Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Holmes and the Stolen Stones
Pacanele online: Holmes and the Stolen Stones
5.0

Pacanele online: Holmes and the Stolen Stones

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Holmes and the Stolen Stones jocuri la pacanele

Slotul video Holmen and the Stolen Stones este o creatie a celor de la Yggdrasil, unde tema este una extrem de atractiva, de altfel, inspirat din filmul cu acelasi nume sau carti, unde un singur om poate solutiona orice caz si anume celebrul detectiv Sherlock Holmes.

Jocul este structurat pe 5 role si 20 de linii de plata orientate din stanga spre dreapta, unde exista 5 jackpoturi progresive, cel mai mare fiind de peste 1 000 000 RON.

De asemenea, slotul contine 8 simboluri, care aduc un castig daca trei sau mai multe sunt aliniate pe linie de plata, incepand cu pozitia cea mai din stanga.

Pe langa simbolurile obisnuite, slotul dispune de de rotiri gratuite, poti castiga 10 jocuri, daca pe grila iti apar minim 3 Free Spin. Pe langa asta, o alta functie iti va aduce castiguri, respectiv simbolul Bonus. Este necesar ca pe role sa apara minim 3x Bonus pentru a colecta comorile pline cu bani sau diamante, pana cand vei da peste o bomba cu fum.

Miza minima pentru slotul Holmes and the Stolen Stones este de 1 RON, iar cea maxima este de 500 RON pe NetBet Cazino.

Pacanele online: Holmes and the Stolen Stones
Simboluri Holmes and the Stolen Stones

Simboluri

Slotul dispune de 8 simboluri obsinuite, clasice, precum cele 4 carti de joc (trefla verde, romb albastru, inima rosie si frunza neagra), care sunt si cel mai slab platite si simbolurile : lupa, carte, Dr. Watson (colegul de echipa) si Sherlock Holmes, care va genera cel mai mare castig.

Printre simbolurile speciale din Holmes and the Stolen Stones se remarca o cheie ruginita, care functioneaza ca bonus, dar si o cheie aurie care actioneaza ca rotiri gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Jocul de pacanele online Holmes and the Stolen Stones este structurat pe cinci role si 20 de linii de plata, ceea ce inseamna mai multe sanse de castig, insa totul depinde de miza, respectiv buget.

In general, vorbim despre un gameplay clasic. In partea de jos a ecranului poti selecta valoarea mizei, dupa care apasati butonul invartire pentru a incepe jocul. Ai posibilitatea sa actionezi fiecare invartire manual sau sa selectezi modul de joc automat, de unde alegi numarul rotirilor, pana la 1000x. Tot din partea stanga, jos a ecranului poti ajusta volumul jocului, informatii (simboluri, tabel de plati, functii speciale), dar si alte setari generale.

In functie de miza se vor genera castiguri mari sau mici, insa totul depinde de simbolurile care apar pe role si care trebuie sa fie minim 3 pe linia de plata si amplasate de la stanga la dreapta.

Functii speciale

Jocurile la pacanele create de cei de la Yggdrasil au, de regula, speciale. Este si cazul slotului video Holmes and the Stolen Stones.

Primul simbol special este o cheie ruginita, care functioneaza ca bonus. Daca pe ecran vor ateriza minim 3 chei ruginite, te vei bucura de benficiile rundei bonus. Aici, exista 18 cutii cu castiguri cu bani, pietre de diamante, dar si bombe de fum. Jocul se termina atunci cand gasiti o bomba cu fum in una dintre cutii.

Un alt simbol special il reprezinta o cheie aurita, care actioneaza ca runde gratuite. Daca pe panou apar minim 3 chei aurite, atunci se declanseaza 10 runde gratuite, unde fiecare castig per rotire se multiplica cu x3. Daca pe grila apar 4 sau 5 chei aurite, pe langa rotirile gratuie, vei obtine si un castig in bani.

Rotirile gratuite pot fi declansate si de cinci cioburi de aceeasi culoare, care trebuie colectate si care formeaza un diamant si va aduc cu un pas mai aproape de castigarea unui jackpot. Toate castigurile pe linie sunt inmultite cu 3.

Prezenta jackpotului este un aspect atractiv pentru orice jucator. Jocul dispune de 5 jackpoturi progresive, iar pentru a puna mana pe unu din ele trebuie sa colectezi 5 diamante de aceeasi culoare. Un jackpot poate valora peste 1 000 000 RON.

Plati pacanele Holmes and the Stolen Stones

Cu un RTP de 96,8 %, slotul anunta castiguri dese, unde plata poate veni atat din prezenta simbolurilor pe linia de plata, dar si din functiile speciale variate, care sunt remarcabile.

Dintre cele 8 simboluri, cel mai mare castig este dat de Sherlock Holmes. Pe o miza de 1 RON, fiind si miza minima, 5x Sherlock Holmes inseamna 200 RON.

Cel mai mic castig este dat de simbolurile carti de joc, dintre care 5x frunza neagra plateste cu 100 RON (miza 1 RON).

Cele 5 jackpoturi progresive sunt cele mai interesante cand vine vorba de castiguri. Valoarea minima poate incepe de la 200 RON si ajunge pana la peste 1 miliard.

Jocuri pacanele pe mobil Holmes and the Stoles Stones

Holmes and the Stoles Stones este un slot compatibil cu orice fel de dispozitiv mobil, fie el tableta sau Ipad. Pozitia butoanele de control va fi diferita, respectiv valoarea mizei, bugetul si castigurile vor fi afisate in partea de sus si nu jos ca pe desktop, iar butoanele pentru volum, informatii si alte setari vor fi pozitionate sub miza, invartire si rotire manuala sau automata.

Verdict

Slotul dispune de o grafica extrem de moderna cu Sherlock Holmes in prim plan, care cu siguranta va fi o bucurie pentru iubitorii acestui personaj. Insa, ceea ce ne intereseaza sunt platile pe care le face jocul, iar ceea ce pot spune este ca RTP-ul de 96,8 % este unul promitator. Prezenta celor doua functii speciale de a obtine rotiri gratuite maresc sansele de castig, iar jackpotul este extrem de atractiv, insa va fi obtinut cu greu, deoarece cioburile pentru a forma un diamant sau diamantele in sine apar destul de rar pe cele 5 role puse la dispozitie.