Free cookie consent management tool by TermsFeed
Sloturi cazino: Bronco Spirit
5.0

Sloturi cazino: Bronco Spirit

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Bronco Spirit sloturi cazino

Amerindienii traiesc pe teritoriul Americii de Nord fiind o populatie formata din numeroase triburi si grupuri etnice. Multe dintre acestea reprezinta natiuni suverane distincte. Slotul video Bronco Spirit reliefeaza viata acestora si o dezvăluie pe cinci role si patru tamburi. RTP-ul de 96.63% nu inseamna castiguri garantate, dar daca acestea se pot cumula pe cele 75 linii de plata, atunci lucrurile se schimba.
Practic, Bronco Spirit este un joc la aparate care presupune runde de cate zece jocuri. In timpul acestora trebuie sa colectezi banuti aurii cu imaginea unui Mustang. Cat mai multe atat mai bine, acestia devin Wild si sunt stivuite aleatoriu in cea de-a zecea invartire.

Simboluri

Fiind un joc unde viata amerindienilor este descrisa pe cele 75 de linii de plata, simbolurile sunt strans legate de acest lucru. Astfel, pe ecranul de joc pot fi stivuite 14 simboluri diferite. Ele sunt impartite pe mai multe categorii. Patru dintre aceste simboluri au mai fost intalnite, respectiv trefla, romb, inima rosie si inima mov.

Restul de zece simboluri sunt specifice jocului in sine si au in prim-plan elemente strans legate de viata amerindinilor. Aici putem incadra stalionul maroniu, fata de indian, caciula din pene de vultur, cortul, toba, toporisca, pipa pacii sau focul. Iar simbolul Bonus si cel Wild sunt si ele specifice jocului, dar considerare speciale. Cel Bonus declanseaza seria de rotiri gratuite, iar cel wild substituie toate celelalte simboluri cu exceptia celui Bonus.

Sloturi cazino: Bronco Spirit
Simboluri Bronco Spirit

Reguli de joc si gameplay

Pentru a putea jocurile celor de la Pragmatic Play trebuie sa ai cont la oricare dintre agentiile de pariuri online de top din Romania. Aveti pe Cazino 365 toate datele pentru a va informa care sunt acestea, iar cu un click pe bannerul operatorului respectiv deschideti cont si la prima depunere aveti un bonus de bun venit la cazino.

Cum Bronco Spirit este un joc foarte nou, urmeaza sa fie introdus si in oferta vasta a cazinourilor online din Romania. Pentru a putea acest joc trebuie sa stiti ca trebuie sa il personalizati. Acest lucru presupune ca atentia sa se indrepte spre partea de jos a ecranului de joc. Acolo se poate selecta miza pentru fiecare rotire in parte.

Functii speciale

Specialele sunt vanate de jucatorii la aparate, iar in Bronco Spirit acestia au ocazia de a face asta. Aceasta este prezenta si este strans legata de simbolul Bonus, reprezentate pe ecranul de joc de apusul soarelui intr-un canion. El poate fi stivuit pe toate cele cinci role ale jocului. Astfel, cel putin trei asemenea simboluri permit declansarea jocurilor gratuite, dupa cum urmeaza:

  • Trei simboluri la finalul unei rotiri = 15 rotiri gratuite cu patru simboluri wild garantate sau cinci rotiri gratuite cu sapte simboluri wild garantate.
  • Patru simboluri Bonus la finalul unei rotiri = 30 jocuri gratuite cu patru simboluri wild garantate sau 10 jocuri gratuite cu sapte simboluri wild garantate.
  • Cinci simboluri Bonus la finalul unei rotiri = 45 jocuri gratuite cu patru simboluri wild garantate sau 15 jocuri gratuite cu sapte simboluri wild garantate.

Plati pacanele Bronco Spirit

Banii sunt important in orice domeniu, implict in jocurile de pacanele. Dar trebuie sa stiti ca un castig este strans legat de mai multe aspecte. Unul dintre ele este cel al mizei pentru fiecare rotire. Oricum, in ceea ce priveste jocul Bronco Spirit cel mai mult poti castiga 1.250 pe o singura linie de plata. Sa nu uitam faptul ca in total jocul are 75 astfel de linii de plata.

Mustangul este considerat cel mai bun simbol care poate genera o plata in slotul Bronco Spirit. Pe o linie de plata intreaga el aduce 1.250 credite. Sunt si mai multe praguri de pariere, de la 0.20 si pana la 125.

Jocuri pacanele pe mobil: Bronco Spirit

Suntem in anul 2020, cand poti sa iei instant legatura cu cineva din capatul celalalt al pamantului. De asemenea, lucrul acesta se aplica si in ceea ce priveste jocurile la cazino online. Providerii de sloturi video au dezvoltat softuri ce permit accesarea acestor jocuri si de pe dispotizivele mobile. Sistemul de operare nu mai este un impediment.

Pragmatic Play este un provider care permite accesarea jocurilor sale de pe toate dispozitivele mobile. Este si cazul jocului la pacanele Bronco Spirit. Intr-adevar, grafica si aproape toate elementele raman neschimbate. Insa, singura diferenta comparativ cu varianta desktop este posibilitatea de a selecta pragurile de pariere direct cu functia trouch screen.

Verdict

Simplul fapt ca este un joc nou starneste interesul jucatorilor de pacanele care prefera sloturile cu teme interesante. Bronco Spirit este un joc pe 75 de linii de plata, iar lucrul acesta ofera castiguri mici si repetate. De asemenea, modalitatea lui de desfasurare este una care poate aduce un castig mare, dar ai nevoie si de putin noroc pentru a face asta.

Cei la Pragmatic Play, precum si celalti provideri, ofera posibilitatea rularii acestui joc si pe dispozitivele mobile. Este un plus important daca facem o paralela cu anumite jocuri care nu permit acest lucru. Una peste alta, cred ca Bronco Spirit este un joc pe care trebuie sa il joci macar o singura data.