cel putin in slotul Gem Heat presupune o insiruire de cinci simboluri identice consecutive exact in directia corecta pentru a genera un castig. Sunt zece astfel de trasee, cunoscute in lumea jocurilor de pacanele gratis sub denumirea de linie de plata.

Jocuri pacanele pe mobil: Gem Heat

Tehnologia continua sa avanseze si la producatorul de sloturi Playtech, ajungandu-se la un nivel in care poti face foarte multe lucruri cu dispozitivul mobil. Acelasi lucru se intampla si in lumea jocurilor de noroc, cu atat mai mult cea a cazinourilor online. Sloturile se pot juca direct de pe telefonul mobil, tableta, indiferent de sistemul de operare al acestora. Daca la inceput s-a pus mare pret pe Android, acum si cei care au Iphone, respectiv dispozitive mobile al caror sistem de operare este IOS se pot juca in voie.

Recomandam utilizarea tabletei pentru o buna sanatate a echilor. Dimensiunea pe care aceasta o are este potrivita pentru a juca la pacanele de pe dispozitivul mobil.

Verdict

Daca la o prima impresie pare un slot dificil, Gem Heat este un joc usor de inteles, cu mize pentru toti jucatorii, cuprinse intre 0.10 si 200 RON. Poti activa functii contracost, ceea ce este un lucru pozitiv, pentru ca pretul difera de la o miza la alta. Pe langa aceasta functie denumita Hi Roller , oricand se poate declansa speciala, oferind o sansa in plus in drumul spre un castig suplimentar.

Intocmai faptul ca poti activa o functie speciala contracost sau activa in mod gratuit face din Gem Heat un slot misterios pe care trebuie sa il incerci.