Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele cu maimute: Crazy Monkey
Jocuri pacanele cu maimute: Crazy Monkey
5.0

Jocuri pacanele cu maimute: Crazy Monkey

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Crazy monkey jocuri la pacanele cu maimute

Crazy Monkey este un joc de pacanele ca la aparate creat de dezvoltatorul de cazino Igrosoft, care de altfel era foarte popular in urma cu cativa ani. Cu 5 tamburi si noua linii de plata, este un slot video de moda veche, care ar trebui sa fie familiar pentru multi jucatori.

Simbolul Crazy Monkey este eroul jocului si simbolul cel mai bine platit. Actiunea are loc in jungla, pe o vegetatie verde, unde vom descoperi evenimentele ce au loc mediul maimutei.

Jocul de pacanele online cuprinde simboluri salbatice, plati pe masura si jocuri bonus, promitand un castig pana la 45 000 RON. Merita sa incerci jocuri ca la aparate gratis pe Cazino365 si mai apoi mergi pe NetBet Cazino si joaca pe bani reali.

Simboluri

Cum actiunea are loc in jungla, jocul ca la aparate Crazy Monkey dispune de simboluri specifice temei de sloturi cu animale si natura: fluturi, ananasi, serpi, lei si banane. Simbolul principal si cel pe care il cautam este maimuta, care de altfel se afla in partea de jos a ecranului.

Simbolul de tip wild reprezentat de masca africana. Acesta inlocuieste toate simbolurile necesare pentru formarea combinatiilor castigatoare. Daca masca poate inlocui simboluri diferite in orice situatie, selectia se face automat in modul cel mai profitabil pentru utilizatori.

Simbolul bonus este o imagine a maimutei. Ele nu aduc profituri direct, insa daca 3 simboluri bonus apar pe ecran, jocul bonus este declansat pe un ecran suplimentar.

Jocuri pacanele cu maimute: Crazy Monkey
Simboluri Crazy Monkey

Reguli de joc si gameplay

Crazy Monkey este un slot extrem de simplu, in care vei descoperi usurinta cu care poti juca pacanele online.

In primul rand, trebuie sa alegeti pariul pe linie si numarul de linii. Apoi trebuie sa dati click pe Start, dupa care incep sa se roteasca rolele. Daca nu te descurci, exista sectiunea cu regulile jocului si tabelul de plati.

Pentru a realiza un castig, trebuie ca cel putin 3 simboluri identice sa se situeze una langa alta in partea dreapta si stanga a ecranului. Exista si varianta de dublaj al fiecarui castig realizat per rotire.

Jocul este foarte simplu si relaxant si iti poate aduce castiguri foarte bune.

Functii speciale

Runda bonus este principala functie a jocului ca la aparate Crazy Monkey. Daca 3 simboluri bonus apar pe ecran se declanseaza jocul bonus pe un ecran suplimentar. In timpul jocurilor gratuite, o maimuta se afla sub 5 franghii care atarna si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti franghii in orice ordine doriti. Runda bonus continua daca la capatul superior al franghiei se afla banane, iar daca se afla o nicovala, nuca de cocos sau caramida, atunci runda bonus se va opri.

De asemenea, daca trageti toate functiile cu succes, o alta runda bonus va aparea pe un ecran suplimentar, unde trebuie sa alegeti din doua bannere cu semne de intrebare si cuvinte aflate pe partea stanga si partea dreapta. Toate castigurile in timpul jocului bonus vor fi multiplicate cu miza per rotire.

Simbolul wild il constituie o masca africana, care substituie toate simbolurile necesare pentru a forma un castig.

De asemenea, jocul de pacanele dispune de functia de dublaj. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati click pe „double”. Pe ecran vor aparea 5 carti, prima fiind cu fata in sus, iar pe restul 4 trebuie sa le intoarceti, sperand ca valoarea cartii alese este mai mare decat cartea dealerului, iar daca este asa, castigul realizat se va dubla.

Plati pacanele Crazy Monkey

Pentru ca jocul ca la aparate sa faca plata, trebuie ca cel putin 3 simboluri identice sa se situeze una langa alta in partea dreapta si stanga a ecranului.

Dupa cum va asteptati, cel mai mare castig este dat de simbolul Crazy Monkey (maimuta), insa cele mai mari castiguri vor fi realizate in timpul rundei bonus. Bineinteles, valoarea castigurile este determinata de miza per rotire, care de altfel este una accesibila oricarui buget, de la 0.70 de bani pana la 56 RON.

Cele mai mici castiguri vor fi platite de simbolurile fluturi, banane si serpi, urmate ca valoare de ananas, lei si masca africana.

Castigul maxim pe linie este de 5000 RON. Exista 5 role si 9 linii de plata, iar valoarea totala castigata poate creste.

Jocuri pacanele pe mobil Crazy Monkey

Joaca de oriunde pentru ca jocurile ca la aparate Crazy Monkey este disponibil si pe telefonul mobil sau pe tableta. Cu sigurana te vei distra si de acasa si iti vei aduce aminte de zilele in care jucai in cazinouri. Partea buna este ca nici nu trebuie sa te ridici din pat, poti juca chiar din fotoliul tau, direct de pe telefonul mobil. Joaca-te si pe Cazino 365 si vezi ce iti aduce maimuta!

Verdict

Grafica, castigurile mici repetate, faptul ca exista WILD pe toate rolele, cat si posibilitatea declansarii speciale, fac din Crazy Monkey un joc care merita. In ceea ce priveste castigurile mari, ele exista, dar sunt generate rar. Poate nu este cel mai atractiv joc, fiind destul de vechi, insa a fost unul de cele mai populare jocuri de pacanele.