Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Joker Hot Reels
Jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels
5.0

Jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels

Joker Hot Reels este un joc de pacanele 77777, cu 5 role x 3 randuri si 5 linii de plata fixe. A fost lansat de Playtech in luna august a anului 2020 cu o tematica fructe – vei gasi cele mai populare simboluri cu fructe. Exista doua Jackpot-uri progresive de castigat si te bucuri de o functie Bonus cu potential. RTP-ul este putin cam mic, sub media de piata, iar volatilitatea este destul de ridicata, asa ca ai grija la miza per rotire folosita. Castiga pana la 6.000x miza totala intr-o singura rotire!

Jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels
Jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels

Simboluri

Joker Hot Reels este un joc de pacanele ce include o mare varietate de simboluri cu fructe – Cirese, Lamai, Portocale, Prune, Struguri si Pepeni. In ciuda faptului ca platesc mai putin, acestea pot oferi castiguri bune la pacanele, daca poti alinia o combinatie de 5 de un fel. Simbolul cel mai bine platit sunt Septarii. Joker este simbol Wild si alaturi de 777 ofera castigurile cele mai mari.

Reguli de joc si gameplay

Jocul de pacanele online Joker Hot Reels se desfasoara pe un format cu 5 role, 3 randuri si exista 5 linii de plata fixe. O combinatie castigatoare se poate realiza atat de la stanga la dreapta, cat si invers pe o linie de plata activa – ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pentru a forma un castig. Exista o functie de redare automata, unde poti seta intre 5 si 100 de rotiri sau pana la secventa Joker Respin, dar si un Mod Turbo, daca preferi un joc mai rapid sau te grabesti. Nu ramane decat sa iti ajustezi miza – click pe butonale + / – din partea stanga a ecranului si incepe aventura, apasand “Invartire”.

Functii speciale

Simbolul Wild Joker poate aparea pe tamburii 2, 3 si 4. Ori de cat ori acesta apare complet stivuit pe una dintre aceste role sau pe toate, vei declansa caracteristica Joker Respin – acest lucru va ofera 3 rotiri gratuite in timpul carora Wild-ul ramane blocat pe tambur. Daca ai norocul sa aterizezi alt simbol Wild in timpul functiei, acesta se va bloca si el pe role. Poti obtine pana la 3 Wild-uri stivuite, ceea ce duce la castiguri uriase la pacanele Joker Hot Reels.

Bonus Jackpot Progresiv

Jackpot-urile progresive pot fi gasite la multe jocuri ca la aparate Playtech, iar Joker Hot Reels nu face exceptie. Cu toate acestea, spre deosebire de alte sloturi, acesta are doar doua jackpot-uri progresive:

  • Jackpot Mini
  • Jackpot Grand

Ambele se pot declansa in mod aleatoriu in timpul jocului de baza si nu trebuie sa cauti nici un simbol pe role pentru a le initia, ci doar sa joci cat mai mult si sa speri ca una dintre sesiuni va fi cea norocoasa.

Plati jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels

Cu toate ca este un slot simplu, Joker Hot Reels are potential. Cel mai mare castig posibil intr-o singura rotire este de de 6.000x miza totala – aceasta plata vine atunci cand obtii 3 role cu Joker, iar pe partea stanga si dreapta aterizeaza Septarii. Volatilitatea este ridicata, iar RTP-ul este cam mic, de 95.8%, ceea ce inseamna ca vor predomina castigurile de valoare mica/medie, dar poti obtine si o plata mare mai repede decat te-ai fi asteptat. Sa nu uitam de cele doua Jackpot-uri progresive, a caror valoare la momentul redactarii recenziei depasea 400.000 RON.

Tabel de plata la pacanele gratis: Joker Hot Reels

  • 5 x Septari = 1.500 monede
  • 5 x Pepeni = 250 monede
  • 5 x Struguri = 100 monede
  • 5 x Prune = 60 monede
  • 5 x Portocale = 50 monede
  • 5 x Lamai = 40 monede
  • 5 x Cirese = 30 monede
Jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels
Plati jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels

Jocuri ca la aparate: Joker Hot Reels pe mobil

Suntem in perioada in care aproape orice cazino online detine o aplicatie mobila sau face posibila accesarea sloturilor de pe dispozitivele mobile din browser, iar Joker Hot Reels este complet optimizat pentru telefoanele sau tabletele care folosesc sistemul de operare Android / iOS, chiar si pe ecranul mic al unui smartphone. Gameplay-ul clasic, simplu si simbolurile viu colorate faca ca experienta pe mobil sa fie aceeasi sau chiar mai buna decat pe versiunea desktop (laptop, PC).

Verdict

Chiar daca este un joc simplu, fara prea mult functii speciale, cele existente pot oferi un castig relativ impresionant – se poate castiga intr-o singura rotire pana la 6.000x miza totala. La aceasta plata se adauga si faptul ca este un joc de pacanele 777, ceea ce noua ne place. Sa nu uitam ca la orice rotire, in mod intamplator, exista sansa de a castiga unul din cele doua Jackpot-uri progresive, ceea ce reprezinta un plus major. Incearca pacanele gratis Joker Hot Reels pe site-ul nostru, fara sa risti nici un leu din buzunarul tau, iar cand esti pregatit hai sa joci cu bani reali intr-un casino online cu licenta de la ONJN.