Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Jurassic Giants
Pacanele online: Jurassic Giants
5.0

Pacanele online: Jurassic Giants

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jurassic Giants jocuri pacanele

Uita tot ceea ce stiai despre sloturile clasice cu “speciale”! Jurassic Giants vine sa-ti “zguduiasca” lumea. Poate ca dinozaurii au fost extinsi, insa nu si castigurile. Cu o grafica placuta si un soundtrack antrenant, Jurassic Giants preda o adevarata lectie despre cum se construieste un slot cu care sa atragi atentia jucatorilor.

De la faptul ca se platesc castiguri si de la dreapta la stanga, nu doar invers, pana la posibilitatea de-a castiga 250 de runde gratuite la o singura invartire, acest slot nu te lasa deloc sa te plictisesti.

Simboluri

Sa incepem cu simbolurile care nu sunt asa “uriase”. Vorbim aici despre clasicele imagini cu carti de joc, de la 10 pana la A. Avem pe urma o torta, o bucata dintr-un meteorit, un tigru, o razboinica, plus simbolurile “vedeta”, care merg umar la umar, fiind si stacked – mamutul si dinozaurul.
Simbolul Wild este reprezentat de un vulcan si poate sa apara pe rolelele 2,3,4 si 5, in timp ce simbolul Scatter este un urias diamant.

Pacanele online: Jurassic Giants
Simboluri Jurassic Giants

Functii speciale

Spuneam la inceput ca Jurassic Giants este un joc fabulos din punctul de vedere al “specialei”, care poate aduce jucatorului chiar si 250 de rotiri gratuite dintr-o singura invartire. Acest lucru se intampla atunci cand pe ecran apar 20 sau mai multe simboluri Scatter (diamante). Cum ele sunt stacked, acest lucru nu e imposibil. Exista o “scara” progresiva a invartirilor gratuite, care porneste de la 15, in cazul aparitiei a 10 diamante, si creste cu fiecare Scatter pana la 250 de rotiri.

In timpul functiei speciale, fiecare castig este multiplicat aleatoriu de 2x, 3x sau 4x. Totul apare in urma unei lupte scurte intre mamut si dinozaur.

Nu exista un maxim in ceea ce priveste rotirile gratuite, asta pentru ca ele pot creste in timpul functiei speciale daca procesul de initiere se repeta.

Plati pacanele Jurassic Giants

Cu minimum 15 rotiri gratuite, este de asteptat ca jucatorul sa puna ceva pe plus la balanta. Mai ales ca suma maxima ce poate fi pariata pe fiecare invartire este de 1 000 RON. Totusi, simbolurile stacked (dinozaurii si mamutii) nu se leaga atat de des in timpul jocului principal. Variatia este una medie, deci vom vedea destule castiguri sub pariu.

Jocuri pacanele pe mobil: Jurassic Giants

Jurassic Giants are o grafica foarte frumoasa, iar asta s-ar putea sa incurce daca tableta/telefonul are prea multe aplicatii deschise in acelasi timp. Dar sa poti sa te joci acest slot oriunde ai fi inseamna foarte mult. Asta pentru ca, sincer, creeaza putina dependenta, mai ales datorita (sau din cauza, depinde de perceptie) sunetului provocat atunci cand diamantele apar pe ecran.

Verdict

Atunci cand un joc are o grafica excelenta, un soundtrack bun si niste functii captivante, putem spune ca este un slot care nu numai ca ia nota de trecere, ba chiar se regaseste in fruntea listei. Jurassic Giants ne reaminteste de un mit, insa realitatea este ca jucatorii de pacanele pot sa castige enorm de pe urma acestui slot.

“Speciala” este unica, mai ales ca cele mai multe jocuri solicita minimum 3 Scattere pentru a declansa aceasta functie. Jurassic Giants are nevoie de 10 si poate sa ofere pana la 250 de rotiri gratuite dintr-un singur foc.

Concluzionand, putem afirma cu certitudine ca Jurassic Giants este un slot care genereaza o stare de bine, dar care e capabil si sa creasca bankroll-ul jucatorului.