Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele cu septari: Respin Mania
5.0

Pacanele cu septari: Respin Mania

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Skywind 77777 14 mai 2017 96.18% NU DA NU 500x

Castiga pana la 100 de rotiri gratuite dintr-un singur la pacanele cu septari Respin Mania! Este un slot de la Skywind, ce are loc pe o grila cu 3 randuri X 5 role si 25 de linii de plata fixe. Aici, vei avea pare de o sesiune retro de jocuri, unde exista Free Spins si Respin. RTP-ul este peste media de piata, de 96.18%, volatilitatea este ridicata, in timp ce pariurile sunt accesibile. Cauta pe matrice Septarii, Ciresele, BAR si Clopoteii pentru castiguri consistente!

Simboluri

La pacanele Respin Mania vei gasi pe role 11 simboluri. Cele de valoare mica sunt cartile de joc A, K, Q, J si 10, in timp ce Ciresele, Clopoteii, BAR si Septarii ofera recompense mai mari. Exista si un Wild – apare doar pe rolele 1, 3 si 5, dar avem si Scatter, reprezentat de Diamant – activeaza rotiri gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Respin Jackpot se joaca pe o grila comuna, 3×5, cu linii de plata fixe. Miza poate fi setata din butoanele “+ si –  Pariu Total” aflate in partea stanga jos a ecranulu. Exista si o functie de redare automata – poti seta rotiri pana cand se activeaza Free Spins. De asemenea, langa acest buton poti selecta si modul turbo, daca vrei ca rolele sa se invarta mai rapid.  Nu ramane decat sa formezi castiguri – minim 3 simboluri de acelasi fel asezate unul langa altul iti aduce un premiu – consulta tabelul de plata (i) si vezi ce valoare are fiecare simbol.

Caracteristici bonus

Fiecare castig sau 3-4 Scattere activeaza functia Respin. Simbolurile castigatoare sunt blocate in pozitie, iar celelalte role se rotesc. Daca pe role se formeaza un alt castig sau premiul initial se imbunatateste, atunci functia continua pana cand toata grila este plina cu simboluri castigatoare.

Cu minim 5 simboluri Scatter, vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. In functie de numarul de Scattere de pe role, vei incasa:

  • 5-6 Scattere = 10 rotiri gratuite
  • 7 Scattere = 15 rotiri gratuite
  • 8 Scattere = 20 de rotiri gratuite
  • 9 Scattere = 35 de rotiri gratuite
  • 10-12 Scattere = 50 de rotiri gratuite
  • 13-15 Scattere = 100 de rotiri gratuite
Pacanele cu septari: Respin Mania

Cum castigi la pacanele online Respin Mania?

Toate combinatiile castigatoare se platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu prima. Un castig se formeaza atunci cand minim 3 simboluri de acelasi fel aterizeaza pe una din cele 25 de linii de plata – cu 5 bucati vei incasa premii mai mari. Septarii au cea mai mare valoare, in timp ce cartile de joc sunt cele care platesc mai putin. In Free Spins poti revendica plati mai mari, deoarece sansa ca Wild-urile sa aterizeze pe matrice creste.

Tabel de plati pentru 5 x simbol

  • 5 x Septari = 500 de monede
  • 5 x BAR = 350 de monede
  • 5 x Clopotei = 250 de monede
  • 5 x Cirese = 200 de monede
  • 5 x A = 150 de monede
  • 5 x K = 100 de monede
  • 5 x Q = 75 de monede
  • 5 x J = 60 de monede
  • 5 x 10 = 50 de monede
Pacanele cu septari: Respin Mania

Jocuri ca la aparate Respin Mania pe mobil

Poti incerca acest slot de oriunde te-ai afla, cu o conexiune buna la internet. De asemenea, jocul este disponibil si in versiunea desktop (laptop/PC), cat si pentru dispozitivele mobile IOS si Android (tableta/telefon). Pentru o mai buna navigare, iti recomandam sa descarci aplicatia de mobil a unui cazino online licentiat ce are in oferta acest joc.

Incearca cele mai tari pacanele cu septari si fructe

Daca esti fan al pacanelelor deacest gen, sigur merita sa incerci si lista noastra de recomandari cu cele mai tari si cunoscute sloturi cu septari si fructe din toate cazinourile online, cat si terestre.

Verdict

Exista multe jocuri ca la aparate cu septari, iar Respin Mania nu se numara printre cele mai bune. Grafica este modesta, castigurile sunt destul de mici, iar functiile speciale nu impresioneaza. Chiar daca exista Respin si Rotiri Gratuite, premiile mari intarzie sa apara – poate un multiplicator ar fi facut lucrurile mult mai atractive. Joaca gratis Respin Mania si vezi daca tie iti place!

Care este tema principală a jocului Respin Mania și ce îl face special?

Tema principală a jocului Respin Mania este o experiență retro cu simboluri clasice, cum ar fi Septarii, Cireșele, BAR și Clopoteii. Jocul se evidențiază prin caracteristicile sale de Respin și rotiri gratuite.

Care este RTP-ul (Return to Player) al jocului Respin Mania?

RTP-ul jocului Respin Mania este de 96.18%, ceea ce îl situează deasupra mediei pieței și oferă șanse bune de câștig.

Este jocul Respin Mania disponibil pe dispozitive mobile?

Da, puteți juca Respin Mania pe dispozitive mobile precum smartphone-uri și tablete. Este optimizat pentru a oferi o experiență plăcută pe dispozitive iOS și Android.