Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele Hacksaw Xpander - Cazino365
Pacanele Hacksaw Xpander
5.0

Pacanele Hacksaw Xpander

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Hacksaw Gaming77777 / Fructe28 Iulie, 202196.25%DADANU10.000x

Descoperă cele mai populare simboluri cu jocul pacanele Hacksaw Xpander! Cireșe, Lămâi, Struguri sau Șeptari te așteaptă pe o matrice 7X7 vibrantă, plină de culoare și interactivă. În timp ce joci gratis, poți activa bonusuri de top, cum ar fi Rotiri Gratuite, Multiplicatori sau Wild-uri, funcții ce îți pot aduce în cont până la 10.000 X miza totală pe rotire! Vezi dacă poți câștiga premiul cel mare la cele mai bune cazinouri online cu slotul Hacksaw Gaming!

Pacanele Hacksaw Xpander – Simboluri

Xpander este un joc de păcănele cu fructe și șeptari. Astfel, pe matrice vei găsi Cireșe, Lămâi, Struguri și Pepeni. Există și simboluri Potcoavă, Clopoței și, desigur Șeptari. De departe, Diamantul este cel mai bine plătit. Te bucuri și de Wild-uri, FS (activează rotiri gratuite), dar și de alte simboluri speciale, pe care le poți descoperi în paragrafele de mai jos.

Cum se joacă pacanele Hacksaw Xpander?

Începe prin a seta miza potrivită bugetului tău, ca mai apoi să consulți tabelul de plăți – aici, vei vedea cum se activezi bonusuri și cât plătește fiecare simbol. După ce dai spin, vei observa că nu există linii de plată ca la alte jocuri ca la aparate, ci slotul plătește în cluster, adică pentru grupuri de simboluri (minim 5 formează un combo câștigător). Poți reda slotul și în mod automat (până la 1.000 de rotiri cu limite pierdere/câștig). Este simplu să joci păcănele cu fructe și șeptari Xpander!

Caracteristici bonus

Funcția Câștiguri în Cascadă elimină simbolurile câștigătoare, permițând altora noi să cadă de sus, ceea ce poate duce la formarea de noi câștiguri într-un singur spin. Caracteristica continuă atâta timp cât se formează grupuri noi câștigătoare.

Un simbol Wild te va ajuta să obții mai multe grupuri câștigătoare. De asemenea, un simbol de suprapunere cu multiplicator X2 apare în locuri aleatorii la fiecare rotire – dacă aterizează pe un grup câștigător, aplică multiplicatorul.

Simbolurile Double Up cresc valoarea câștigurilor atunci când se află pe matrice – dublează multiplicatorul de mai sus cu până la X128.

Există un simbol Săgeată verde în 4 direcții. La 3 simboluri colectate, va crește dimensiunea multiplicatorului: 2X2, 3X3 și 4X4.

Cu 3 sau mai multe simboluri FS, vei activa rundă bonus cu rotiri gratuite. Primești 5 rotiri gratuite, iar în timpul lor dimensiunea și multiplicatorul nu se vor reseta.

Cumpără Free Spins este o opțiune. Dacă ești nerăbdător să activezi secvența bonus cu rotiri gratuite, o poți face instant pentru un cost de 129 X miza totală.

Cum câștigi la aparate Xpander?

Pentru a genera un câștig, ai nevoie de grupuri de minim 5 simboluri de același fel, adică un cluster, așezate pe vertical și/sau orizontal. Desigur, recompense mai mari vin pentru 15+ simbol. Rata de câștig este excelentă, peste media de piață, de 96.25%, în timp ce volatilitatea este foarte ridicată – practică mereu un joc responsabil. Se pot obține premii consistente și în jocul de bază, însă în speciale poți beneficia de multiplicatori de până la X128, ceea ce poate duce la câteva plăși substanțiale.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 15+ Diamant = 80 x miza
  • 15+ Șeptari, Potcoavă, Clopoței = 60 x miza
  • 15+ Pepene, Struguri, Lămâie, Cireșe = 20 x miza

Păreri Xpander de la Hacksaw Gaming

Dacă îți place să joci păcănele cu fructe și șeptari, pacanele Hacksaw Xpander este fix ceea ce cauți. În acest slot Hacksaw Gaming te bucuri de multe bonusuri, inclusiv rotiri gratuite, multiplicatori, câștiguri în cascadă sau wild-uri. Este un joc cu potențial mare de plată, însă extrem de volatil, deci nu uita să joci atât cât îți permiți să pierzi. Partea bună este că pe Cazino365 poți testa demo Xpander pentru a te obișnui cu mecanica, că mai apoi să îl încerci și într-un cazino online licențiat ONJN în România.

Unde poți juca pe bani reali Xpander?

Ai testat pacanele gratis Xpander pe pagina noastră și vrei să joci slotul pe bani reali? Află că îl găsești împreuna cu alte sloturi top cum ar fi Book of Ra Deluxe în multe cazinouri online, precum NetBet, Superbet, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino, Betano, Mr Bit, SlotV, Frank Casino, Maxbet sau Winmasters. Pariurile sunt accesibile și sunt cuprinse între 0.80 RON și ajung până la 200 RON, atât pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile IOS sau Android (tabletă/telefon).

La NetBet te bucuri de bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite la cele mai tari sloturi, cu cerințe minime de rulaj.