Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Savage Jungle
Pacanele gratis: Savage Jungle
5.0

Pacanele gratis: Savage Jungle

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Savage Jungle

Savage Jungle este un joc de pacanele Playtech, cu 5 role x 4 randuri si 50 linii de plata fixe, cu tematica jungla. Cauta simbolul Wild Gorila pe matrice, colecteaza cat mai multe si te poti bucura de multiplicatori de pana la 25x! Exista si o functie Rotiri Gratuite, dar despre toate acestea vom vorbi in cele ce urmeaza.
RTP-ul este foarte bun, de 96.54%, iar volatilitatea este medie spre ridicata, ceea ce duce la un castig maxim per rotire de pana la 2.500 x miza totala. Fii regele junglei!

Simboluri

Pe grila de joc amplasata intr-o jungla vei gasi simboluri carti de joc A, K, Q, J, 10 si 9, dar si simboluri specifice tematicii – Flori, Fluturi, Cameleoni, Tucani si Leoparzi (ofera cel mai mari castiguri). Simbolul principal este Gorila – apare doar pe rolele 2, 3, 4 si 5 si le inlocuieste pe toate celelalte, in afara de Scatter (Diamant – 3 x activeaza runda bonus cu rotiri gratuite).

Pacanele gratis: Savage Jungle
Pacanele gratis: Savage Jungle

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a testa pacanele gratis Savage Jungle pe site-ul nostru, trebuie sa cunosti ceea ce are de oferit – valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor speciale. Poti face acest lucru facand click pe butonul “I”- tabel de plata, aflat in partea stanga jos a ecranului. Apoi, alege miza potrivita, aceasta fiind foarte variabila – click pe + / – pentru a te juca cu mize cuprinse intre 0.40 si 2.000 RON. De asemenea, jocul ca la aparate prezinta si o functia de redare automata, intre 5 si 100 de rotiri sau pana la secventa Rotiri Gratuite. Nu ramane decat sa dai “Spin” din butonul verde rotativ si sa te bucuri de acest slot.
Savage Jungle se joaca pe o matrice cu 5 role, 4 randuri si 50 linii de plata. Pentru a forma o combinatie castigatoare ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, asezate de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu tamburul 1.

Functii speciale

Savage Jungle vine cu o Secventa Wild Salbatic – vei vedea o numaratoare inversa deasupra rolelor care incepe aleatoriu de la 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 sau 50. Fiecare simbol Wild care aterizeaza pe matrice lasa in urma sa o Frunza cu multiplicator 1x, iar daca alt Wild cade pe Frunza, multiplicatorul creste 1 pana la maxim 25x. Cand numaratoarea inversa s-a incheiat, toate pozitiile cu pictograme Frunze se vor transforma in Wild.

Rotiri Gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role in aceeasi rotire, vei activa functia Rotiri Gratuite. Vei primi 10 runde bonus, in timpul carora simbolurile Wild care cad pe matrice vor ramane blocate pe tot parcursul functiei. Daca un Wild care pe alt Wild, multiplicatorul creste cu 1x, pana la 25x. 3 x Scatter sau mai multe acorda 5 rotiri suplimentare.

Plati pacanele gratis: Savage Jungle

Savage Jungle vine cu un RTP excelent, de 96.54% si o volatilitate medie spre ridicata, ceea ce inseamna ca va exista un echilibru intre castiguri, dar oricand poate acorda si o plata mare. Cel mai mult poti obtine pana la 2.500x miza totala intr-o singura rotire, lucru posibil doar cu multiplicatorul maxim 25x.

Cat plateste fiecare simbol pentru o linie de 5?

  • 5 x Leopard = 2 x miza
  • 5 x Tucan = 1 x miza
  • 5 x Cameleon = 1 x miza
  • 5 x Fluture = 0.8 x miza
  • 5 x Floare = 0.8 x miza
  • 5 x A, K = 0.7 x miza
  • 5 x Q, J = 0.5 x miza
  • 5 x 10, 9 = 0.3 x miza
Pacanele gratis: Savage Jungle
Plati pacanele gratis: Savage Jungle

Jocuri ca la aparate: Savage Jungle pe mobil

Grafica colorata si animatiile dinamice, dar si jocul simplu fac din jocul ca la aparate Savage Jungle un slot perfect pentru dispozitivele mobile, cum ar fi un smartphone sau o tableta. De asemenea, poate fi incercat si pe versiunea desktop (Windows). Structura cu 4 randuri x 5 role si 50 linii de plata se redau perfect si pe ecranul mai mic al unui dispozitiv mobil, acest joc fiind complet optimizat pentru Android sau iOS. Incearca Savage Jungle pe mobil din orice cazino online ce detine licenta de la ONJN.

Verdict

Savage Jungle este un joc de pacanele online interesant, cu un gameplay inedit. Cheia catre un castig mare sunt Wild-urile cu multiplicatori de pana la 25x. Daca ai destul noroc, ai putea incasa un bonus de 2.500 de ori mai mare decat miza ta la fiecare rotire/ rotire gratuita. Daca iti place tema junglei, poti incerca si pacanele gratis Congo Cash, un joc ca la aparate Pragmatic Play. Succes!