Free cookie consent management tool by TermsFeed
Book of Ra Deluxe Gratis Demo Online

Book of Ra Deluxe Gratis Demo Online

Book of Ra Deluxe Gratis, varianta îmbunătățită a clasicului din 2005, cu 5 role, 10 linii de plată și RTP crescut la 95.1%, câștigă popularitate.
Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
NovomaticAventura11.04.200895.1%NUDADA10035 x miza

Book of Ra Deluxe este unul dintre cele mai cunoscute sloturi Novomatic. Oferă divertisment de mulți ani și a dat naștere la multe variante și reinterpretări, chiar și mai moderne de alți producători. Tema este Egiptul Antic, una dintre cele mai populare în această industrie, slotul fiind așezat pe o matrice clasică, cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată ajustabile.

Dacă vrei să mergi într-o aventură de explorare și vezi dacă poți descoperi comoara ținuturilor antice, joacă Book of Ra Deluxe. S-ar putea să pleci acasă cu un premiu de până la 5.000 X miza totală!

Simboluri Book of Ra Deluxe Gratis

Simbolurile din Egiptul Antic sunt prezente pe grila jocului Book of Ra Deluxe. Cele de valoare mare sunt Exploratorul, Tutankhamun, Scarabeu și Horus. Cărțile de poker A, K, Q, J și 10 oferă recompense mai mici. Cartea joacă rol atât Scatter (activează rotiri gratuite), cât și de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte simboluri.

Book of Ra Deluxe Gratis Demo Online Simboluri
Book of Ra Deluxe Gratis Demo Online Simboluri

Cum se joacă păcănele demo Book of Ra Deluxe Demo?

Este ușor să joci păcănele Novomatic Book of Ra Deuxe Gratis. Îl poți juca fix așa cum dorești – alege miza potrivită pentru tine și liniile de plată (indicat ar fi să joci pe 10 linii pentru câștiguri mai dese). De asemenea, poți juca automat slotul sau poți opti oricând o rotire printr-un simplu click pe ecran. Ar fi bine că înainte să îl joci să arunci o privire peste tabelul de plăți – apasă pe ”Meniu”.

Caracteristici bonus Book of Ra Deluxe Gratis

Cu 3 simboluri Scatter oriunde pe role în aceeași rotire, vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. Primești 10 jocuri gratis, dar înainte de a începe se va alege aleatoriu din tabelul de plăți – el va deveni expandabil, adică se va extinde pe toate cele 3 poziții ale tamburului și va face plăți chiar și dacă nu pică pe role consecutive. Poți obține rotiri gratuite suplimentare, dacă pe matrice cad cel puțin 3 simboluri Carte – nu există limită.

Opțional, după fiecare câștig, poți faci click pe Gamble, o caracteristică Novomatic. Această permite dublarea ultimului premiu prin indicarea corectă a culorii pe care cartea cu fața în jos o are – ea poate fi roșie sau neagră. Dacă selectezi greșit, atunci suma pariată este pierdută. Poți opta pentru funcția de dublaj orice câștig care nu depășește 500 x miza totală.

Cum câștigi la Book of Ra Deluxe gratis?

Cu minim două simboluri Explorator, Tutankhamun, Horus sau Scarabeu așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu prima, vei obține un câștig. Totuși, premii mari vin pentru 4, 5 simboluri. Cărțile de poker au cea mai mică valoare. Se pot încasa recompense frumoase și în jocul de bază, însă în Free Spins există șanse mai multe – se poate obține chiar și un ”tablou” cu simbolul Explorator.

Tabel de plăți Book of Ra Deluxe

  • 5 x Explorator = 500 x miza
  • 5 x Tutankhamun = 200 x miza
  • 5 x Horus = 75 x miza
  • 5 x Scarabeu = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza

Păreri Book of Ra Deluxe Gratis Demo Online

Book of Ra Deluxe Gratis Demo Online GamePlay
Book of Ra Deluxe Gratis Demo Online GamePlay

Book of Ra Deluxe este unul dintre cele mai populare păcănele Novomatic și unul dintre acele sloturi care nu vor ”muri” niciodată. Mulți producători s-au inspirat din acest joc, ba chiar există multe variante, însă cea originală este și cea mai frecvent încercată de jucători. Noi l-am jucat de multe ori și am obținut chiar și un ecran plin cu simbolul Explorator. De altfel, este unul dintre acele jocuri care pot genera câteva plăți consistente într-un interval scurt de timp. Încearcă și tu Book of Ra Deluxe gratis pe Cazino 365!

Unde poți juca pe bani reali Book of Ra Deluxe?

Aventura în Egiptul Antic la păcănele Book of Ra Deluxe poate avea loc următoarele multe cazinouri online recomandate, cum ar fi: Winmasters, Winbet, Maxbet, Mr Bit, SlotV, Frank Casino, Magic Jackpot, NetBet, Unibet și Vlad Cazino, cu mize cuprinse între 0.10 RON și 200 RON.

Bonus de bun venit:
pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite
Fara rulaj
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x (depozit + bonus) la jocuri de cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite
Se poate activa în 3 pași pentru primele 3 depuneri efectuate pe contul tău.
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON (depozit 1), 200 RON (depozit 2), 300 RON (depozit 3))
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 30x (bonus + depozit) pentru prima depunere 25x (bonus + depozit) pentru a doua depunere 20X pentru a treia depunere (Bonus+depozit)
Câștig maxim - 10.000 RON pentru fiecare depunere
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
Pana la 2000 lei Bonus plus 200 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x (depozit + bonus)
Câștig maxim - 10.000 RON
O ofertă per familie/IP/mail