Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Jumanji
Pacanele gratis: Jumanji
5.0

Pacanele gratis: Jumanji

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
NetEntAventura21 Iunie, 201896.33%NUDANU504x

Jumanji jocuri pacanele

NetEnt a decis anul trecut sa lanseze pe viata jocul Jumanji, inspirat de filmul din 1995 cu acelasi nume, cu Robin Williams in rol principal. Si, la fel ca productia americana, si slotul a devenit rapid un succes. Este un joc complex de aventura, cu efecte vizuale incredibile si cu o coloana sonora ce te baga rapid in atmosfera “junglei”. Spre deosebire de personajele din film, tu vei vrea sa dai peste rinoceri, maimute si plante carnivore. Speciala are structura unui “board game”, un alt detaliu inovativ si foarte interesant. Ce-i drept, multitudinea de optiuni si structura complexa complica putin jocul, dar dupa putin rulaj, iti vei da seama usor ce se intampla in fata ecranului.

Simboluri

Pe langa deja clasicele simboluri J, Q, K si A, avem patru figuri reprezentative ale regnului animal – leul, pelicanul, crocodilul si rinocerul. Cum leul este regele jumglei, tot el este si simbolul cu cea mai mare valoare la o simpla rotire. Asta in timp ce simbolul WILD inlocuieste oricare alt simbol, cu exceptia celui Scatter. Si daca tot am ajuns la acest element, trei sau mai multe astfel de figuri declanseaza bonusul Board Game astfel – 3 simboluri aduc 6 aruncari de zaruri, 4 simboluri conduc la 7 aruncari, iar 5 figuri cu board game-ul Jumaji iti vor aduce 8 aruncari de zaruri.

Reguli de joc si gameplay

Aici este momentul in care jocul se complica in mod serios. Asta deoarece Jumanji are plati destul de bogate si functii interesante chiar si fara declansarea specialei. La o invartire, castigurile pe linia de miza se platesc daca sunt in succesiune de la rola cea mai din stanga spre rola cea mai din dreapta. Si se aduna castigurile simultane pe diferite linii de plata. In timpul jocului principal pot fi activate, aleatoriu, patru functii (doar una in timpul unei invartiri) – Sticky Vines, Mansoon Wilds, Monkey Mayhem si Wild Stampede.

Sticky Vines porneste aleatoriu cand exista castiguri pe cel putin 2 linii de plata si pe cel mult 9. Daca ea este activata, atunci exista si cel putin o re-invartire. Toate simbolurile care fac parte dintr-un castig, plus cele WIld, raman pe role pentru un nou re-spin. Re-invartirile se opresc in momentul in care nu mai raman lipite noi simboluri castigatoare sau pana cand toata zona de joc este completa.

Mansoon Wilds este activata aleatoriu si vine cu una sau doua role pline de Wild-uri. Singura rola care nu poate sa fie acoperita de Wild-uri este cea de-a 5-a.

Monkey Mayhem are tot caracter aleatoriu si porneste in momentul in care se acorda castigurile (daca exista) dupa oprirea rolelor. Dupa aceea, toate simbolurile sunt amestecate aleatoriu pentru a crea un castig garantat.

Wild Stampede aduce navalirea rinocerilor pe ecrani. Cu ei, acestia aduc intre 4 si 9 Wild-uri dispuse oriunde pe ecran.

Functii speciale

Board game este “speciala” acestui joc ca la aparate si este acordata atunci cand 3 sau mai multe simboluri Scatter apar oriunde pe role in timpul jocului principal. Aceasta consta in transpunerea utilizatorului pe o plansa unde se misca cu ajutorul a unui jeton. Jucatorul muta jetonul prin aruncarea a doua zaruri cu doua fete, iar numarul aruncarilor este stabilit de cate Scatter-uri au aterizat in jocul principal – 3 simboluri aduc 6 aruncari de zaruri, 4 simboluri conduc la 7 aruncari, iar 5 figuri iti aduc 8 aruncari de zaruri.

Vei putea da peste cele patru functii despre care deja am vorbit, Sticky Vines (cu 10 rotiri gratuite), Mansoon Wilds (cu 7 rotiri grauite), Monkey Mayhem (cu 6 rotiri gratuite) si Wild Stampede (cu 5 rotiri gratuite), dar ai pregatite si alte surprize. Mystery Feature te poarta intr-un carusel unde vei putea da peste una dintre functiile cu rotiri gratuite, vei putea castiga fise (x2-x10 miza) sau vei avea 2 aruncari suplimentare cu zarul. De-asemenea, pe plansa din cadrul specialei mai exista castiguri in fise (x1-x5 miza) si aruncari splimentare. Grafica este excelenta, iar sentimentul din timpul jocului te poarta direct in actiunea filmului.

Plati pacanele Jumanji

Partea pozitiva in ceea ce priveste platile la jocul Jumanji este ca poti paria pe rotire pana la 100 fise, reprezentand 1000 RON. Cu toatea astea, nu-i recomandat celor care obisnuiesc sa mizeze sume considerabile deoarece jocul in sine, fara speciala, nu plateste atat de mult. Castigul maxim care poate fi obtinut este de x504 miza. RTP-ul este de 96.33%, unul destul de OK, ideal pentru un jucator “casual”, care obisnuieste sa joace doar de distractie.

Pacanele gratis: Jumanji
Valori de plata in slotul Jumanji

Jocuri pacanele pe mobil: Jumanji

Jumanji este un joc mult prea frumos si distractiv pentru a fi rulat pe ecranul mic al unui telefon mobil. Asa ca preferam oricand tableta in detrimentul unui mobil. In orice caz, slotul merge foarte bine pe toate dispozitivele, indiferent ca vorbim de sisteme de operare Android sau iOS.

Verdict

Acest slot este fascinant de la inceput pana la sfarsit. Te poarta intr-o experienta incredibila, cum putine jocuri de pe piata reusesc. Grafica 3D este un plus, iar povestea un atuu. Insa sa nu credem ca este perfectiunea intruchipata. Pe langa distractie, jucatorii doresc sa si castige, iar Jumanji te tine mereu doar pe linia de plutire. Iti da castiguri mici, dese, dar esueaza sa “sparga banca”. In plus, dispunerea rolelor mai mult te incurca la inceput, devenind frustrant in unele momente.