Pacanele gratis Golden Colts
5.0

Pacanele gratis Golden Colts

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Play'n Go Aventura 23 Februarie, 2018 94.57% NU DA NU 2.500 x

Pregateste-te pentru o lupta intensa la pacanele  Golden Colts! In Vestul Salbatic exista aur in valoare de pana la 2.500 X miza totala! Poate fi al tau, in timp ce joci slotul Play n Go pe o matrice cu 5 role X 4 randuri si 40 linii de plata fixe. Poti paria de la 1 RON si pana la 500 RON atat de pe un dispozitiv mobil Apple, cat si Android, dar si de pe versiunea desktop (laptop, PC). Esti pregatit de aventura?

Simboluri

Exista 4 simboluri cu membrii bandei, respectiv un Sheriff schelet, Barbat cu pistol, Barbat cu carti si Femeie. Nu lipsesc cartile de joc A, K, Q, J, 10 si 9, acestea fiind cele de valoare mica. Capul de Taur este Wild, in timp ce Amuleta cu un craniu este Scatter (activeaza jocul bonus).

Reguli de joc si gameplay

Golden Colts este un slot cu o grila standard si linii de plata fixe. Pentru a forma un castig, ai nevoie ca 3, 4 sau 5 simboluri potrivite sa aterizeze pe una dintre aceste linii, de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu cea din capatul stang. Poti incepe sa il joci cu mize accesibile – miza poate fi setata din butonul “=/-”. Exista o functie de redare automata, unde poti selecta intre 10 si 100 de rotiri si poti seta limite de pierdere/castig. Inainte de a incepe, consulta tabelul de plata, respectiv valoarea simbolurile si modul de declansare al functiilor bonus. Nu ramane decat sa dai rotire din butonul rotativ mare si sa activezi secventele bonus!

Pacanele gratis Golden Colts

Caracteristici bonus

Aterizarea simbolului bonus pe rolele 1, 3 si 5 activeaza bonusul Golden Colts, care va dezvalui aleatoriu una dintre cele 7 caracteristici:

• Banda asilor : Primesti 3 rotiri gratuite, unde sunt disponibile mega simboluri 4×4 pe rolele 2-5;

• Taur salbatic: Primesti 3 rotiri gratuite, unde una sau doua role sunt acoperite de simboluri Wild;

• Legea Salbaticiei : Se acorda o rotire gratuita, unde simbolul Sheriff este stivuit pe rolele 2-4. Se acorda o reinvartire atunci cand simbolurile Sheriff acopera in intregime rolele 2, 3 si 4 sau cand simbolurile Sheriff creeaza un bloc 3×3;

• Ucigasii : Se acorda o rotire gratuita, cu un multipliator de la x5 pana la x30;

• Jok de poker: Primesti o rotire gratuita, unde apare un simbol mare 2×2 Cartofor. Daca apar simboluri suplimentare, se acorda o reinvartire. Simbolurile Cartofor sunt Wild si lipicioase in timpul acestei functii;

• Furiile : Se acorda o rotire gratuita, unde apar doua simboluri mari 2×2 Fata. Una sau mai multe re-rotiri pot fi acordate pana cand obtii un castig;

• Cel mai cautat: 20 de postere apar pe ecran, iar tu trebuie sa selectezi postere pentru a dezvalui premiile ascunse. Poti castiga premii in bani sau poti declansa oricare dintre functiile de rotiri gratuite de mai sus. Poti continua sa selectezi postere pana cand apare „X”, „Banda Asilor” sau „Taur Salbatic”. 

Win Pacanele gratis Golden Colts

Cum castigi la pacanele gratis Golden Colts?

Toate simbolurile, cu exceptia Scatter si a celor Raspandite platesc de la stanga la dreapta, pe rola adiacente, incepand cu primul tambur – cu 3 simboluri de acelasi fel asezate pe o linie de plata activa formeaza unc astig. Wild-ul ofera cele mai mari recompense (5 X plateste de 12.5 ori miza totala). In Bonus se pot revendica premii mai mari, insa depinde de secventa care ai prins-o  – aici exista multiplicatori sau simboluri mega.

Ce valoare are fiecare simbol?

  • 5 x Sheriff = 6.25 x miza
  • 5 x Barbat cu pistol = 5 x miza
  • 5 x Barbat cu carti = 3.75 x miza
  • 5 x Femeie = 2.50 x miza
  • 5 x A = 2.25 x miza
  • 5 x K = 2 x miza
  • 5 x Q = 1.75 x miza
  • 5 x J = 1.50 x miza
  • 5 x 10 = 1.25 x miza
  • 5 x 9 = 1 x miza

Jocuri ca la aparate Golden Colts pe mobil

Slotul poate fi incercat fara probleme de pe toate dispozitivele mobile, precum pe un smartphone sau pe o tableta. Orice dispozitiv mobil iOS sau Android poate reda pacanele online Golden Colts. Grafica, animatiile si efectele audio arata excelent si pe ecranele mai mici, jocul fiind complet optimizat. Incearca-l direct de pe canapeaua ta, atat de pe aplicatiile mobile, precum Betano App sau direct din brower pe mobil.

Verdict

Golden Colts arata excelent din punct de vedere vizual, este un slot dinamic, interactiv si plin de functii bonus. Castigul maxim este de 2.500 X miza totala pe rotire, ceea ce nu este rau deloc, insa va fi greu de revendica un asemenea premiu, mai ales ca depinde mult de secventa care iti este acordata. Una peste alta, este un joc interesant, care merita incercat. O poti face gratis pe site-ul nostru!

Ce este Golden Colts si cum functioneaza?

Golden Colts este un slot online creat de Play’n Go, care se desfasoara pe o grila cu 5 role si 40 de linii de plata. Jocul are o tematica western si ofera multiple caracteristici bonus si premii generoase.

Care sunt simbolurile speciale in Golden Colts?

Simbolul Wild este reprezentat de un craniu cu doua pistoale si poate inlocui alte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare. Exista si un simbol Scatter, reprezentat de o cutie misterioasa, care declanseaza runda bonus „Golden Colts”.

Ce caracteristici bonus ofera jocul Golden Colts?

Golden Colts ofera mai multe caracteristici bonus, inclusiv runda bonus „Golden Colts”, care este declansata atunci cand obtii trei sau mai multe simboluri Scatter pe rolele jocului. Exista, de asemenea, caracteristici bonus aleatorii care pot fi activate in timpul jocului de baza.