Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele Push Gaming Bison Battle

Pacanele Push Gaming Bison Battle

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Push Gaming Animale si natura ianuarie 2022 96,41% DA DA NU 50.000X

Pacanele Push Gaming Bison Battle

Viziteaza campiile din America de Nord, acolo unde se ascunde o turma de Bizoni! Cauta-i pe o matrice cu 4 randuri X 5 role si 20 linii de plata fixe la pacanele online Bison Battle pentru premii de pana la 50.000X miza totala pe rotire! In acest slot de la Push Gaming te bucuri de functii bonus de top, inclusiv Rotiri Gratuite, Wild-uri lipicioase, Multiplicatori sau Cumpara Bonus. Incearca-l chiar acum de pe desktop sau de pe mobil!

Simboluri

Pe matrice vei intalni o serie de animale salbatice – Vulturii ofera cele mai mari premii, in timp ce Ursul, Lupul si Puma sunt cele de valoare medie. Exista si 4 carti de joc, respectiv Trefla, Frunza, Inima si Romb, acestea fiind cele care acorda recompense mici. Wild-ul este reprezentat de un Bizon – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Bizon Rosu, Bizon Verde si Bizon Albastru, acestea fiind simboluri Bonus.

Reguli de joc si gameplay

Este un slot simplu ca design si gameplay, cu o grila de joc standard si 20 linii de plata fixe, deci va fi usor de incercat si inteles. Toate butoanele de control sunt situate in partea de jos a ecranului – aici gasesti o pictograma pentru miza (click pe sageata pentru a selecta intre 0.60 RON si 30 RON), buton pentru functia Autoplay, aflat langa cel de Spin (intre 10 si 100 de rotiri, cu limite pierdere/castig). Inainte de a incepe, ar fi bine sa arunci o privire peste tabelul de plata – butonul patrat din partea stanga jos a ecranului, unde vei observa valoarea simbolurilor in numerar si modul de initiere al functiilor bonus. Sa inceapa cautarea de Bizoni!

Functii speciale

Simbolurile Blue Bison si Green Bison sunt Scatter si pot ateriza doar pe rola 1, in timp ce simbolurile Red Bison cad pe tamburii 1 si 5.

  • Cand un Bizon verde aterizeaza pe rola 1 impreuna cu un Bizon rosu pe rola 5, se declanseaza functia Green Valley
  • Cand un Bizon albastru aterizeaza pe rola 1 cu un Bizon Rosu pe rola 5, se declanseaza functia Ice Park

Bizonii rosii pot ateriza si pe rola 1, iar atunci cand o fac, acestia vin cu valori de 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x, 1.000x sau 2.500x. Cu toate astea, atunci cand aterizeaza pe tamburul 1 fara un Bizon rosu pe acelasi rand pe tamburul 5, se va deplasa la dreapta cu o roata pe fiecare rotatie.

Un simbol Bizon rosu pe rola 5 au multiplicatori de x1, x2, x3, x4, x5 sau x10. Cand aterizeaza fara un Bizon rosu pe acelasi rand pe rola 1, se misca o rola la stanga la fiecare rotire.

Bison Clash

In jocul de baza, cand Bizonul rosu aterizeaza pe rolele 1 si 5 pe acelasi rand, se declanseaza functia. Cele doua simboluri se unesc pe tamburi, acordand valoarea Instant Prize inmultita cu multiplicatorul

Ice Park

Se declanseaza atunci cand un Bizon albastru si un Bizon rosu sunt incluse pe acelasi rand. Apoi, aceste doua simboluri se vor reuni si vei primi 3 rotiri gratuite. Aici, simbolurie monede pot ateriza doarpe rolele din mijloc, respectiv 2, 3 si 4, in timp ce Bizonii cu multiplicatori pot pica doar pe rolele 1 si 5. Cand simbolurile monede apar pe matrice, ele se blocheaza in pozitie si reseteaza numarul de rotiri la 3. Cand Bizonii “lovesc”, reseteaza numarul de rotiri si se incarca pe randul lor, inmultind toate simbolurile monedelor de pe aceasta cu valoarea pe care o are atasata.

Green Valley

Cand este declansata, se ofera 8 rotiri gratuite. In timpul functiei, simbolurile Wild apar doar pe cele 3 role din mijloc si devin lipicioase cand cad pe tamburi. Simbolurile Bizon rosu pot ateriza pe rolele 1 si 5, care vin cu multiplicatori de la x2 la x10 si pot acorda o rotire gratuita suplimentara. In plus, daca un Bizon rosu pica pe un rand care are deja un Wild lipicios pe el, se incarca si adauga multiplicatorul la toate Wild-urile din rand.

Cumpara Bonus

Daca nu ai rabdare sa activezi “speciala” in mod normal, o poti cumpara, facand click pe butonul stea din partea dreapta a grilei de joc. Functia Green Valley costa de 75 de ori miza totala, in timp ce Ice Park are un pret de 95 de ori valoarea pariului total.

Ce speciale are slotul Bison Battle
Pacanele Push Gaming Bison Battle – Functii Speciale

Cum castigi la pacanele online Bison Battle?

Cel putin 3 simboluri de acelasi fel asezate de la stanga la dreapta, incepand cu rola 1, formeaza o combinatie castigatoare. Vulturii ofera cele mai mari premii, chiar si pentru 2X, dar cu 5X vei revendica recompense mai mari, in timp ce cartile de joc vin cu cele mai mici castiguri. Exista 20 linii de plata fixe, RTP-ul este bun, de 96.41%, iar volatilitatea este ridicata, deci jocul va plati mai rar sau premii mici de cele mai multe ori, dar in acelasi timp exista si sansa unui castig urias intr-un interval scurt de timp, in functie de noroc. Cele mai mari recompense le poti incasa in Bonus, acolo unde exista multiplicatori de pana la 2.500x, Wild-uri lipicioase si multe Rotiri Gratuite.

Premii la pacanele online Bison Battle pentru 5 bucati

  • 5 x Vultur = 50 x miza
  • 5 x Urs = 15 x miza
  • 5 x Lup = 12.5 x miza
  • 5 x Puma = 10 x miza
  • 5 x Carti de joc (4 la numar) = 2 x miza
Cum plateste slotul Bison Battle
Pacanele Push Gaming Bison Battle – Tabel de plata

Jocuri ca la aparate: Bison Battle pe mobil

Bison Battle poate fi incercat pe orice dispozitiv mobil, indiferent ca folosesti unul cu sistem de operare iOS sau Android. Slotul se reda perfect direct din browser pe mobil (Chrome), dar poti sa te joci si din aplicatia mobila de cazino, daca acel operator ce contine jocul, are una. Calatoreste in America de Nord de oriunde te-ai afla, cum ar fi de la serviciu, de acasa sau chiar din mers, iar experienta va fi una cel putin la fel de interesanta ca pe versiunea desktop!

Verdict

Bison Battle nu este cel mai atractiv slot cu tematica animala din punct de vedere vizual, dar este un slot ce nu trebuie sa lipseasca din lista ta. Cu siguranta, merita sa verifici de ce este capabil acest joc, deoarece are caracteristici bonus cu potential, de pana la 50.000X miza totala pe rotire. Totusi, trebuie sa stii ca este un slot foarte volatil, deci nu paria mai mult decat iti permiti. Ar fi minunat sa incerci pacanele gratis Bison Battle pe site-ul nostru pentru a te obisnui cu sistemul de plati si mecanica de joc!