Jocuri ca la aparate: Spartan King

Evaluare joc:
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 4,00 din 5)
Producator: Pragmatic Play
Data lansarii: 03.12.2020
RTP: 96.60%
Variatie: Ridicata
Schema: 5*4
365Rank 342
Grafica 4.5 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 2.5 / 5
Total 3.625 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Rotiri Gratuite
 • Multiplicatori de pana la 25x
 • Simboluri WILD colosale 2x2
 • Slot online cu mitologia greaca
 • Castiga maxim: 7480 x pariul total
5
Role
40
Linii de plata
400 RON
Pariu maxim
3000000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
12
Runde gratuite

Jocuri ca la aparate: Spartan King

This is Sparta! Spartan King este un joc ca la aparate proiectat de producatorul de jocuri Pragmatic Play pe 3 Decembrie 2020, inspirat din mitologia greaca, bazat pe legendarul razboinic Leonidas, regele grec din Sparta.

Design-ul este in stil benzi desenate, dar bine realizat. Simboluri sunt clare si detaliate, iar efectele audio te duc unde in Sparta, alaturi de regele Leonidas. RTP-ul este de 96.6%, volatilitatea este ridicata, iar castigul maxim este de 7.480 x miza totala. Poti testa jocul ca la aparate Spartan King pe bani reali cu mize cuprinse intre 0.80 RON si 400 RON, atat pe desktop, cat si pe dispozitivele mobile. Razboinicii spartani isi vor apara regele cu orice pret. Alatura-te si tu regelui Leonidas!

Jocuri ca la aparate: Spartan King

Jocuri ca la aparate: Spartan King

Simboluri

Inspirat din mitologia greaca, pe role vei gasi simboluri specifice, cum ar fi un Spartan, Nava razboinicilor, Coif, Sabie si un Vas pentre vin. Simbolul Spartan ofera cele mai mari plati la pacanele Spartan King. Exista, de asemenea, simboluri cu A, K, Q si 10, dar frumos proiectate, in stil grecesc.
Exista doua simboluri WILD. Primul simbolul WILD apare sub forma lui Leonidas. Apare doar pe rolele 2, 3, 4 si 5 si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Bonus-ului (dreape rosu militar). Al doilea simbolul WILD este reprezentat de un Scut si poate apare de dimensiunea 2×2 si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Bonus-ului. Apare atat in jocul de baza, cat si in timpul rotirilor gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Jocul ca la aparate Spartan King foloseste o grila de joc cu 4 linii X 5 coloane si 40 de linii de plata fixe. Combinatiile castigatoare se formeaza prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri potrivite pe o linie de plata, incepand de la rola 1. Poti juca pacanele online Spartan King cu mize cuprinse intre 0.80 RON si 400 RON. Miza poate fi setata din butoanele + si – din partea dreapta jos a ecranului. Redarea automata este disponibila si poti opta intre 10 si 1000 de rotiri automate. Exista, de asemenea, optiuni pentru modul de rotire rapida si turbo, daca doresti sa accelerezi ritmul.

Nu ramane decat sa dai Spin din butonul rotativ mare din partea dreapta jos a ecranului, dar inainte de asta consulta tabelul de plata si premiile pentru fiecare simbol din pictograma “i” din stanga jos.

Functii speciale

Nu vei gasi caracteristici bonus inovatoare, dar exista simboluri colosale 2×2, rotiri gratuite si multiplicatori de pana la 25x, ceea ce iti poate aduce un castig de peste 7000x pariul total.

Simboluri colosale 2×2

Scutul urias acoperit cu sageti poate aparea la orice rotire, atat in jocul de baza, cat si in timpul rotirilor gratuite. Acest bloc 2×2 este Wild si inlocuieste orice, in afara de Bonus, atunci cand face parte dintr-o combinatie castigatoare. Este mai mult decat clasicul WILD, reprezentat de regele Leonidas.

Rotiri Gratuite

Aterizeaza 3, 4 sau 5 simboluri Bonus oriunde pe role in aceeasi rotire si vei primi un premiu instant de 1x, 2x sau 20x. De asemenea, vei declansa functia Rotiri Gratuite, iar cu cat obtii mai multe, cu atat castigi mai multe rotiri gratuite, precum:

 • 3 Bonus = 8 rotiri gratuite
 • 4 Bonus = 10 rotiri gratuite
 • 5 Bonus = 12 rotiri gratuite

Wild-urile colosale de 2×2 pot aparea in timpul functiei. Acestea vin si cu multiplicatori aleatorii de 2x, 3x, 5x, 10x, 15x sau 25x.

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Bonus, obtii alte 8, 10 sau 12 rotiri gratuite suplimentare. Nu exista limite de rotiri gratuite.

Plati pacanele gratis: Spartan King

Rata de castig (RTP) este peste medie, de 96.6%, volatilitatea este ridicata, iar castigul maxim este de 7.480 X miza totala. Acest lucru este posibil in timpul rotirilor gratuite, cu Wild-uri colosale si multiplicatori de pana la 25x. Cu toate acestea, in jocul de baza exista cateva plati decente pentru fiecare simbol, cum ar fi:

 • 5 X Spartan = 7.5 X miza
 • 5 X Nava = 6.25 X miza
 • 5 X Coif = 5 X miza
 • 5 X Sabie = 4 X miza
 • 5 X Vas = 2.5 X miza
 • 5 X A, K, Q, J = 2 X miza

Plati pacanele gratis: Spartan King

Plati pacanele gratis: Spartan King

Simbolurile speciale WILD si Scatter platesc pana la 10x, respectiv 20x miza totala.

Jocuri ca la aparate pe mobil: Spartan King

Te poti alatura regelui spartan Leonidas in aceasta lupta istorica si pe dispozitivele mobile, inclusiv pe computer, tableta si telefon mobil. Design-ul este de o calitate ridicata, clar si impresionant as putea spune, fiind perfect de redat si pe ecranul mai mic al unui smartphone. Modul de joc este simplu, fiind potrivit si pentru o sesiune intr-un cazino pe mobil. Iti recomand un dispozitiv Android sau iOS pentru o experienta de nivel inalt si pentru ca jocul ca la aparate Spartan King de la Pragmatic Play sa functioneze la capacitate maxima.

Verdict

Exista multe jocuri ca la aparate online inspirate din mitologia greaca, dar jocul ca la aparate Spartan King iese in evidenta prin grafica si coloana sonora de o calitate inalta. Nu este nimic inovator in ceea ce priveste caracteristicile bonus, respectiv rotiri gratuite cu Wild-uri colosale de 2×2 si multiplicatori de pana la 25x, dar este o combinatie care iti poate aduce un castig mare la pacanele Spartan King, de peste 7.000 x pariul total. Cu siguranta, merita o rotire in mod gratuit pe site-ul nostru, ca mai apoi sa joci pe bani la unul dintre cazinourile de top online din Romania.

Pop Up Frank Cazino