Pacanele online: Panther Pays

Evaluare joc:
Producator: Playtech
Data lansarii: 02.05.2019
RTP: 96.25%
Variatie: Medie
Schema: 5*4
365Rank 448
Grafica 4 / 5
Sunet 3.5 / 5
Divertisment 3 / 5
Runde Bonus 3 / 5
Total 3.375 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Rotiri Gratuite cu Wild-uri garantate
 • 50 modalitati de castig
 • Mize accesibile pentru orice buzunar
 • Functioneaza si pe dispozitivele mobile
 • RTP peste media de piata
5
Role
50
Linii de plata
2000 RON
Pariu maxim
250000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
10
Runde gratuite

Pacanele online: Panther Pays

Panther Pays este un joc de pacanele gratis dezvoltat de producatorul de jocuri Playtech in mai 2019 pe o grila de joc cu 5 role x 4 randuri si 50 linii de plata castigatoare, inspirat de bogatiile junglei si de frumusetea animalelor salbatice. RTP-ul este de 96.25%, iar volatilitatea este medie, ceea ce duce la un castig de pana la 12.500 de monede intr-o singura rotire. Initiaza runda Rotiri Gratuite si cauta simboluril Wild pe matrice pentru plati consistente!

Pacanele online: Panther Pays

Pacanele online: Panther Pays

Simboluri

Din punct de vedere vizual, jocul de pacanele online este destul de simplu. Pe matrice vei intalni carti de joc A, K, Q, J, 10 si 9, precum si simboluri din jungla – Broaste, Maimute, Papagali, o Masca traditioanala mayasa de pus pe cap si o Pantera – este cel mai bine platit. Diamantul este simbol Wild- apare doar pe tamburii 2, 3, 4 si 5 si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului, reprezentat de o Amuleta – cu cel putin 3 initiezi secventa bonus free spins.

Reguli de joc si gameplay

Slotul online Panther Pays este un joc de pacanele gratis cu un gameplay simplu, usor de controlat, potrivit pentru orice tip de jucator de cazino online. Inainte sa incepi, trebuie sa iti setezi pariul per rotire, care poate fi ajustat din butoanele – si +, care incepe de la 2 RON si ajunge la 2.000 RON. De asemenea, poti folosi butoanele modul turbo, pentru a grabi invartirea rolelor, dar si functia de rotire automata pana la 100 de rotiri sau pana la declansarea functiei principale.

Exista 50 de modalitati de castig si platile incep atunci cand aterizezi 3 sau mai multe simboluri potrivite pe una dintre acest linii de plata, de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola – 2, 3, 4 si 5 simboluri formeaza o combinatie castigatoare.

Functii speciale

3 x Scatter sau mai multe in aceeasi rotire, oriunde pe matrice, activeaza runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi un premiu de 5x, 20x sau 10x miza totala, dar si 10 jocuri gratuite, in timpul carora pe rolele 2, 3, 4 si 5 va fi adaugat cate un simbol Extra Wild. Pana la 10 simboluril Wild suplimentare pot fi adaugate pe fiecare rola, ceea ce poate duce pana al 40 de Wild-uri. Astfel, poti obtine plati consistente, de pana la 250x miza totala intr-un singur rotire. Pentru a primi rotiri suplimentare, trebuie sa urmezi acelasi proces si vei fi recompensat cu 5 jocuri bonus.

Plati pacanele online: Panther Pays

Panther Pays este un joc de pacanele online de volatilitate medie, cu un RTP de 96.25%, unul foarte bun, ceea ce presupune ca platile vor varia destul de mult. Cel mai mare castig posibil este de 12.500 monede, plata posibila doar in timpul functiei Rotiri Gratuite, cu un “tablou” complet cu simboluri Pantera.

Plati pacanele online: Panther Pays

Plati pacanele online: Panther Pays

Tabel de plata la pacanele online Panther Pays cu 5 simboluri potrivite

 • 5 x Pantera = 250 monede
 • 5 x Papagali = 200 monede
 • 5 x Masca = 200 monede
 • 5 x Maimuta = 150 monede
 • 5 x Broasca = 150 monede
 • 5 x A, K = 100 monede
 • 5 x Q, J = 75 monede
 • 5 x 10, 9 = 50 monede

Jocuri ca la aparate: Panther Pays pe mobil

Playtech foloseste tehnologia HTML5 pentru o experienta de joc perfecta pe dispozitivele mobile, iar jocul de pacanele online: Panther Pays este proiectat sa se deschida direct din browser pe mobil, fara a descarca nimic sau din aplicatiile corespunzatoare fiecarui cazino online cu licenta ONJN, ceea ce il face accesibil pe toate dispozitivele si sistemele de operare majore, inclusiv Android, Apple sau Windows. Acum, jocul de pacanele gratis este gata sa fie redat in cateva secunde pe orice dispozitiv mobil.

Verdict

Ne place acest joc din punct de vedere grafic, dar am ramas putin dezamagiti de potentialul maxim de plata, care nu este suficient de mare. Daca doresti un slot cu plati mai mari, tot cu aceasta tematica, iti sugeram pacanele gratis Serengeti Kings, de la NetEnt. Credem ca slotul ar fi fost mult mai atractiv daca simbolurile ar avea o valoare mai mare, iar un multiplicator ar fi facut ca jocul sa fie mult mai popular.