Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la aparate: Wicked 777
5.0

Jocuri ca la aparate: Wicked 777

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Wicked 777

Wicked 777 este un joc de pacanele cu fructe si septari dezvoltat de furnizorul de software Skywind Group. Lansat in august 2020, slotul vine cu un castig urias de pana la 10.000 x miza totala intr-o singura rotire. Este dispus pe o grila de joc cu 5 randuri X 4 coloane si nu mai putin de 100 linii de plata castigatoare. Ca functii speciale exista un joc de noroc – Gamble si o caracteristica cu simboluri Wild misterioase. RTP-ul este de 96.33%, unul foarte bun, iar ca volatilitatea este medie spre ridicata. Jocul este disponibil si pe dispozitivele mobile Android sau iOS, cu mize cuprinse intre 1 RON si 160 RON. Continua sa citesti recenzia noastra Wicked 777 pentru a afla mai multe.

Jocuri ca la aparate: Wicked 777
Jocuri ca la aparate: Wicked 777

Simboluri

Pe matrice vei gasi cele mai iubite simboluri cu fructe – Cirese (ofera cele mai mici castiguri), Portocale, Lamai, Prune, Pepeni si Struguri. Simbolul 77777 ca la aparate ce plateste cel mai bine dintre cele obisnuite. Exista si un simbol Wild, reprezentat logo-ul jocului “Wicked” – acesta inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter-ului (Stea – este cel mai bine platit simbol) si se transforma intr-un simbol aleatoriu de pe grila de joc.

Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta, cu exceptia Scatter-ului.

Reguli de joc si gameplay

Slotul se joaca pe o grila 5×4 cu 100 de linii de plata castigatoare fixe. Pentru inceput, consulta tabelul de plata si vezi ceea ce iti poate oferi Wicked 777, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Apoi, seteaza miza per rotire – click pe “Miza” si stabileste valoarea monedei (intre 0.01 si 0.40), iar apoi alege pariul potrivit pentru tine, care incepe de la 1 RON si ajunge la 160 RON. Poti da rotire din butonul “Start”, corespunzator fiecarui pariu, dar poti opta si pentru redarea automata sau pentru un Mod Turbo. Incepe distractia!

Functii speciale

Jocul de pacanele online Wicked 777 nu este un slot cu rotiri gratuite sau alte functii speciale, fiind destinat celor care apreciaza lucrurile simple. Scatter-ul nu vine cu Free Spins, dar acorda un castig de pana la 1.000 x miza totala pentru 5 bucati oriunde s-ar afla pe role in aceeasi rotire.

Wild-ul, reprezentat de “Wicked”, pe langa faptul ca inlocuieste toate celelalte simboluri, de fiecare data cand aterieaza pe ecran, acesta se transforma intr-un simbol ales aleatoriu, in afara Scater-ului. Caracteristica este cunoscuta ca Simbolul Misterios.

Cum functia care declanseaza Rotiri Gratuite nu exista, singura care ramane este functia Gamble. Aceasta permite dublarea ultimului castig prin indicarea corecta a culorii pe care cartea cu fata in jos o are. Ea poate fi rosie sau neagra, dar daca indici gresit, atunci suma pariata este pierduta.

Plati jocuri ca la aparate: Wicked 777

Volatilitatea jocului de pacanele gratis Wicked 777 este medie spre ridicata, iar RTP-ul este de 96.33%. Cu 100 de linii de plata castigatoare, poti obtine des combinatii castigatoare. Cei mai norocosi ar putea chiar sa obtina cel mai mare castig al slotului, care este de 10.000 x miza totala. Consulta tabelul de plata de mai jos pentru a vedea exact cat plateste fiecare simbol:

Jocuri ca la aparate: Wicked 777
Plati jocuri ca la aparate: Wicked 777
  • 5 x Septari = 10 x miza
  • 5 x Struguri = 5 x miza
  • 5 x Pepeni = 3 x miza
  • 5 x Prune = 3 x miza
  • 5 x Lamai = 2 x miza
  • 5 x Portocale = 2 x miza
  • 5 x Cirese = 1 x miza

Cel mai bine platit simbol este Scatter – 3, 4 sau 5 oriunde pe role in aceeasi rotire ofera de 5x, 15x sau 1.000x miza totala.

Jocuri ca la aparate: Wicked 777 pe mobil

Wicked 777 este un slot online clasic, simplu, ceea ce reprezinta un atuu atunci cand vine vorba in a-l testa pe dispozitivele mobile, deoarece grafica destul de simpla si simbolurile cu fructe se potrivesc perfect pentru un joc pe mobil, pe un smartphone sau o tableta. Jocul ca la aparate Wicked 777 se deschide direct in browser pe mobil sau intr-o aplicatie mobila corespunzatoare fiecarui cazinou online. Fie ca preferi un dispozitiv Android sau iOS, experienta va fi aceeasi ca pe versiunea desktop, poate chiar mai atractiva.

Verdict

Daca esti un jucator care iubeste jocurile de pacanele retro cu fructe si septari, atunci jocul de pacanele online Wicked 777 este perfect pentru tine. Aces slot ofera un castig urias, de pana la 10.000 x miza totala intr-o singura rotire, ceea ce este mai mult decat satisfacator. Datorita celor 100 de linii de plata castigatoare, castigurile vin des, pe care poti sa le supui optional functiei de dublaj, o caracteristica care iti poate aduce plati suplimentare, daca esti destul de inspirat si norocos. Poti testa pacanele gratis Wicked 777 pe site-ul nostru sau pe bani reali intr-un cazino online licentiat ONJN in Romania.