Aventura

wild lava

Wild Lava

Un Vulcan plin cu Wild-uri este gata sa erupa in jocul de pacanele Wild Lava. Fii acolo pentru castiguri de pana la 403 x miza intr-un singur Spin!

Fishin’ Reels

Fishin’ Reels

Esti gata de pescuit? Pragmatic Play te invita sa iei parte in jocul de pacanele online Fishin Reels si sa cauti Pestisorul de Aur!

cowboys gold

Cowboys Gold

Cowboys Gold este un joc de pacanele gratis cu tema cowboy creat de producatorul de jocuri ca la aparate Pragmatic Play.

Pirate gold deluxe

Pirate Gold Deluxe

Jocul de pacanele gratis: Pirate Gold Deluxe dezvoltat Pragmatic Play in Noiembrie 2020 te invita intr-o calatorie in largul marii.

journey to the west

Journey to the West

Bazat pe o poveste antica, jocul la pacanele gratis Journey to the West te poarta prin Occident, pentru o intalnire cu eroii chinezesti.

Riders of the Storm

Riders of the Storm

Se anunta o furtuna de bani in jocul de pacanele online: Riders of the Storm! Joaca slotul pe o matrice cu 3 randuri x 5 role si 243 linii de plata.

rage of the seas

Rage of the Seas

Alatura-te piratilor in jocul de pacanele online: Rage of the Seas de la NetEnt si castiga pana la 27.440x miza totala intr-o singura rotire!

book of secrets

Book of Secrets 6

Lansat de Synot in 2020, jocul de pacanele gratis: Book of Secrets 6 este dispus pe o matrice cu 3 linii x 6 coloane si 10 linii de plata fixe.

bonnie & clyde

Bonnie & Clyde

Frumoasa poveste a lui Bonnie & Clyde este acum disponibila si sub forma de pacanele online, BF Games a lansat un joc special.

Aventura

Daca aventura este cuvantul magic care iti starneste emotii atunci te invitam sa verifici oferta de casino online pentru jocurile de pacanele. Echipa Cazino365 iti pune la dispozitie o serie importanta de articole in care analizam jocuri ca la aparate de la diferiti furnizori de software. Pentru sloturile de aventura trebuie sa stii ca unele dintre ele sunt inspirate din jocuri video pe diferite console sau chiar din filme de actiune. In general desi tema este diferita la jocuri, regulile de baza se mentin deci nu aveti nevoie sa invatati lucruri noi, poate doar de a cunoaste simbolurile cu valoare.