Free cookie consent management tool by TermsFeed

Top păcănele EGT care plătesc bine. Este evident că sloturile online furnizate de producătorul bulgar Euro Games Technology (EGT) se află în topul preferințelor jucătorilor români de păcănele. Acesta a mizat pe teme foarte populare, un gameplay simplu și fluent și cele mai căutate caracteristici bonus. Rezultatul a fost o colecție atractivă de jocuri care nu necesită abilități native sau dobândite, dar care oferă plăți generoase (RTP-ul, procentul de întoarcere către jucător, este peste media industriei).

Astfel, ne-am gândit să alcătuim un material Top păcănele EGT care plătesc bine, pentru a vedea care sunt titlurile cele mai „generose” din colecția producătorului de jocuri ca la aparate din țara vecină. Citește acest material și află o mulțime de lucruri interesante! Vezi care sunt primele 15 sloturi care plătesc cel mai bine, cine este EGT, ce înseamnă RTP și unde poți juca păcănele EGT online!

Burning Hot – lider în Top păcănele EGT care plătesc bine

RTP 96.45%
Schemă 5×3
Linii de plată 5
Volatilitate Medie
Câștig maxim 3.000x

Nu există jucător de sloturi care să nu fi încercat acest joc. Burning Hot este un slot cu fructe și Șeptari pe care EGT îl distribuie din 2014. Mediu volatil, acesta face de până la 3.000x pe 5 linii de plată de pe grila cu 5 role cu 3 rânduri. Simbolurile acestui joc sunt cele mai folosite fructe la sloturi, Strugurele, Pepenele verde, Clopotul, Cireșele, Lămâia, Portocala și Prunele, dar și simboluri norocoase: Șeptarul, Dolarul (Scatter), Steaua Purpurie (Scatter) și Trifoiul cu 4 foi (Wild).

Slot cu fructe Burning Hot
Burning Hot – Slot cu fructe si 77777

Jocul nu este prevăzut cu o rundă bonus clasică, cele două Scattere limitându-se la a face plăți. Simbolul Wild apare pe rolele 2, 3 și 4 și se extinde pe întrega rolă. Toate câștigurile sub 35x pot fi dublate  cu ajutorul funcției Gamble (dublezi pariul mizând pe Roșu sau Negru, culoarea unei cărți de joc care va fi dezvăluită).

Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

40 Golden Coins

RTP96.27%
Schemă5×4
Linii de plată40
VolatilitateMedie
Câștig maxim2.000x

40 Golden Coins este un slot online distribuit de Amusnet Interactive din noiembrie 2023. Un joc de păcănele cu fructe și Șeptari, acesta păstrează caracteristicile jocurilor EGT: Wild (Șeptar), plăți Scatter (Stea), parierea câștigurilor și Jackpotul misterios. În plus, creatorii jocului au încărcat și o funcție Collect. Simbolul care inițiază această caracteristică (Pușculiță) apare pe rola 5.

Top pacanele care platesc bine 40 Golden Coins
Slot ca la aparate 40 Golden Coins

În timpul funcției sunt colectate valorile multiplicator de miză afișate de simbolurile Monede Bonus. În mod aleatoriu, în rotirile necâștigătoare, când pe role sunt prezente simboluri Monede Bonus, dar pe rola 5 nu apare un simbol Pușculiță, este inițiată funcția Imboldul Misterios care poate aduce un simbol Collect pe panou.

Verifică-ți norocul cu Zodiac Wheel

RTP96.45%
Schemă5×3
Linii de plată5
VolatilitateMedie
Câștig maxim3.000x

Zodiac Wheel te provoacă la o incursiune printre aștri. Vei fi ghidat în această călătorie de Un Astrolog și de ucenica acestuia. Instrumentele specifice sunt simbolurile cu valoare medie, în timp ce suita de la J la A din pachetul de cărți de joc reprezintă simbolurile cu valoare mică. Zodiac Wheel este simbol Wild care se extinde pe întreaga rolă, iar Cartea și Harta fac plăți Scatter.

Slotul Zodiac Wheel
Jocul ca la aparate Zodiac Wheel

Având o matematică similară cu Burning Hot, Zodiac Wheel face plăți de până la 3.000x. Jocul se desfășoară pe o grilă cu 5 role cu 3 simboluri și 5 linii active, iar funcția Gamble este disponibilă pentru câștigurile de până la 35x.

Păcănele cu temă antică – Great Adventure

RTP96.45%
Schemă5×3
Linii de plată25
VolatilitateMedie
Câștig maxim1.000x

O tânără pereche de Exploratori te provoacă să descoperi secretele Egiptului Antic într-o aventură pe 5 role cu 3 simboluri și 25 de linii de plată fixe, în care te așteaptă recompense de până la 1.000x. Pe grila jocului ca la aparate Great Adventure vei mai întâlni suita de cărți de joc de la J la A, Masca Faraon, Scarabeul și Cartea – simbolul Scatter.

Pacanele Great Adventure
Pacanele Aventura Great Adventure

Minim 3 simboluri Scatter într-o rotire inițiază rotirile gratuite (Funcția Statuie). Trebuie să alegi din 5 statui pentru a afla numărul de rotiri gratuite (între 3 și 10) și simbolurile Wild Gold active. Orice câștig sub 35x poate fi pariat prin funcția Gamble, iar orice rotire te poate trimite în runda Jackpot Mystery Cards

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Varsta minima 18+
Se aplica T&C
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 60 zile
Condiții de rulaj – 30x la orice joc de cazino
Câștig maxim - 2.500 RON
O ofertă per familie/IP/mail
Termeni și condiții detaliate

Dragon Reels – slot de inspirație orientală

RTP96.44%
Schemă5×3
Linii de plată25
VolatilitateMedie
Câștig maxim5.000x

În cultura orientală Dragonul este un simbol des întâlnit. Slotul online EGT Dragon Reels prezintă aventura unui Prinț care încearcă să salveze Prințesa din ghearele Dragon Master.

Pacanele Dragon Reel
Pacanele Jackpot Dragon Reel

Ajută-l pe Prinț și aventurile la care vei participa pe cele 5 role cu 3 simboluri și 25 de direcții de plată îți pot aduce recompense de până la 5.000x – iată de ce acest slot este sus în Top păcănele EGT care plătesc bine. În această aventură te vei ajuta de Lampioane (Felinare Chinezești), Tobă și Artificii. Celelalte simboluri ale jocului sunt reprezentate de suita de cărți de joc de la 9 la A.

Dragon Master este simbol Wild și înlocuiește toate simbolurile uzuale în combinații, cu excepția simbolului Dragon Scatter, cel care inițiază bonusul cu 10 rotiri gratuite cu multiplicator de câștiguri 2x. Simbolul Dragon Wild suplinește simbolul Dragon Scatter, făcând mai facilă suplimentarea numărului de rotiri gratuite.

Shining Crown – Coroana sloturilor EGT

RTP96.37%
Schemă5×3
Linii de plată10
VolatilitateMedie
Câștig maxim5.000x

Shining Crown este un alt slot clasic cu fructe și Șeptari furnizat de Euro Games Technology din 2014. El se bazează pe un model matematic similar jocului ca la aparate Burning Hot. Cu o grilă de joc clasică cu 5 role cu 3 simboluri, Shining Crown face plăți de până la 5.000x pe cele 10 linii de plată fixe.

În acest joc ca la aparate mediu volatil vei câștiga cu combinații formate din fructe (Strugure, Pepene Verde, Cireșe, Lămâii, Portocale și Prune) și Șeptari. Dolarul și Steaua Purpurie fac plăți Scatter, iar Coroana este simbolul Wild ce apare pe rolele 2, 3 și 4, se extinde pe role și înlocuiește celelalte simboluri în combinații. Orice rotire din Shining Crown îți poate aduce Jackpotul de Inimă Neagră.

Pacanele fructe Shining Crown
Pacanele coroane Shining Crown
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
300 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Desert Wealth Clover Chance de la EGT Digital

RTP96.60%
Schemă6×5
Linii de platăPay Anywhere (pentru minim 8 simboluri oriunde pe role)
VolatilitateMedie
Câștig maxim3.000x

Desert Wealth este un joc de păcănele online din colecția EGT Digital, inspirat din mitologia egipteană. Designerii studioului au plasat grila de joc 6×5 într-un templu. Recompensele se acordă pentru minim 8 simboluri obișnuite oriunde pe role. Cele mai mici plăți sunt acordate de suita de la 10 la A din pachetul de cărți de joc, în timp ce simbolurile tematice, Scarabeul, Ankh, Ochiul lui Horus și Lotusul, generează recompense mai consistente. Poți juca în Modul normal sau în Modul Special (pentru 25% în plus la miză îți dublezi șansele de a iniția bonusul cu rotiri gratuite).

Desert Wealth Clover Chance de la EGT Digital
Desert Wealth Clover Chance online

Caracteristicile speciale ale jocului sunt dublarea câștigurilor prin funcția Gamble și rotirile gratuite cu multiplicatori (maxim X100) cumulativi, dar resetabili între rotiri. Bonusul cu rotiri gratuite poate fi declanșat și prin funcția Cumpără Bonus, pentru 100x miza. Atât în jocul de bază, cât și în rotirile gratuite, în mod aleatoriu, poți iniția funcția Clover Chance în care vei câștiga unul dintre cele 4 niveluri jackpot: Mini, Minor, Major sau Grand.

RTP96.37%
Schemă5×3
Linii de plată10
VolatilitateMedie
Câștig maxim5.000x

Perioada Medievală este una care trezește interesul unei mari categorii de oamenii. Luxul, dar mai ales intrigile de la marile Curți Regale ale Europei a fost subiect pentru multe opere de artă, dar se regăsește și în lumea plină de culoare și strălucire a cazinourilor. EGT te provoacă să descoperi secretele de budoar ale Regelui și Reginei. Pentru a avea succes trebuie să-i câștigi de partea ta pe Soldatul de Gardă și pe Doamna de companie. Indiciile sunt ascunse printre cărțile de joc de la J la A.

Slotul Royal Secrets
Pacanele cu regi Royal Secrets

Castelul este simbol Wild în jocul ca la aparate Royal Secrets, apare pe rolele 2, 3 și 4 și suplinește toate simbolurile în combinație, cu excepția simbolurilor Scatter (Coroana și Cheia – fac plăți proprii). Plasează mize reale în acest slot EGT și vei putea să Dublezi câștigurile de până la 35x sau să încasezi unul dintre cele 4 Jackpoturi Misterioase!

Queen of Rio – participă la Carnavalul de la Rio din confortul propriei locuințe!

RTP96.33%
Schemă5×3
Linii de plată20
VolatilitateMare
Câștig maxim750x

Carnavalul de la Rio este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică și dans. An de an, în luna februarie Rio de Janeiro este invadat de turiștii care vor să vadă defilarea Carelor Alegorice ale celor mai cunoscute Școli de Samba din Brazilia. Din 2016, EGT îți oferă șansa să participi la acest festival fără a trece Oceanul Atlantic, în super jocul ca la aparate Queen of Rio. Regina Carnavalului este cea care controlează tot ce se întâmplă pe cele 5 role cu 3 simboluri și 20 de linii de plată. Ea este simbol Wild și înlocuiește toate simbolurile în combinații.

Jocul ca la aparate Queen of Rio
Pacanele de carnaval Queen of Rio

Pictograma cu Plaja Copacabana  este simbolul Scatter care inițiază bonusul cu 15 rotiri gratuite cu Wild Stivuit. Vei putea încasa câștiguri de până la 750x într-o rotire dansând printre Muzicanți, Flori, Cocos – Cocktail, Pălării cu pene și regalele de la Q la A.

Egypt Sky – unul dintre cele mai populare sloturi EGT

RTP96.30%
Schemă5×4
Linii de plată40
VolatilitateMedie
Câștig maxim2.000x

Perioada Egiptului Antic a născut cele mai multe întrebări și a declanșat cele mai ample expediții arheologice. Nisipurile fierbinți ale Egiptului ascund comori neprețuite pe care EGT te invită să le descoperi în slotul online Egypt Sky.

Organizat pe 5 role cu 4 simboluri și 40 de linii de plată active, acest joc de păcănele face plăți de până la 2.000x. Egypt Sky este un joc ca la aparate mediu volatil în care câștigurile sunt aduse de Faraon, Cleopatra, Carul de luptă, Corabie, Șoim și regalele de la A la Q, sub formă de hieroglife.

Egypt Sky Pacanele
Jocul ca la aparate Egypt Sky

Ankh of Anubis (Crucea  Zeului Mumificării și al Spiritelor celor morți) este simbol Wild, înlocuiește toate simbolurile curente în combinații, iar în rotirile gratuite se extinde pe întreaga rolă și se blochează până la finalul rundei. Acesta este unul dintre jocurile modificate pentru a primi funcția Egypt Quest (jackpot progresiv pe 4 niveluri) și pe o poziție foarte bună în Top păcănele EGT care plătesc bine.

Bonus de bun venit:
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
3 variante de bonus
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 365 zile în așteptare sau 7 zile de la activare
Condiții de rulaj – 35x (bonus + depozit) la Sloturi
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Hot Deco de la Amusnet Interactive

RTP96.83%
Schemă5×3
Linii de plată27
VolatilitateMedie
Câștig maxim1.000x

Hot Deco este un titlu din colecția de păcănele Super Hot de la EGT. El este disponibil din noiembrie 2021 și se adresează jucătorilor nostalgici prin grila 3×3 cu 27 de direcții de plată. Pe lângă simbolurile-fructe, pe rolele acestui joc vei întâlni și simboluri ale norocului: Șeptari, Potcoave, Stele, BAR și Clopote. Gameplay-ul acestui joc de păcănele este unul simplu. Plasând mize cuprinse între 0.20 RON și 500 RON vei obține recompense fructate într-un ritm amețitor.

Hot Deco de la Amusnet Interactive
Slot Hot Deco ca la aparate

Pe lângă caracteristica Gamble, prin care câștigurile până la 35x pot fi dublate mizând pe Roșu sau Negru, în Hot Deco vei obține câștiguri dublate și când obții o grilă completă cu un simbol fruct. Oricare dintre cele 30 de mize disponibile în acest joc îți poate aduce unul dintre cele 4 niveluri ale Jackpotului Mystery Cards.

Spanish Passion – unul dintre păcănele EGT cu cel mai mare RTP

RTP96.26%
Schemă5×3
Linii de plată20
VolatilitateMedie
Câștig maxim1.000x

Ibericii sunt oameni foarte pasionali pentru care dansul este o modalitate foarte bună pentru a-și exprima sentimentele. Fie că este vorba de un Paso Doble sau de mișcările elegante ale unui toreador, spaniolii pun mare preț pe exprimarea trăirilor. EGT încearcă să surprindă intensitatea acestora în slotul online Spanish Passion.

Pe cele 5 role cu 3 simboluri un Toreador și o Dansatoare își vor face declarații de dragoste în 20 de moduri diferite. Nu vor lipsi din peisaj Guitara, Trandafirul Roșu sau Cutia de Bijuterii. Arena Coridelor este simbolul Scatter care inițiază bonusul cu 3-7 rotiri gratuite, iar Toreadorul în arenă este simbolul Wild. Și aici poți să Dublezi câștigurile sub 35x cu funcția Gamble.

Pacanele toreadori Spanish Passion
Pacanele Amusnet Spanish Passion
Bonus de bun venit:
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
3 variante de bonus
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON Valabilitate - 365 zile
Condiții de rulaj – 35x (bonus + depozit) la Sloturi
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Fruits Kingdom – regatul sloturilor cu fructe

RTP96.25%
Schemă5×3
Linii de plată10
VolatilitateMare
Câștig maxim10.000x

Printre cadourile care erau oferite la curțile regale se numărau și fructele proaspete. Cum ar fi un regat unde s-ar accepta doar fructe cadou?

EGT a încercat să-și imagineze un astfel de univers în care Merele, Pepenele verde, Strugurele, Portocalele, Bananele, Caisele, Lămâile, Prunele și Cireșele îți îmbată simțurile și îți umplu buzunarele. Regele și Regina fructelor par foarte mulțumiți cu acest aranjament în care Coroana este simbol Wild care substituie simbolurile în combinații și le dublează valoarea (o singură dată).

Slotul Fruits Kingdom
Pacanele cu jackpot Fruits Kingdom

Steaua aurie este simbolul Scatter în jocul ca la păcănele Fruits Kingdom și declanșează bonusul cu 15 rotiri gratuite cu multiplicator de câștiguri 3x. Poți încerca să dublezi câștigurile sub 35x cu funcția Gamble, dar, cu siguranță, te vei bucura mai mult dacă vei fi selectat pentru runda Jackpot.

Power Hot de la Amusnet Interactive

RTP96.54%
SchemăMecanism Reel Ways Pay (7-8-8-8-8-7)
Linii de platăpână la 200.704
VolatilitateMedie
Câștig maxim6.950x

Power Hot este un slot online lansat de Amusnet Interactive în iulie 2022. Este una din primele încercări în care acest dezvoltator de software de casino online utilizează mecanismul Reel Ways Pay (similar Megaways) cu 6 role verticale cu 2-7 simboluri și o rolă orizontală care plasează câte un simbol pe rolele 2-5. Simbolul Joker suplinește simbolurile curente în combinații, iar Steaua este simbol Scatter care plătește pentru 3-6 simboluri oriunde pe role. Și în acest joc, în care modelul matematic cu RTP de 96.54% îți poate aduce recompense de până la 6.950x miza, poți activa funcția Gamble prin care dublezi câștigurile de până la 35x. În orice moment al jocului, indiferent de miză, poți fi trimis în runda Jackpot Cards cu câștig garantat. Într-un timp foarte scurt, Power Hot a devenit unul dintre cele mai accesate jocuri care plătesc bine Superbet.

Power Hot de la Amusnet Interactive
Power Hot demo online

Venezia d’Oro

RTP96.25%
Schemă5×3
Linii de plată243 de direcții
VolatilitateMedie
Câștig maxim1.000x

În slotul online Venezia d’Oro producătorul bulgar de jocuri de cazino Euro Games Technology încearcă surprindă esența vieții în Veneția, cel mai romantic oraș din lume. Pe cele 5 role cu 3 rânduri amplasate într-un golf liniștit se petrece povestea de dragoste dintre un tânăr Doge și o frumoasă curtezană. Statuia, Pandantivul și Felinarul și suita de cărți de joc de la 9 la A vor fi martorii acestei afaceri amoroase și vor face plăți pentru minim 3 simboluri pe role alăturate, începând cu rola din stânga.

Slotul Venezia D'oro
Jocul ca la aparate Venezia D’oro

Gondola, simbolul Veneției, este pictograma Wild care apare pe rolele 2, 3 și 4 și înlocuiește celelalte simboluri în combinații. Podul Rialto este simbol Scatter și inițiază bonusul cu 5 variante de rotiri gratuite cu multiplicatori.

Bonus de bun venit:
100% pana la 2400 RON
600 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x (depozit + bonus)
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

100 Burning Clover Clover Chance de la EGT Digital

RTP96.51%
Schemă5×4
Linii de plată100
VolatilitateMedie
Câștig maxim3.000x

100 Burning Clover Clover Chance este un joc ca la aparate din biblioteca EGT Digital, construit pe o grilă 5×4 cu 100 de linii de plată active. Acesta seamănă izbitor cu 100 Burning Hot de la Amusnet. Designerii EGT Digital au schimbat grafica și au mărit procentul de returnare către jucător. Și în acest joc poți revendica unul dintre cele 4 jackpoturi Clover Chance.

100 Burning Clover Clover Chance de la EGT Digital
Păcănele online cu fructe – 100 Burning Clover Clover Chance

Fast Money – cum faci rapid bani cu slotul online Fast Money

RTP96.25%
Schemă5×3
Linii de plată10
VolatilitateMare
Câștig maxim10.000x

Jocul de păcănele Fast Money pare a fi dedicat celor care fac bani ușor și îi cheltuiesc la fel de ușor. Atmosfera este una de lux decadent, în care cei doi eroi, Afaceristul și Doamna sa, împart o Vilă de lux (Wild – dublează câștigul combinațiilor la care participă), un Avion, un Iaht și un autoturism de lux. Celelalte simboluri sunt suita de la 9 la A din pachetul de cărți de joc.

Foarte volatil, acest joc, cu un RTP peste media industriei, face plăți de până la 10.000x pe cele 10 linii de plată active pe grila cu 5 role pe 3 rânduri. Valiza cu bani este simbolul Scatter care inițiază bonusul cu 15 rotiri gratuite cu multiplicator 3x.

Pacanele Fast Money
Pacanele gratis: Fast Money

Supreme Hot

RTP96.24%
Schemă3×3
Linii de plată27
VolatilitateMedie
Câștig maxim300x

Supreme Hot este un joc aparat slot clasic cu fructe. Grila cu 3 role și 27 de linii de plată permite câștiguri de până la 300x. Alături de Strugure, Mere, Caise și Cireșe, în aceste păcănele EGT cu cel mai mare RTP vei întâlni simboluri norocoase; Șeptari, Dolari, BAR, Stea Purpurie și Clopot. Câștigurile pot fi mărite prin Funcția Multiplicator (dublează valoarea tablourilor de fructe) și Dublaj. Toate mizele din acest joc sunt eligibile pentru inițiere caracteristicii Jackpot Misterios.

Slot EGT
Pacanele cu fructe Supreme Hot

Bulky Fruits de la Amusnet Interactive

RTP96.85%
Schemă5×3
Linii de plată5
VolatilitateMedie
Câștig maxim3.000x

Bulky Fruits este un joc de păcănele cu fructe și Șeptari administrat de Amusnet Interactive (fostul EGT). Cu un RTP de 96.85% și cel mai mare câștig de 3.000x miza, el a atras rapid atenția jucătorilor. În acest slot vei găsi toate caracteristicile care au făcut din EGT providerul cu cele mai bune jocuri de păcănele online în opinia multor jucători. Simbolurile-fructe, prezentate într-un mod inedit, vor genera combinații câștigătoare după un model matematic mediu volatil.

Bulky Fruits de la Amusnet Interactive
Slot cu fructe – Bulky Fruits

Principale caracteristici din Bulky Fruits sunt simbolul Wild extensibil pe rolele 2, 3 și 4, plățile Scatter pentru simbolurile Dolar și Stea și parierea câștigurilor prin funcția Gamble. Oricare dintre cele 30 de mize cuprinse între 0.20 RON și 500 RON este eligibilă pentru a te trimite în Runda Jackpot Mystery Cards.

Bonus de bun venit:
Bonus 2.024 RON + 200 Rotiri Gratuite
Cod Bonus MOZ100

Grace of Cleopatra

RTP96.23%
Schemă5×3
Linii de plată10
VolatilitateMedie
Câștig maxim5.000x

Multe s-au spus despre Cleopatra, ultima regină a Egiptului Antic. Farmecelor sale au căzut victime mari bărbați ai vremii, dintre care cei mai cunoscuți sunt Cezar și Marc Antoniu. Învârtește rolele din slotul EGT Grace of Cleopatra și vei descoperi o parte din magia Egiptului și a celei mai cunoscute femei din istoria sa!

Pe 5 role cu 3 simboluri și 10 linii de plată vei înțelege de ce Cleopatra l-a preferat pe Iulius Cezar. Alături de cei doi bărbați de stat ai Romei, pe role vei găsi o Pisică de Aur (reprezentarea zeiței Bastet), un Scarabeu și simbolurile de la 10 la A din pachetul de cărți de joc.

Pacanele gratis Grace of Cleopatra
Pacanele antice Grace of Cleopatra

Cleopatra este simbolul Scatter-Wild. Ea înlocuiește simbolurile curente în combinații și inițiază bonusul cu 10 rotiri gratuite cu simbol special expansiv (se extinde pe întreaga rolă și face plăți în consecință, fără să conteze poziția pe grilă). În timpul bonusului, apar destul de des câștiguri bune, un motiv în plus pentru a plasa acest titlu în Top păcănele EGT care plătesc bine.

5 Glossy Hot de la Amusnet Interactive

RTP96.41%
Schemă5×3
Linii de plată5
VolatilitateMedie
Câștig maxim1.000x

5 Glossy Hot este un alt joc din colecția de păcănele Super Hot de la EGT Digital. El a fost lansat în octombrie 2023 și are încorporate funcțiile speciale specifice EGT, Gamble și Jackpot Cards. Pe grila 5×3, care activează 5 linii de plată, vor apărea simbolurile fructe uzuale: Pepene verde, Strugure, Prună, Portocală, Lămâie și Cireșe. Alături de acestea vor apărea și simboluri norocoase: Steaua (Scatter) și Șeptarul (simbol premium). Speciala acestui joc este populara linie de Șeptari pentru care vei fi recompensat cu 1.000x miza.

5 Glossy Hot de la Amusnet Interactive
5 Glossy Hot slot online

Aztec Glory

RTP96.23%
Schemă5×3
Linii de plată10
VolatilitateMare
Câștig maxim5.000x

După incursiuni în civilizațiile orientale, în Egiptul Antic și la Curțile Regale europene, trebuia să vină și o aventură în vremea Imperiului Aztec. Jocul de păcănele Aztec Glory este similar cu Grace of Cleopatra, este încărcat pe același model matematic, doar că rolul Cleopatrei este luat de simbolul Piramidă (Scatter – Wild), simbolurile de top sunt Împăratul și Împărăteasa, Puma și Papagalul sunt simbolurile cu valoare medie, iar regalele de la 10 la A sunt simbolurile cu valoare redusă. Minim 3 simboluri Piramidă vor iniția bonusul cu 10 rotiri gratuite cu simbol special expansiv ales aleatoriu.

Jocul ca la aparate Aztec Glory
Pacanele online Aztec Glory

Cine este EGT

Compania Euro Games Technology a fost înființată în anul 2002 și are ca obiect de activitatea dezvoltarea, producția și distribuirea de produse și soluții pentru industria de cazino. Ea a crescut constant, iar în 2019 era a 7-a cea mai mare companie din Bulgaria.

Top păcănele EGT cu cel mai mare RTP - poză echipa EGT

Inițial, compania s-a concentrat pe producerea de terminale pentru sălile de jocuri, dar, pe măsură ce sectorul online a industriei a progresat, EGT și-a extins operațiunile, iar din 2016 are o divizie care se ocupă exclusiv de industria de cazino online.

Providerul desfășoară activități în peste 60 de țări de pe 4 continente și este acreditat de cele mai prestigioase instituții de profil. În portofoliul lor vei găsi video sloturi online, dar și sisteme electronice de ruletă și blackjack.

Produsele EGT Interactive impresionează prin grafica de înaltă calitate, mecanica de joc simplă și fiabilă, caracteristici speciale antrenante, dar mai ales prin Mystery Cards Jackpot. Acest jackpot pe 4 niveluri a fost introdus în 2014 și presupune o platformă care poate integra până la 120 de jocuri care pot fi accesate atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile.

Din 2019, EGT a introdus jackpotul Egypt Quest care este alimentat de 6 sloturi EGT foarte populare încărcate cu funcția Egypt Quest: Rise of Ra EQ, Circus Brilliant EQ, Egypt Sky EQ, Burning Hot EQ, Halloween EQ și 20 Super Hot EQ. De altfel, Jackpotul de Inimă Neagră și Dublajele sunt sintagmele care sunt asociate cu acest producător de jocuri de cazino care se remarcă prin profesionalism, versatilitate, înalta calitate a produselor, fiabilitatea acestora și prețurile competitive oferite.

Din toamna lui 2022, EGT a devenit Amusnet Interactive. Colecția de jocuri existentă a rămas sub administrarea noii francize. Aceasta oferă jocurile încărcate cu jackpoturile EGT (Mystery Cards și Egypt Quest) și dezvoltă jocuri noi.

Din 2023 a apărut o nouă subsidiară, EGT Digital, care operează o parte dintre jocurile fostei EGT, dar și jocuri proprii, încărcate cu două noi funcții jackpot: Clover Chance și Bell Link. Și acestea sunt construite pe 4 niveluri: Mini, Minor, Major și Grand. Dacă în Clover Chance Jackpot toate nivelurile sunt progresive, în jackpotul Bell Link nivelurile Mini și Minor sunt fixe, cu valori de 20x miza, respectiv, 100x miza.

Ce este RTP-ul la jocurile de cazino

RTP este acronimul pentru Return to Player și desemnează valoarea teoretică a procentului de rambursare către jucător prevăzut de matematica unui joc de cazino. Am alcătuit „Top păcănele EGT care plătesc bine” în baza procentelor RTP.

Să presupunem că RTP-ul unui joc este de 96.65%. Asta înseamnă că, la un număr foarte mare de mâini, jocul va plăti 96.65 RON pentru 100 RON pariați. Diferența de 3.35% se numește „marja casei” și reprezintă câștigurile acesteia pentru fiecare 100 RON mizați.

Cifrele menționate sunt calculate pentru un număr de rotiri de ordinul miliardelor. Alături de volatilitate și frecvența de lovire, RTP-ul influențează plățile dintr-un joc. Frecvența de lovire stabilește câte combinații câștigătoare se obțin la 100 de rotiri, iar volatilitatea face referire la valoarea medie a câștigurilor în funcție de frecvența de lovire. 

Practic, un joc cu RTP mare (media industriei este 96%) va face plăți mai mari, dar cu o frecvență mai redusă, dacă este foarte volatil, sau mai mici și mai dese dacă este mai puțin volatil.

Citește cum poți afla RTP Live la păcănele

Toate plățile din joc sunt aleatorii și sunt stabilite de un generator aleatoriu de numere (RNG). Astfel, sunt posibile sesiuni lungi de joc în care să nu obții câștiguri serioase, așa cum este posibil ca în câteva mâini să obții premii foarte mari.

În cazul jocurilor care alimentează jackpoturi, RTP-ul face referire doar la partea din miză care merge către plățile obișnuite, contribuția la jackpot fiind contabilizată separat.

Să luăm în considerare cele două jackpoturi EGT: Mystery Cards și Egypt Quest. Jocurile care contribuie la Mystery Cards Jackpot (peste 110 sloturi EGT) au RTP în jurul mediei din industrie, semn că doar o mică parte din miză este direcționată spre Jackpot.

În cazul celor 6 jocuri Egypt Quest, Rise of Ra EQ, Burning Hot EQ, 20 Super Hot EQ, Circus Brilliant EQ, Haloween EQ și Egypt Sky EQ, RTP-ul jocului de bază este de doar 90%, ceea ce înseamnă că spre Jackpotul Egypt Quest se transferă un procent mai mare din miză.

Unde poți juca pe mize reale Top păcănele EGT care plătesc bine

Toate jocurile menționate au activată caracteristica Gamble prin care câștigurile până în 35x pot fi dublate ghicind culoarea unei cărți de joc (Roșu sau Negru). De asemenea, orice miză plasată în acest joc este eligibilă pentru a declanșa runda Jackpot Cards cu 4 niveluri.

Aceste motive și simplitatea jocurilor, care nu necesită aptitudini speciale, fac din sloturile EGT unele dintre cele mai populare în rândul jucătorilor români, drept pentru care ele pot fi jucate în aproape toate cazinourile recomandate de comunitatea Cazino365.

Toate cazinourile legale la care poți juca sloturi EGT în România

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Varsta minima 18+
Se aplica T&C
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 60 zile
Condiții de rulaj – 30x la orice joc de cazino
Câștig maxim - 2.500 RON
O ofertă per familie/IP/mail
Termeni și condiții detaliate
Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite
Fara rulaj
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x (depozit + bonus) la jocuri de cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
3 variante de bonus
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON Valabilitate - 365 zile
Condiții de rulaj – 35x (bonus + depozit) la Sloturi
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
300 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 2400 RON
600 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x (depozit + bonus)
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite
Se poate activa în 3 pași pentru primele 3 depuneri efectuate pe contul tău.
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON (depozit 1), 200 RON (depozit 2), 300 RON (depozit 3))
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 30x (bonus + depozit) pentru prima depunere 25x (bonus + depozit) pentru a doua depunere 20X pentru a treia depunere (Bonus+depozit)
Câștig maxim - 10.000 RON pentru fiecare depunere
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
3 variante de bonus
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 365 zile în așteptare sau 7 zile de la activare
Condiții de rulaj – 35x (bonus + depozit) la Sloturi
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
3 variante de bonus
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
3 bonusuri diferite
Valabilitate - 365 zile
Condiții de rulaj – 35x (bonus + depozit) la jocurile selectate Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
Pana la 2000 lei Bonus plus 200 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x (depozit + bonus)
Câștig maxim - 10.000 RON
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT