Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Legendary Rome
Jocuri ca la aparate: Legendary Rome
5.0

Jocuri ca la aparate: Legendary Rome

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTAntic21 Martie, 201796.07%NUDADA10.000 x

Legendary Rome jocuri pacanele

Cartile de istorie incep de foarte multe ori cu razboiul dus de daci si romani. Roma Antica este tema acestui joc. Considerat un joc la pacanele clasic, grafica moderna a lui ne aduce o serie de 13 simboluri care mai de care. Jumatate dintre ele sunt specifice temei, altele considerate clasice.

Sunt 20 de linii de plata, acestea se pot activa in functie de simbolurile aparute pe cele cinci role si trei tamburi. In functie de pragurile de pariere, care sunt cinci la numar, poate exista si un castig pe masura. Cel mai mic prag de pariere este de 20 credite/rotire si cel mai mare 400. Astfel, cel mai mare castig posibil este cel de 200 000 credite si inseamna o linie intreaga de simboluri WILD.

Exista si o functie ce permite dublarea ultimului castig. Daca acesta este in valoare maxim 14 000 credite, poate fi dublat datorita functiei GAMBLE. Tot ce trebuie sa faci este sa o activezi din dreapta-jos a ecranului. Vei putea indica culoare corecta a urmatoarei carti. La cinci asemenea culori consecutive indicate corect, castigul intra automat in balanta.

Simboluri

Nelipsitele cinci simboluri sunt prezente si in Legendary Rome. Este vorba despre celebrele 10, J, Q, A si K, acestea fiind si cele mai slabe in ierarhia de plata. Urmeaza cele specifice jocului, care indica si tema lui. Mai sunt repartizate pe ecran alte sase simboluri considerate obisnuite. Este vorba despre obiecte sau personaje specifice Imperiului Roman. Jocul are doua simboluri speciale, unul WILD, reprezentat de un coloseum, cat si unul SCATTER, ilustrat de statuia lui Romulus, Remu si luptatorul lup. Acesta declanseaza speciala si apare pe rolele 1, 3 si 5.

Sunt simboluri care arata bogatia vremurilor de atunci. Lira de aur, masca de teatru specifica Roma Antica. Pocalul de aur, pana la Imparatul si Imparateasa perioadei respective.

Jocuri ca la aparate: Legendary Rome
Joaca gratis cele mai bune sloturi de la EGT!

Reguli de joc si gameplay

Legendary Rome este un joc la pacanele clasic al celor specifice EGT. Exista 20 de linii de plata, in crestere, in functie de pragurile de plata. Acestea din urma variaza intre 20 si 400 de credite pe rotire. Pentru ca un castig sa fie valid, este nevoie ca simboluri aparute pe linia de plata sa fie de la stanga la dreapta. Uneori, in functie de simbol, este nevoie de doua simboluri consecutive pe linie pentru un castig sau cel putin trei si cel mult cinci.

Exista si un SCATTER, simbol special care activaza speciala. Acesta isi face aparitia pe rolele 1, 3 si 5 si ofera posibilitatea de a alege. Sunt doua varianta ale speciale, una in care sunt 5 rotiri gratuite si unde poti alege patru simboluri mai bune din punct de vedere al castigulu. O alta varianta este de a alege 10 rotiri gratuite unde simbolurile sunt mai slabe.

Functii speciale

Nu sunt foarte multe jocuri produse de EGT unde speciala si simbolul WILD sa poata rula in acelasi joc. Legendary Rome este unul dintre ele si propune o modalitate interesanta. Daca Simbolul WILD este reprezentat prin Coloseumul celebru unde se duceau luptele de gladiatori, cel SCATTER este al lupoaicei si Remus & Romulus.

Activarea specialei se face datorita simbolului SCATTER. Acesta apare pe rolele 1, 3 si 5, iar pentru a activa aceasta speciala, trebuie sa apara in aceeasi rotire. Este nevoie ca toate cele trei simboluri sa fie in aceeasi rotire. Ce presupune speciala Legendary Rome? Posibilitatea de a alege doua varianta de desfasurare a ei. Prima, de a alege 5 rotiri gratuite, unde simbolurile ce aduc castigurile sa fie cele mai mari. Cealalta varianta consta in alegerea a 10 rotiri gratuite, dar unde simbolurile castigatoare nu sunt la fel de valoroase ca in cele din prima varianta.

In timpul rotirilo gratuite, simbolul SCATTER apare exclusiv pe rola 5 si simpla sa prezenta inseamna inca un joc gratuit. Aceasta rotire gratuita se adauga celor deja existente. Aceasta rotire aditionala este jucata folosind acelasi pariu si numarul de linii declansatoare.

WILD-ul este un simbol important. Pe langa faptul ca substituie toate simbolurile, cu exceptia SCATTER, el si dubleaza castigurile. In momentul cand leaga simbolurile si se formeaza un castig, acesta este dubla o singura data. Un castig dintr-o linie, format din simboluri WILD nu este dublat.

Gamble este o alta functie mereu prezenta in jocurile la pacanele produse de EGT. Aceasta dubleaza castigurile in valoare de cel mult 14 000 credite. Este nevoie de alegerea unei culori a cartii intoarse cu fata in jos.

Plati pacanele Legendary Rome

EGT ne-a obisnuit ca prin jocurile pe care le furnizeaza sa existe acelasi numar de praguri de pariere. Sunt cinci la numar, Legendary Rome propune tipuri de pariu intre 20 si 400 credite pe fiecare rotire. In functie de aceste tipuri de pariere si de pragul pe care ruleaza jocul, pot exista castiguri pe masura. Cel mai mare existent pe o linie de plata este de 200 000 credite si este nevoie de cinci simboluri WILD pe aceeasi linie de plata.

Sunt si castiguri mai mici. Daca ne raportam la cel mai mare prag de pariere, atunci acestea sunt urmatoarele:

Q, J, si 10 propun castiguri normale intire 100 si 2 000 credite, iar daca aceste simboluri sunt legate intre ele de simbolul WILD, castigurl minim/maxim se dubleaza. Acest aspect trebuie luat in considerare pentru fiecare castig.

A si K sunt urmatoarele simboluri pe linia de plata, acestea aduc castiguri normale intre 100 si 3 000 credite. Pocalul si Pana, simboluri specifice Legendary Rome aduc castiuri intre 300 si 5 000 credite. Masca de teatru si Lira de aur intre 400 si 8 000 credite. Cele mai importante castiguri le aduc simbolurile in care sunt reprezentati Imparatul si Imparateasa. Cel putin doua asemenea simboluri pe linia de plata valoreaza 40 credite si o linie intreaga, de cinci simboluri, valoreaza 15 000 credite.

Pentru ca aceste castiguri sa fie validate, este nevoie ca simbolurile pe linia de plata sa fie consecutive de la stanga catre dreapta.

Jocuri pacanele pe mobil: Legendary Rome

Joc clasic la pacanele pentru amatorii de EGT-uri, Legendary Rome face si el parte dintre acelea care pot rula atat pe desktop, cat si pe alte dispozitive. Dezvoltatorul mereu a permis accesarea jocurilor si pe variantele mobile, indiferent de sistemul de operare utilizat. Astfel, acest joc la pacanele se poate juca si pe dispozitive mobile, indiferent daca ruleaza pe Android sau IOS.

Singura diferenta in grafica ramane cea a amplasarii meniului. In varianta clasica apare in partea de jos a ecranului. Mizele si functia de declansare a rotirii, pe varianta mobil apar in partea dreapta. Tot de acolo se poate activa si functia GAMBLE.

Verdict

Unic ca tema, Legendary Rome este unul dintre putinele jocuri ce au drept simboluri imagini reprezentative din vremea Imperiului Roman. Este un joc la pacanele pe care merita sa il incerci si datorita bonusrilor existente, iar daca te simti norocos si a functiei GAMBLE. Inspiratia iti poate aduce castiguri substantiale. Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont este ca permite accesarea sa de pe dispozitive mobile.

Fiind un joc pe 20 de linii, nu te poti astepta la castiguri mari consecutive sau nu atat de dese. RTP-ul este unul modest