Aventura

Daca aventura este cuvantul magic care iti starneste emotii atunci te invitam sa verifici oferta de casino online pentru jocurile de pacanele. Echipa Cazino365 iti pune la dispozitie o serie importanta de articole in care analizam jocuri ca la aparate de la diferiti furnizori de software. Pentru sloturile de aventura trebuie sa stii ca unele dintre ele sunt inspirate din jocuri video pe diferite console sau chiar din filme de actiune. In general desi tema este diferita la jocuri, regulile de baza se mentin deci nu aveti nevoie sa invatati lucruri noi, poate doar de a cunoaste simbolurile cu valoare.

bonanza

Bonanza

Jocul ca la pacanele Bonanza este un slot de tip “cascada”, cu foarte multe linii de plata si un castig maxim raportat la miza fabulos.

narcos

Narcos

Jocul ca la pacanele Narcos se bazeaza pe celebra serie de la Netflix si a inceput deja sa cucereasca piata din Romania.

legendary rome

Legendary Rome

Produs de catre EGT, Legendary Rome, asa cum ii spune numele este un joc clasic la pacanele, cu 5 role si 20 linii de plata unde castigurile variaza.

imperial wars

Imperial Wars

Un joc ca la pacanele colorat, cu cinci role si trei tamburi, Imperial Wars propune o tema interesanta si 20 de linii de plata ce-ti aduc castiguri.

jumanji

Jumanji

NetEnt a decis anul trecut sa lanseze pe piata jocul de pacanele Jumanji, inspirat de filmul din 1995 cu acelasi nume, cu Robin Williams in actiune.

Book of dead

Book of Dead

Jocul ca la aparate Book of Dead, produs de suedezii de la Play`n Go, are ca tema Egiptul Antic si este dispus pe 5 tambururi cu 10 linii de plata.

Gonzo's Quest

Gonzo's Quest

Gonzo`s Quest este unul dintre cele mai populare sloturi produse de suedezii de la NetEnt. Cu o animatie draguta, te invita intr-o aventura.

Netbet Popup