Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Imperial Wars
Jocuri pacanele: Imperial Wars
5.0

Jocuri pacanele: Imperial Wars

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTIstoric14 Septembrie, 201496.14%NUDADA2.000 x

Imperial Wars jocuri pacanele

Daca esti un fan al istoriei franceze, Imperial Wars este jocul pe care ai vrea sa il joci. Avand drept tema perioada in care Napoleon Bonaparte a dus batalii importante, acest joc la pacanele este unul clasic. Exista 20 de modalitati de recompensare in urma celor aparute pe ecran. Trebuie indeplinita conditia ca simbolurile aparute pe linia de plata, sa apara de la stanga la dreapta.

Exista cinci linii praguri de pariere, de la 20 la 400 de credite. in functie de acestea, se pot castiga sume importante de bani. Astfel, cel mai mare castig pe linia de plata este cel de 40 000 credite

Simboluri

Considerat un joc la pacanele clasic in lumea pacanelelor, Imperial Wars are 11 simboluri. Cinci dintre ele pot fi considerate clasice. Vesnicele litere colorate, 10, J, Q, A si K sunt prezente aproape la fiecare joc. Avand in vedere tema jocului, exista sase simboluri care o reprezinta grafic pe tabela de plata. Unul dintre simboluri reprezinta formatia de lupta, a armatei franceze. Un altul este corabia cu panze din flota lui Napoleon. Regele Frantei de atunci este si el reprezentat sub un simbol, cel mai pretios. Un alt simbol obisnuit din Imperial Wars este cel al reginei.

Exista si doua simboluri considerate speciale. Wild-ul este reprezentat prin imaginea Arcului de Triumf si substituie toate celelalte simboluri existente. Singurul pe care nu poate sa-l inlocuiasca este cel SCATTER. Cesta din urma este reprezentat de un tun si apare pe rolele 1, 2 si 3.

Jocuri pacanele: Imperial Wars
Simboluri Imperial Wars

Reguli de joc si gameplay

Considerat un joc la pacanele clasic in ceea ce priveste providerul EGT, Imperial Wars propune o desfasurare obisnuite. Cu cinci role, pe fiecare dintre acestea apar trei simboluri diferite. Acestea pot aduce castiguri considerabile daca apar consecutiv, pe una dintre cele 20 de linii de plata. Este nevoie ca trei astfel de simboluri sa fie minim consecutive pe linia de plata si cel mult cinci. Castigurile variaza, in functie de pragul de pariere ales. Astfel, se pot paria intre 20 si 400 de credite pe fiecare rotire.
Un castig nesatisfacator se poate oricand dubla, datorita functiei GAMBLE. Totusi, nu este singura functie existenta. Imperial Wars propune si o speciala la fel de interesanta ca tema jocului

Functii speciale

20 de linii de plata nu inseamna castiguri dese foarte mari. Tocmai din acest motiv, Imperial Wars propune si doua simboluri speciale. Unul dintre ele este WILD-ul, cel care apare pe ecran sub forma unui simbol al Frantei: Arcul de Triumf. Acesta substituie toate celelalte simboluri considerate obisnuite. Poate sa apara cate un simbol pe fiecare dintre cele cinci role, o linie intreaga de plata aduce cel mai mare venit.

Exista si o speciala, al carui mod de desfasurare este foarte interesant. Aceasta se declanseaza exclusiv datorita simbolului SCATTER, reprezentat pe ecran de tun. Acesta apare exclusiv pe rolele 1, 2 si. Pentru ca declansarea sa fie validata, este nevoie de cel putin doua astfel de simbolur pe linia de plata. Rolele unde acestea s-au aflat, se vor umple cu simbolul WILD si stacheaza pe tot parcursul jocurilor gratuite. Acestea pot fi cel putin trei, este un numar de inceput. Totusi, pe rola a 5-a, in fiecare rotire gratuita, poate sa apara un simbol ce permite adaugarea unui nou joc (Extra Spin).

O alta functie in afara celor speciale este cea GAMBLE. Permite dublarea ultimului castig. Activata, aceasta permite alegerea culorii urmatoarei carti care este cu fata in jos. Se pot alege cel mult cinci astfel de culori consecutive, apoi castigul fiind automat trimis catre balanta.

Plati pacanele Imperial Wars

Imperial Wars este jocul la pacanele produs de EGT unde simbolurile sunt diferite. Aceleasi cinci praguri de pariere propuse de fiecare joc al acestui provider sunt prezente. Exista si 20 de linii de plata. Totusi, pentru a intelege modalitatea de plata a jocului si pragurile maxime, ma voi raporta la cel mai mic prag de pariere, de 20 credite.

Cele mai mici simboluri in functie de plati sunt cele obisnuite. Q, J si 10, aduc intre 5 si 100 credite, in functie de numarul de simboluri existente pe linia de plata. Acestea pot fi in numar de maxim cinci si cel putin trei.

A si K-ul sunt urmatoarele pe linia de plata. La o rotire in valoare de 20 credite, aceste doua simboluri pot aduce castiguri intre 10 si 150 credite.
Formatia de lupta a armatei este si ea un simbol bun. Castigurile in urma aparitiei acesteia pe linia de plata ne aduc intre 10 si 200 credite.

Corabia cu panze a flotei regale franceze are un prag minim de 10 credite, si unul maxim de 250 credite.
Regina este al doilea cel mai bun simbol obisnuit. Cel putin trei asemenea simboluri consecutive pe linia de plata ne aduc 15 credite si o linie de cinci vin cu 500 credite. Cel mai important este Napoleon Bonaparte. 10-1 000 reprezinta recompensa.

Cel mai asteptat simbol este WILD-ul, acesta aduce si cele mai mari praguri de castig. In functie de numarul lui pe linia de plata, recompensa este intre 25 si 2 000 credite.
Singura conditie care trebuie indeplinita pentru ca pariul sa fie valid este ca aceste simboluri sa fie consecutive, dar de la stanga catre dreapta.

Jocuri pacanele pe mobil: Imperial Wars

EGT a fost mereu in pas cu tehnologia, daca nu imediat de la lansarea jocului, s-a adaptat rapid. Imperial Wars face si el parte dintre jocurile la pacanele ce pot rula pe toate dispozitive existente. Astfel, in afara variantei clasice, cea pe desktop, se poate juca si pe mobil.
Imperial Wars poate rula atat pe telefoanele mobile sau alte dispozitive, cum ar fi tableta sau Ipad. Nu conteaza sistemul de operare, deoarece este valabil atat pe varianta cu Android, cat si cu IOS. Exista, totusi, o mica diferenta de grafica. Daca in varianta clasica meniul apare in partea de jos, pe varianta mobila apare in partea dreapta.

Verdict

Dintre toate jocurile de cazino, Imperial Wars are o tema istorica interesanta. Totusi, modul de desfasurare este unul clasic, astfel ca nu exista alte argumente pozitive daca esti si fan EGT. Acest provider ofera o serie de jackpoturi mystery, cat si posibilitatea sa iti dublezi castigul.
Totusi, fiind 20 de linii de plata, castiguri foarte mari sunt rare. Poate acesta sa fie singurul inconvenient, dar asa cum am spus, sunt multiple posibilitati de a dubla venitul din fiecare runda. Faptul ca acest joc poate rula si pe dispozitive mobile face sa fie si mai interesant.