Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele bune Dead Mans Trail - Cazino365
Pacanele bune Dead Mans Trail
5.0

Pacanele bune Dead Mans Trail

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele bune Dead Mans Trail

Cauta Harta Comorii la pacanele Dead Mans Trail si te poti alege cu premii de pana la 50.000X miza totala! Acest slot online Relax Gaming te invita intr-o calatorie palpitanta alaturi de Pirati pe o matrice cu 5 role X 4 randuri si 40 linii de plata fixe, acolo unde poti descoperi cele mai mari comori. RTP-ul este foarte bun, peste media de piata, volatilitatea este ridicata, asa ca trebuie sa fii atent, deoarece un castig urias poate “lovi” oricand!

Simboluri

Patru simboluri cu Pirati sunt cele de valoare mai mare: Un barbat fara par, Un Barbat cu barba, o Femeie si un Barbat cu un petic la ochi. Apoi, avem simboluril carti de joc A, K, Q si J, acestea fiind cele care platesc mai putin. Avem si Wild, care le va inlocui pe toate celelate, pentru a te ajuta sa formezi mai multe combinatii castigatoare, dar vei intalni si un Bonus, reprezentat de un Tren – activeaza functiile speciale.

Pacanele bune Dead Mans Trail
Pacanele bune Dead Mans Trail

Reguli de joc si gameplay

Slotul Dead Mans Trail se joaca pe o matrice standard, unde linii de plata sunt fixe, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Miza per rotire incepe de la 0.40 RON si ajunge la 80 RON – click pe butoanele + si – din partea stanga jos a ecranului. Langa butonul de Spin exista si cel de Autoplay, unde poti seta intre 10 si 1.000 de invartiri, cu limite pierdere/castig. De asemenea, tot aici poti reda jocul si in Mod Turbo, daca preferi ca tamburii sa se invarta mai rapid. Sa inceapa vanatoarea de premii, dar inainte de astazi vezi cum si ce poti castiga, facand click pe tabelul de plata, buton aflat in partea stanga jos a ecranului.

Functii speciale

Coin Feature

Pe tamburi, pot ateriza simboluri monede, care vin cu multiplicatori de miza. Pentru a intra in posesia lor, trebuie ca pe role sa aterizeze cel putin astfel de simboluri, ca mai apoi sa se adune valorile lor si sa ofere plata totala.

Bonus

3 sau mai multe simboluri Bonus (Tren), activeaza functia Bonus. Apoi, grila de joc va fi inlocuita cu o Harta, unde exista un traseu de urmat, pe care se afla un Pion. Un numar aleatoriu este dezvaluit la fiecare tura, de la 1 la 9, ceea ce face ca tu sa te deplasezi. Atunci cand Pionul aterizeaza pe o Dala activa, se declanseaza urmatoarele speciale:

 • Dala normala –  se acorda valoarea premiului aflat la vedere
 • Dala de capat – se termina bonusul si se acorda premiul de pana atunci
 • Dala de start –  se da restart functiei
 • Cufarul misterios – activeaza una dintre cele 11 actiuni speciale

Care sunt actiunile speciale din Cufarul misterios?

 • Scout – se adauga +100 la + 1.000 la o Dala aleatorie normala
 • One-Eye – inmulteste valoarea unei Dale normale cu x2-x5 si se repeta de 2-4 ori
 • Commander – adauga +3 pana la +5 la toate Dalele normale
 • Collector – colecteaza valoarea insumata a tuturor Dalelor la castigul total
 • Collect & Command – adauga valoarea insumata tuturor Dalelor normale la fiecare Dala normala, precum si la castigul total
 • Reset – inlocuieste toate Dalele de sfarsit cu Dale normale
 • Super Reset – inlocuieste toate Dalele de final cu Cufere misterioare temporare
 • Coin Win – castig aleatoriu cu monede de 25x pana la 50x este adaugat la premiul total
 • Scout Persistent – functioneaza ca Scout, dar actioneaza la sfarsitul fiecarei ture
 • One-Eye Persistent – functioneaza ca One-Eye, dar actioneaza la sfarsitul fiecarei ture
 • Commander Persistent – functioneaza ca si Commander, dar actioneaza la sfarsitul fiecarei ture

La Dead Mans Trail poți cumpara Bonus, facand click pe butonul din partea stanga a ecranului. Daca faci acest lucru, va trebui sa platesti de 100 de ori pariul total, iar la urmatoarea rotire obtii cel putin 3 simbolui Bonus. RTP-ul urca la 98%!

Cum castigi la Dead Mans Trail?

Este un joc de volatilitate ridicata, deci trebuie sa practici mereu un joc responsabil, deoarece vor exista sesiuni in care slotul sa nu faca plati mari sau va fi nevoie de timp si de un buget ridicat pana cand se va obtine un premiu consistent. Combinatiile castigatoare vin de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepând cu primul tambur, atunci cand 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi fel pica pe una din cele 40 linii de plata active – cel mai bine platit este Wild-ul (5X acorda de 60 de ori pariul). In jocul de baza se pot obtine cateva recompense bune, insa in Bonus premiile cresc mult, deoarece exista multe functii speciale, unde se pot castiga pana la 50.000 X miza totala.

Plati simboluri la pacanele Dead Mans Trail

 • 5 X Barbat fara par = 30 x miza
 • 5 X Barbat cu barba = 15 x miza
 • 5 X Femeie = 5 x miza
 • 5 X Barbat cu un petic pe ochi = 5 x miza
 • 5 X A, K, Q, J = 3 x miza
Pacanele bune Dead Mans Trail
Plati pacanele bune Dead Mans Trail

Jocuri ca la aparate: Dead Mans Trail pe mobil

Ca si alte jocuri ca la aparate Relax Gaming, slotul Dead Mans Trail pe mobil ruleaza perfect. Este disponibil pentru a fi incercat fie pe versiunea clasica desktop (PC, laptop), fie pe dispozitivele mobile, precum smartphone-uri si tablete. Functioneaza excelent pe sistemele de operare iOS si Android, acesta fiind potrivit pentru a juca de acasa sau chiar din mers, mai ales ca vine cu un gameplay simplu, usor de controlat. Asigura-te ca ai o conexiune buna la internet si incepe vanatoarea de comori!

Verdict

Este un slot dinamic, interactiv, ce se desfasoara intr-o atmosfera unica, cu potential urias de plata – pana la 50.000X miza totala pe rotire. Arata uimitor din punct de vedere vizual, astfel ca il poti testa si de pe dispozitele mobile fara probleme. Cu siguranta, merita sa arunci o privire, mai ales ca miza este pentru toate buzunarele, dar inainte de asta ar fi indicat sa incerci pacanele gratis Dead Mans Trail pe site-ul nostru pentru a te obisnui cu volatilitate extrem de ridicata si cu functiile speciale, care nu sunt putine la numar.