Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Penguin Style
Pacanele gratis: Penguin Style
5.0

Pacanele gratis: Penguin Style

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTDistractie19 Martie, 201596.08%NUDADA1.000 x

Penguin Style jocuri pacanele

Lumea de gheata este reprezentata in lumea cazinoului printr-o serie de jocuri interesante. Penguin Style este unul dintre acestea. Produs de EGT, are drept tema principala lumea pinguinilor si mediul lor inconjurator. Jocul ruleaza intr-un mod clasic, pe cinci role unde isi fac aparitia 15 imagini ce pot fi asemanatoare.

Exista zece simboluri, o parte dintre ele coincid cu acelasi prag de premiere. Per total sunt sapte praguri de pariere, unde sumele castigate sunt in functie de miza pariata pentru fiecare rotire. Penguins Style permite utilizarea a cinci praguri de pariere, intre 20 si 400 de credite. Castigurilor rezultate li se alatura si o speciala, un jackpot progresiv, cat si functia GAMBLE, unde iti este permisa dublarea castigului rezultat in ultima rotire.

Simboluri

Jocurile clasice au si simboluri pe masura, vestitele litere sunt prezente si aici. Alaturi de simbolurile care dau si tema jocului, sunt nelipsitele Q, J, A si K, de data aceasta considerate litere de gheata. Primul simbol specific jocului, in ordinea din tabloul platilor este crevetele. Acesta este pe picior de egaliate cu caracatita vesela.

Balena este un alt simbol generos al jocului, aceasta alaturi de pinguinii veseli pot aduce castiguri substantiale. Exista si un simbol special, WILD, reprezentat de capul unui pinguin, acesta servind drept inlocuitor pentru toate celelalte simboluri simple, exceptand Scatterul.

Scatterul este reprezentat de un iglu, o constructie de gheata ce are drept rol declasansarea de jocuri gratuite. Acesta apare exclusiv pe rola a 3-a si poate fi intr-un numar de 1, 2 sau 3 simboluri.

Pacanele gratis: Penguin Style
Simboluri prezente in Penguin Style

Reguli de joc si gameplay

Lumea Penguin Style ne aduce un joc clasic de pacanele, dar a carui grafica este una moderna, menita sa aduca buna dispozitie in lumea de cazino. Acesta se desfasoara pe cinci role, unde sunt dezvalauite o serie de 15 simboluri, uneori diferite, dar pot fi toate de acelasi fel. Sunt 20 de linii de plata, iar pentru ca un castig sa fie valid este nevoie de cateva conditii. Intai de toate trebuie sa fie trei simboluri consecutive pe linia de plata, dar repartizate de la stanga la dreapta a ecranului.

Pe cea de-a treia rola aparare si simbolul special, Scatter, acesta declansand jocurile gratuite. Exista un numar de trei rotiri gratuite, plus simboluri wild ce raman blocate pe ecran, in functie de numarul de imagini Scatter stivuite. Acestea variaza intre unul si trei simboluri speciale.

Liniile de plata sunt la fel de valoroase precum pragul de pariere. Sunt cinci asemenea praguri, 20, 40, 100, 200 si 400 de credite, ultimul prag genereaza si cel mai generos castig, care este in valoare de 20 000

Functii speciale

EGT ne propune o serie de jocuri unde exista simboluri speciale, cat si cele WILD. Penguin Style este un asemenea joc la pacanele, unde speciala este strict legata de acest simbol. Pe rola a treia pot fi stivuite intre 1 si 3 imagini ce reprezinta o casa de gheata, care poarta denumirea de Scatter. Aceasta declanseaza speciala si in functie de numarul de imagini aparute pe rola din mijloc, un simbol wild se va extinde pe pozitiile adiacente din stanga si din dreapta. Acestea raman blocate pe rola pana la sfarsitul jocurilor gratuite.

Nu exista posibilitatea de redeclansare a specialei, dar daca exista un castig mai mic de 7 000 de credite, functia GAMBLE permite dublarea premiului. Activata, aceasta permite alegerea unei culori: rosie sau neagra, ce poate sa fie indicata corect de cel mult cinci ori, apoi intreg castigul rezultat este livrat automat in balanta.

Penguin Style este si un joc de tip mystery, ceea ce mai permite activarea aleatorie a unui joc, denumit jackpot Cards. Exista patru imagini diferite, carora le sunt atribuite diferite castiguri. 12 carti cu fata in joc vor fi afisate pe ecranul de joc, acestea urmand sa fie intoarse pana cand vor corespunde trei simboluri identice, moment in care se intrerupe jocul si castigul este livrat auotmat in balanta.

Plati pacanele Penguin Style

Castigurile sunt elementul cel mai interesant dintr-un joc la pacanele. Penguin Style genereaza o serie de plati interesante, dar pentru ca ele sa fie cat mai usor de inteles, ne raportam la primul prag de pariere, de 20 credite pe fiecare rotire.

Literele de gheata reprezentate prin J, Q, A, K sunt simboluri ce aduc castiguri intre 5 si 100 de credite, conditia principala fiind ca acestea sa fie in numar de trei pe linia de plata si de la stanga la dreapta. Crevetele este si el un simbol simpatic, specific temei jocului, care genereaza castiguri intre 10 si 150 de credite, la fel ca cele aduse si de catre caracatita.

Cele mai inalte castiguri platite in urma simbolurilor simple vin datorita pinguinilor veseli, care aduc un castig intre 15 si 200 de credite, in timp ce balena jucausa este cel mai pretios simbol obisnuit, cu premii intre 20 si 500 de credite.

Totusi, cel mai cautat simbolul de pe panou ramane WILD-ul. Cel putin trei asemenea simboluri pe linia de plata inseamna 50 de credite, in timp ce o linie intreaga inseamna cel mai mare castig platit pentru acest prag de pariere, 1 000 credite.

Jocuri pacanele pe mobil: Penguin Style

EGT este un producator care s-a gandit la toate tipurile de clienti, astfel ca majoritatea jocurilor acestei firme sunt functionale atat pe platformele mobile, cum sunt telefoanele, tabletele sau ipad-urile. Sistemul de operare nu impiedica buna desfasurare a lor, exista o versiune valabila si pentru dispozitivele ce ruleaza cu Android, cat si IOS.

Grafica moderna este aceeasi si pe varianta desktop, cat si pe cea de mobil, singura diferenta exista este cea a meniului. Acesta este repartizat in partea dreapta a imaginii, tot acolo de unde se poate activa si functia gamble, cat si pragul de pariere.

Verdict

Un astfel de joc nu are cum sa fie trecut cu vederea de amatorii de jocuri la pacanele. Penguin Style este un joc destinat celor ce vizeaza jocurile cu speciale iar poate fi incercat gratuit pe Cazino 365. Lumea pinguinilor nu ofera castiguri foarte mari, dar datorita modului de rulare a specialei, cat si a jackpot-urilor existente si a functiei GAMBLE, acestia pot ajunge la cifre considerabile.

Imposibilitatea de repetare a specialei este un minus din punctul acesta de vedere. Putine sunt jocurile livrate de EGT si unde exista posibilitatea aceasta, iar Penguin Style nu se afla printre acestea. Acest slot face parte din oferta mai multor site-uri de cazino cu licenta de la ONJN in Romania.