Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Contact - Cazino365
Pacanele gratis: Contact
5.0

Pacanele gratis: Contact

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Play'n GoAventura28 Martie, 201994.55%NUDANU1.517 x

Exploreaza lumea azteca cu jocul ca la aparate Contact, un slot cu o matrice formata din 5 role X 7 randuri, unde platile vin de la grupuri de simboluri. Este un joc Play n Go destul de dinamic, cu multe functii bonus, desing de inalta calitate si coloana sonora uimitoare. Miza este accesibila,  RTP-ul este bun, volatilitatea este medie spre ridicata. Nu ramane decat sa incerci pacanele gratis Contact chiar pe aceasta pagina!

Simboluri

Asezata intr-un templu, pe matrice vei gasi simboluri specifice tematicii. Cele mai mici ca valoare sunt 5 simboluri cu animale sculptate in piatra, in timp ce mastile acorda premii mai mari (4 la numar). In timpul functiilor bonus, vei intalni si alte simboluri, precum cranii sau soare.

Tabel de plata Contact

Reguli de joc si gameplay

Contact este un joc ca la aparate usor de inteles, cu o matrice clara si butoane de control la vedere. Poti incepe prin a seta miza – este  cuprinse intre 1 RON si 500 RON, pe care o poti seta din butoanele plus si minus. Exista  functia de redare automata si poti selecta pana la 100 de rotiri cu limite de pierdere si castig. Inainte de a incepe, consulta tabelul de plati, respectiv valoarea simbolurile si modul de declansare al functiilor bonus prin butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Nu ramane decat sa dai rotire din butonul mare rotativ din partea dreapta. Cauta comorile lumii aztece!

Caracteristici bonus

De fiecare data cand randul 2, 4 sau 6 este plin cu o combinatie castigatoare, la premiul total se activeaza un multiplicator de x2, x3 sau x4.

Rotiri Gratuite

Nu exista un simbol Scatter. Pentru a activa initial rotiri gratuite, trebuie sa obtii combinatii castigatoare pana in varful matricei. Runda bonus continua atata timp cat obtii grupuri de noi victorii. De asemenea, daca umpli randurile 2, 3, 5 sau 6 cu simboluri castigatoare, platile cresc cu x2, x3, x4 sau x5. Umplerea randurilor 1, 4 sau 7 vin cu urmatorii 3 modificatori:

 • Distrugator de blocuri : 1 dintre blocurile multiplicatoare din stanga grilei este distrus, ceea ce face ca blocurilor multiplicatoare ramase sa cada in cascada;
 • Upgrade de simbol : 1 dintre grupurile castigatoare primeste un upgrade de simbol la urmatorul cel mai bun simbol;
 • Rotiri gratuite suplimentare : se acorda 1 rotire gratuita suplimentara.

Daca in timpul jocului principal vei reusit sa umpli intreaga grila, vei activa runda Super Bonus. Vei incepe cu 6 rotiri gratuite cu multiplicator, dar si cu modificatori mult mai generosi:

 • Distrugator de blocuri : 3 dintre blocurile multiplicatoare din stanga grilei sunt distruse, permitand blocurilor multiplicatoare ramase sa cada in cascada;
 • Upgrade de simbol : toate grupurile castigatoare primesc un upgrade de simbol la urmatorul cel mai bun simbol;
 • Rotiri gratuite suplimentare : se acorda 3 rotiri gratuite suplimentare.

Cu ajutorul modificatorului Block Destroyer, este posibil sa iti maresti premiile de pana la 30 de ori, insa cel mai mare castig este putin peste 1.500 X miza totala.

Cum castigi la pacanele Play n Go Contact?

Cu 5 sau mai multe simboluri conectate intre ele vei obtine combinatii castigatoare. Se castiga pentru grupuri de simboluri – cele 4 masti platesc cel mai bine. Se pot obtine recompense mari si in jocul de baza, deoarece exista multiplicatori, dar in jocul bonus exista sanse mai mari, deoarece exista multi modificatori cu potential mare de castig.

Cat plateste fiecare simbol pentru 5 X?

 • 5 x Masca mov = 7.5 x miza
 • 5 x Masca albastra = 3.75 x miza
 • 5 x Masca verde = 3 x miza
 • 5 x Masca rosie = 2.5 x miza
 • 5 x Piatra cu jaguar = 0.75 x miza
 • 5 x Piatra cu maimuta = 0.50 x miza
 • 5 x Piatra cu pasare = 0.50 x miza
 • 5 x Piatra cu sarpe = 0.25 x miza
 • 5 x Piatra cu broasca testoasa = 0.25 x miza
Castig Contact

Jocuri ca la aparate Contact pe mobil

Contact poate fi jucat pe toate dispozitivele mobile, precum un smartphone sau tableta. Orice dispozitiv mobil care utilizeaza sisteme de operare iOS, Android sau Windows poate incerca jocul de pacanele Contact. Grafica, animatiile si efectele audio arata excelent si pe ecranele mai mici ale unui dispozitiv mobil.

Verdict

Contact este un slot atractiv din punct de videre vizual, cu imagini superbe din jungla Americii Centrale, insa cam atat. Functiile bonus sunt destul de banale, fara un potential prea mare de plata. In jocul de baza actiunea este destul de plictisoare si fara sa vrei banii se duc – exista multa rotiri fara plata sau cu premii mici. Cu siguranta, exista jocuri ca la aparate Play n Go mult mai interesante, iar pe site-ul nostru ai de unde alege.