Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Royal Rings
Pacanele online: Royal Rings
5.0

Pacanele online: Royal Rings

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Royal Rings

Royal Rings este un joc de pacanele online cu tematica medievala, din perioada in care existau Regi, Regine si Cavaleri, fiind dezvoltat de producatorul de jocuri ca la aparate Skywind Group in octombrie 2019. Grila de joc este de 3 randuri X 5 coloane si exista 40 linii de plata fixe, asezata la poarta unui Castel. Exista caracteristici bonus atractive, precum secvente misterioase, rotiri gratuite si 3 jackpot-uri progresive. Grafica si efectele audio sunt de calitate, fiind un joc ca la aparate perfect pentru o sesiune si pe dispozitivele mobile Android sau Apple. Cauta comoara Regelui si castiga pana la 1.500 x miza totala intr-o singura rotire!

Pacanele online: Royal Rings
Pacanele online: Royal Rings

Simboluri

Pe matrice vei gasi o serie de simboluri specifice tematicii, precum Regele, Regina, un Cavaler, un Vrajitor si un Joker. Apoi avem 4 Pietre pretioase de culori diferite, precum mov, portocalii, albastre si vezi, fiind simbolurile de valoare scazuta. Cel mai bine platit este Wild-ul, care apare pe toate cele 5 role si ofera de 1.500 ori miza ta pentru 5 de un fel pe o linie de plata activa. De asemenea, le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Coroana de Aur – declanseaza runda bonus cu rotiri gratuite).
Combinatiile castigatoare sunt platite de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu primul tambur din capatul stang.

Reguli de joci si gameplay

Royal Rings este un joc de pacanele gratis clasic din punct de vedere al structurii, fiind asezat pe 3 randuri X 5 coloane si 40 linii de plata fixe. Castigurile sunt realizate prin aterizarea a 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu prima rola. Mizele sunt variabile, incep de la 0.40 RON si ajunge la 1.600 RON si pot fi setate din butoanele + si – aflate in partea stanga jos a ecranului. Exista si butoane pentru redarea automata si modul preferat de rotire a tamburilor (Mod Turbo), ambele fiind situate in partea dreapta jos. Pictograma “i” se afla in partea de sus a ecranului. Cu ajutorul ei poti consulta tabelul de plata si modul de declansare al functiilor speciale. Nu ramane decat sa dai “Invartire” din butonul mare rotativ mov. Incearca-l si tu!

Functii speciale

Exista o serie de caracteristici bonus cu potential mare de castig, inclusiv rotiri gratuite, 3 jackpot-uri progresive si un bonus misterios.

Caracteristica bonus misterioasa

La orice rotire in jocul principal se poate activa in mod aleatoriu o secventa misterioasa, care poate adauga in mod intamplator Wild-uri pe role, dupa cum urmeaza:

  • Joker poate adauga aleatoriu intre 2 si 8 Wild-uri pe tamburi
  • Regele poate adauga 1, 2 sau 3 simboluri Wild complet stivuite pe role

Rotiri Gratuite

3 simboluri Scatter oriunde pe rolele 2, 3 si 4 in aceeasi rotire initiaza runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 8 jocuri gratuite, dar inainte de a incepe alege o Coroana (Scatter) pentru a dezvalui simbolul care apare stivuit pe grila de joc. Functia cu rotiri gratuite nu poate fi redeclansata.

Jackpot-uri progresive

Cele 3 jackpot-uri progresive Grand, Major si Mini pot fi castigate in mod aleatoriu in jocul de baza. La orice rotire, pe ecran pot aparea 16 Cufere care contin cate un Inel de culoare diferita, fiecare indica un Jackpot. Colecteaza 3 Inele de aceeasi culoare si castiga unul din cele 3 jackpot-uri.

Plati pacanele online: Royal Rings

Royal Rings este un joc de pacanele online de volatilitate medie, cu un RTP sub media de piata, de 95%. Castigul maxim intr-o singura rotire este estimat undeva la 1.500 x miza totala, acest lucru fiind posibil doar in timpul rundei bonus cu rotiri gratuite. Desigur, cel mai mare castig la pacanele Royal Rings este dat de catre cele 3 jackpot-uri progresive Grand, Major si Mini, a caror valoare depasesc 5.000.000 RON.

Pacanele online: Royal Rings
Plati pacanele online: Royal Rings

Cat platesc simbolurile?

  • 5 X Wild = 1.500 x miza
  • 5 X Rege = 50 x miza
  • 5 X Regina = 40 x miza
  • 5 X Cavaler = 30 x miza
  • 5 X Vrajitor = 20 x miza
  • 5 X Joker = 15 x miza
  • 5 X Pietre pretioase = intre 11x si 14x miza

Jocuri pacanele online: Royal Rings pe mobil

Gameplay-ul simplu de joc si structura de 3 randuri X 5 coloane si 40 linii de plata fixe, fac ca jocul de pacanele online Royal Rings perfect si pentru o sesiune intr-un cazino pe mobil. Jocul ca la aparate este complet optimizat pentru ecranul mai mic al unui telefon mobil sau tableta Android sau Apple, deoarece este creat cu tehnologia HTML5. De asemenea, poti testa slotul si pe versiunea desktop (Windows), cum ar fi un calculator sau un laptop. Pacanele gratis Royal Rings direct din confortul propriei case sau de oriunde te-ai afla!

Verdict

Royal Rings este un joc de pacanele atractiv din punct de vedere al functiilor speciale, deoarece vine cu rotiri gratuite si 3 jackpot-uri progresive. Personal, imi place caracteristica de mister, deoarece Wild-uri simple sau stivuite pot crea multe combinatii castigatoare. Miza per rotire este pentru toate buzunarele, fiind intre 0.40 RON si 1.600 RON, ceea ce il face perfect de jucat atat pentru un incepator, cat si pentru un jucator experimentat. Fii cavaler pentru o zi si castiga bogatiile regelui in jocul ca la aparate Royal Rings pe gratis sau online la cazinourile de top ce detin licenta ONJN.