Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure
5.0

Pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure

Celebrul explorator John Hunter cauta comoara azteca in jocul de pacanele online John Hunter and the Aztec Treasure, dezvoltat de producatorul de jocuri Pragmatic Play in Iulie 2019 pe o matrice cu 5 role X 6 randuri si pana la 7.776 linii de plata castigatoare. RTP-ul este de 96.5%, unul peste medie, volatilitatea este ridicata, iar ca functii speciale gasesti Rotiri Gratuite si multiplicatori de pana la 10x. Castigul maxim este de 10.804 pariul total, iar daca te intrebi pe ce mize poti incerca jocul ca la aparate John Hunter and the Aztec Treasure, afla ca incepe de la 0.80 RON si ajunge la 400 RON. Pleaca intr-o aventura prin padurea tropicala, acolo unde aztecii si-au ascuns comorile!

Pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure
Pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure

Simboluri

Asezat intr-un templu aztec, pe un fundal nocturn si cu un aer misterios, pe role vei gasi simboluri comune de joc, cum ar fi A, K, Q si J, fiind simbolurile cu valoare scazuta. De asemenea, vei vedea Torte aprinse, Palaria si Lasoul lu John Hunter, un Tucan, un Sarpe, o Pantera si John Hunter insusi, fiind cel mai bine platit simbol – ofera de 4x miza pentru 5 bucati. Simbolul Wild este reprezentat de o Masca de totem, care apare doar pe rolele 2, 3 si 4 si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului Scatter (Cartea misterelor).

Reguli de joc si gameplay

Jocul de pacanele John Hunter and the Aztec Treasure are loc pe o grila cu 5 role X 6 coloane si exista pana la 7.776 linii de plata. Poti paria intre 0.80 RON si 400 RON pe rotire, iar acest lucru il poti seta din butoanele plus si minus aflate in partea dreapta jos a ecranului. Se poate reda in mod automat slotul online, de pana la 100 de rotiri, unde puteti seta limite de pierde si castig. De asemenea, puteti utiliza si functia turbo pentru a accelera rotirea rolelor. Pentru a crea combinatii castigatoare, trebuie sa aterizati 3 sau mai multe simboluri pe role, de la dreapta la stanga, incepand cu prima rola. De retinut este faptul ca fiecare rola poate avea pana la 6 simboluri. Inainte sa dai “invartie” din butonul rotativ mare, consulta tabelul de plata si modul de declansare al functiilor bonus, facand clic pe “i”.

Functii speciale

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role in aceeasi rotire, vei activa functia Free Spins. Numarul de rotiri gratuite variaza in functia de cate simboluri Scatter sunt pe ecran si poti castiga un numar aleatoriu de rotiri, dupa cum urmeaza:

 • 3 Scatter = 5, 10, 15, 20 sau 25 rotiri gratuite
 • 4 Scatter = 10, 15, 20 sau 25 rotiri gratuite
 • 5 Scatter = 15, 20 sau 25 rotiri gratuite

In timpul functiei, un multiplicator aleatoriu se va aplica fiecari rotiri gratuite. Acesta poate fi de 2x, 3x, 5x, 7x sau 10x. De asemenea, 2 sau mai multe Scatter te vor recompensa cu mai multe rotiri gratuite:

 • 2 Scatter = 3, 4, 5, 10 sau 15 rotiri gratuite
 • 3 Scatter = 4, 5, 10 sau 15 rotiri gratuite
 • 4 Scatter = 5, 10 sau 15 rotiri gratuite
 • 5 Scatter = 10 sau 15 rotiri gratuite

Multiplicatorul pe care il obtii la inceput pentru rotirile gratuite este acelasi si pentru cele suplimentare. In total, poti obtine pana la 40 rotiri gratuite cu un multiplicator de 10x.

Plati pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure

Cu jocul ca la aparate John Hunter and the Aztec Treasure poti castiga pana la 10.804x miza totala. Rata de castig (RTP) este de 96.5%, iar volatilitatea este ridicata. Exista pana la 7.776 linii de plata active, iar castigurile pentru 5 simboluri potrivite sunt:

 • 5 X John Hunter = 4 X miza
 • 5 X Pantera = 2.5 X miza
 • 5 X Sarpe = 1.5 X miza
 • 5 X Tucan = 1 X miza
 • 5 X Palarie si Lasou = 1 X miza
 • 5 X Torta = 0.75 X miza
 • 5 X A, K = 0.5 X miza
 • 5 X Q, J = 0.4 X miza

Toate aceste valori pot creste in timpul functiilor speciale, deoarece exista multiplicatori de 2x, 3x, 5x, 7x sau 10x.

Plati pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure
Plati pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: John Hunter and the Aztec Treasure

Pacanele online John Hunter and the Aztec Treasure este disponibil pe desktop, dar si pe dispozitivele mobile. Efectele audio si grafica sunt grozave, iar gameplay-ul ofera o gama larga de optiuni. Jocul ca la aparate poate fi redat pe o tableta sau pe un telefon mobil Android sau iOS fara nici o problema, deoarece este complet optimizat pentru ecranul mai mic si nu este neaparat nevoie de un dispozitiv mare pentru a avea o experienta de joc captivanta si interesanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai o conexiune buna la internet si dispozitivul incarcat pentru a evita eventualele neplaceri.

Verdict

John Hunter and the Aztec Treasure pacanele gratis este un slot online extrem de volatil, dar cu un castig maxim ce ajunge la peste 10.000x miza/rotire. Chiar daca tema nu este cea mai originala, din punct de vedere grafic este grozav, animatiile si efectele audio sunt de o calitate ridicata. Caracteristicile bonus sunt de top si gasim inclusiv rotiri gratuite (pana la 25) si multiplicatori de pana la 10x. Per total, ne-a placut ceea ce am vazut in jocul ca la aparate John Hunter and the Aztec Treasure si iti recomand sa il incerci in mod gratuit pe site-ul nostru pentru a-ti face o parere. Nu uita sa practici mereu un joc responsabil!