Doom of Egypt

Evaluare joc:
Producator: Play’n Go
Data lansarii: 07.11.2019
RTP: 94,25%
Variatie: Ridicata
Schema: 5*3
365Rank 672
Grafica 4 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 4 / 5
Runde Bonus 4 / 5
Total 4 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Joc de pacanele inspirat din Egiptul Antic
 • Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil
 • Joc ca la aparate cu dublaj
 • Mize pentru toate buzunarele
 • Castig: 5.000X miza totala
5
Role
10
Linii de plata
250 RON
Pariu Maxim
1.250.000 RON
Castig Maxim
DA
Speciala
10
Runde gratuite

Pacanele gratis Doom of Egypt

Esti pregatit de o aventura in Egiptul Antic, printre Faraoni, Piramide si Morminte? Daca da, joaca pacanele online Doom of Egypt pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata si poti gasi comori in valoare de pana la 5.000 X miza totala intr-o singura rotire. Este un joc de volatilitate ridicata de la Play’n Go, realizat in noiembrie 2019 intr-o atmosfera egipteana veche. Afla mai multe detalii in recenzia noastra completa despre acest joc cu Rotiri Gratuite si Gamble.

Simboluri

Pe matrice vei gasi simboluri inspirate din Egiptul Antic, frumos puse pe matrice. In ordinea valorii, Anubis este cel mai bine platit simbol, urmat de trei Faraoni, ca cele mai mici castiguri sa le ofere cartile de joc A, K, Q, J si 10. Simbolul Scarabeu este atat Wild – le inlocuieste pe toate celelalte si ajuta la formarea mai multor combinatii castigatoare, cat are rol si de Scatter (minim 3 activeaza secventa bonus cu rotiri gratuite).

Doom of Egypt

Doom of Egypt – Scarabei, WILD

Reguli de joc si gameplay

Poti incepe sa te bucuri de acest joc de pacanele cu mize cuprinse intre 0.50 RON si 125 RON, miza care poate fi setata din butonul “monede +/-“. Exista o functie de redare automata, unde poti selecta intre 5 si 1.000 de rotiri si poti seta limite de pierdere/castig. Inainte de a incepe, consulta tabelul de plata, respectiv valoarea simbolurile si modul de declansare al functiilor bonus, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului, langa sunet. Nu ramane decat sa dai rotire in butonul rotativ mare, iar castigurile nu vor intarzia sa apara, fiind un slot online cu multe modalitati de plata si functii speciale.

Functii speciale

Cu trei sau mai multe simboluri Scatter pe tamburi in aceeasi rotire, se va declansa functia Free Spins. Vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite, iar inainte de a incepe jocul bonus, un simbol aleatoriu va fi selectat pentru a deveni special expandabil – daca ajuta la formarea de combinatii castigatoare ori de cate ori aterizeaza pe tamburi, acesta se extinde pe intreaga rola. De asemenea, nu trebuie sa aterizeze pe role consecutive – de exemplu, daca se afla pe tamburii 2, 3 si 5, simbolul va face plata.

Doom of Egypt

Doom of Egypt – Cum castigi?

Joc ca la aparate cu dublaj

Optional, dupa fiecare combinatie castigatoae, poti risca premiul per rotire la dublaj, facand click pe butonul „Joc de Noroc”. Poti juca la dublaj de maxim 5 ori per rotire castigatoare, dar trebuie sa fii cumpatat, deoarece prima carte intoarsa gresit duce la pierderea intregului premiu.

Aici, ai doua optiuni:

 • Ghiceste culoarea cartii – ea poate fi Rosie sau Neagra, iar suma pariata se va dubla, daca alegerea ta este corecta
 • Ghiceste suita cartilor Inima rosie, Trefla, Romb sau Inima neagra, iar castigul se va inmulti cu 4, daca alegerea ta este corecta

Cum castigi la slotul Doom of Egypt?

Toate simbolurile, cu exceptia Scatter-ului, care ofera castiguri oriunde ar ateriza pe tamburi, platesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu prima rola. Ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pentru a forma un castig. Cele mai mari plati vin in timpul functiei Rotiri Gratuite, acolo unde un “tablou” cu simbolul Faraon de valoare mare genereaza o plata de 250.000 monede.

Tabel de plata la pacanele Doom of Egypt

 • 5 X Anubis = 5.000 monede
 • 5 X Faraoni = intre 750 monede si 2.000 monede
 • 5 X A, K = 150 monede
 • 5 X Q, J, 10 = 100 monede

Jocuri ca la aparate Doom of Egypt pe mobil

Jocul de pacanele Doom of Egypt poate fi redat pe toate dispozitivele mobile, precum pe un smartphone sau pe o tableta. Orice dispozitiv mobil care utilizeaza sistemul de operare iOS,  Android sau Windows (in cazul desktop) poate reda slotul online Doom of Egypt pe mobil. Grafica standard si animatiile arata excelent si pe ecranele mai mici, jocul fiind complet optimizat. Incearca-l direct de pe canapeaua ta, atat de pe aplicatiile mobile, precum Betano App sau direct in brower pe mobil.

Verdict

Este un slot comun, ale carui functii speciale le-am mai intalnit si in alte jocuri ca la aparate inspirate din Egiptul Antic, cum ar fi Book of Dead de la Play’n Go, dar merita incercat, mai ales ca pariurile sunt pentru toate buzunarele, iar potentialul de castig este de 5.000X miza totala. Arata bine bine din punct de vedere vizual, asa ca de ce sa nu joci pacanele gratis Doom of Egypt pe site-ul nostru pentru a-ti face si tu o parere?