Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online Xtra Hot - Cazino365
Pacanele online Xtra Hot
5.0

Pacanele online Xtra Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Novomatic7777715 iunie 201995.66%NUNUNU2.500 x

Incearca jocul ca la aparate Xtra Hot, un slot retro cu fructe si septari! Este o productie Novomatic, ce are loc pe o grila cu 3 randuri X 5 role si 5 linii de plata fixe. In timp ce dai spin, poti activa multiplicatori de x3, x4 sau x5 si, de asemenea, poti juca la dublaj pentru premii suplimentare. RTP-ul este de 95.66%, volatilitatea este medie, in timp ce pariurile sunt accesibile. Joaca pacanele gratis Xtra Hot pe pagina noastra!

Simboluri

Xtra Hot este un joc de pacanele cu fructe. Astfel, pe role vei gasi Cirese, Prune, Portocale si Lamai. Exista si BAR, Septari sau X-uri. Nu avem parte de un simbol Wild, dar te bucuri de un Scatter (apare sub forma unei Stea) – in paragrafele de mai jos vei descoperi ce valoare are fiecare.

Reguli de joc si gameplay

Este foarte simplu sa joci pacanele Novomatic. Incepe prin a seta miza potrivita bugetului tau – exista o gama larga de pariuri disponibile, care poate fi ajustat din butonele “-/+ miza totala”. Apoi poti folosi un buton pentru rotire automata, daca nu vrei sa dai “Start” in mod manual – cick pe “Auto”. Inainte de a te aventura, consulta tabelul de plati si modalitate de declansare a functiilor bonus prezente, facand click pe “Meniu – Info”, unde ai posibilitatea sa vezi si valoarea simbolurilor in numerar.

Caracteristici bonus

Atunci cand obtii simboluri de acelasi fel pe role stivuite consecutive, vei beneficia de multiplicatori, dupa cum urmeaza:

  • 9 simboluri pe rolele 1, 2 si 3 acorda un multplicator de x3;
  • 12 simboluri pe rolele 1, 2, 3 si 4 acorda un multiplicator x4;
  • 15 simboluri pe rolele 1, 2, 3, 4 si 5 acorda un multiplicator de x5.

Dupa fiecare premiu mai mic de 500 X miza totala, poti alege sa joci la dublaj. Aici, iti poti dubla premiul, daca ghicesti ce culoare are o carte intoarsa cu fata in jos (rosie/neagra). Poti cotinua sau poti incasa premiul chiar si dupa prima selectie corecta, dar nu uita ca prima greseala duce la pierderea intregului castig din rotirea respectiva.

Pacanele online Xtra Hot

Cum castigi la pacanele Xtra Hot?

Castigi atunci cand 2 Cirese, 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi fel aterizeaza pe o linie de plata activa, asezate de la stanga la dreapta, incepand cu primul tambur. Septarii sunt de departe cele mai bine platite simboluri, in timp ce X-ul acorda premii mai mici. Scatter-ul nu activeaza rotiri gratuite, insa 3, 4 sau 5 oriunde pe matrice acorda 2x, 10x sau 50x miza totala. Castiguri mai mari se pot incasa si la dublaj, asta daca esti destul de inspirat.

Tabel de plata pentu 5 simboluri

  • 5 x Septari = 1.000 x miza
  • 5 x BAR = 200 x miza
  • 5 x Prune, Lamai, Cirese, Portocale = 40 x miza
  • 5 x X = 20 x miza
Pacanele online Xtra Hot

Jocul ca la aparate Xtra Hot pe mobil

Daca esti in oras, la serviciu sau oriunde in lume si ai chef sa joci un slot cu fructe, Xtra Hot poate fi incercat si pe un dispozitiv mobil. Fie ca folosesti Android sau iOS, rolele se misca fluid si pe un smartphone sau o tableta – singura ta grija este sa ai o conexiune buna la internet si bateria incarcata.

Pacanele 77777 – jocuri cu septari si fructe

Toata lumea iubeste sloturile retro cu fructe si septari, astfel ca, iti oferim cateva titluri din acelasi trend pe care poti sa le incerci gratis pe pagina noastra:

Verdict

In ciuda faptului ca nu exista bonusuri cu rotiri gratuite sau alte “speciale”, Xtra Hot de la Novomatic poate genera cateva premii consistente. Pentru fanii jocurilor cu fructe si septari, acesta este perfect. De asemenea, pentru cei care prefera sa joace la dublaj, aici te poti bucura de o sesiune excelenta. Xtra Hot merita incercat!

Care sunt simbolurile principale din joc?

Pe role, veți găsi simboluri precum Cireșe, Prune, Portocale, Lamai, BAR, Septari și X-uri. De asemenea, există un simbol Scatter sub forma unei Stele.

Există funcții bonus în acest joc?

„Xtra Hot” nu oferă funcții bonus tradiționale precum simboluri Wild sau rotiri gratuite. Cu toate acestea, puteți beneficia de multiplicatori în timpul jocului de bază și de funcția de dublaj.

Pot juca „Xtra Hot” pe dispozitive mobile?

Da, „Xtra Hot” este disponibil pe dispozitive mobile, inclusiv pe Android și iOS, pentru a vă bucura de joc și în deplasare.