Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Money Train
Jocuri ca la aparate: Money Train
5.0

Jocuri ca la aparate: Money Train

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Money Train jocuri la pacanele

Lansat de Relax Gaming in 2019 , Money Train (Trenul cu bani) este un joc la pacanele cu 5 role si 4 randuri, cu 40 de linii de plata, care se bucura de utilizarea clasica a simbolurilor stivuite pe grila, la care se adauga un bonus cu runde gratuite si o optiune de cumparare bonus, unde te poti bucura si castiga de pana la 20.000 de ori miza ta.

RTP-ul jocului variaza de la 96,2% pana la 98% atunci cand se utilizeaza optiunea „Buy Feature”, o caracteristică a jocului ca la aparate. De asemenea, slotul dispune de o volatilitate ridicata, cu o gama excelenta de pariere, pentru orice buget, incepand de la doar 0,40 de bani, pana la 200 RON per rotire.
Daca va plac sloturile cu atmosfere interesante si cu teme occidentale, atunci ar trebui sa incercati pacanele gratis pe bani virtuali pe Cazino 365 sau pe bani reali pe Unibet Cazino.

Simboluri

Jocul de pacanele online dispune de 8 simboluri clasice, salbatice care sunt concepute pentru a fi stivuite pe toate rolele. Simbolurile cu cea mai mica valoare sunt sculptate din lemn, respectiv romb, trefla, inima maro si rosie. Simbolurile cu valoare mare sunt o fata, un mexican, un indian si un cowboy, care aduc castiguri insemnate.

Pe langa simbolurile standard, jocul ca la aparate Money Train dispune si de simbol Wild, care inlocuieste toate simbolurile de pe role pentru plata castigurilor de pe linie.

In timpul rundelor gratuite, pe langa simbolul Bonus clasic, alte 5 simboluri suplimentare, respectiv Widener Payer, Collector, Payer persistent, Collector persistent vor aparea pe grila. Fiecare simbol bonus nou care apare va reseta contorul de invartiri inapoi la 3.

Jocuri ca la aparate: Money Train
Simboluri Money Train

Reguli de joc si gameplay

Pacanelele create de Relax Gaming ies de fiecare data in evidenta, asa cum este si cazul slotului video Money Train. Avand in vedere faptul ca este un joc modern, occidental, poate parea complicat, insa nu este deloc asa.

Pentru a incepe jocul apasati pe butonul din dreapta sus, care va genera in partea stanga toate butoanele de unde puteti selecta miza, respectiv $, joc automat, informatii, setari, regulament, etc. Apoi apasati butonul invarte, care se afla in dreapta pe mijloc, fiind si cel mai mare buton de pe ecran, pentru a incepe. Pentru a iesi din joc, trebuie sa folositi pictograma „acasa”.

Fiind un joc ca la aparate structurat pe 40 de linii, castigurile vor fi mici in general, insa totul depinde de miza, care este una extrem de variabila, incepand cu 0.40 de bani si pana la 200 RON. Pentru a realiza un castig trebuie ca minim 3 simboluri sa se conecteze pe linia de plata.

Functii speciale

Functia Bonus apare doar pe rolele 1,3 si 5 si declanseaza 3 rotiri gratuite, insa de fiecare data cand pe grila apare unul din cele 6 simboluri speciale, respectiv:

  1. Bonus – dezvaluie o valoare ca multiplicator de pariu.
  2. Persistent Collector – dezvaluie un multiplicator de pariuri si il adauga la toate celelalte simboluri, pentru a vedea rotirile curente si urmatoarele. Cu toate acestea, nu creste propriul multiplicator.
  3. Persistent Payer – dezvaluie o valoare ca multiplicator de pariu si o adauga la toate celelalte simboluri vizibile pe role, in acea invartire si in orice alta invartire subsecventa. Acest simbol nu are o plata intrinseca.
  4. Payer – dezvaluie o valoare ca multiplicator de pariu si o adauga la toate celelalte simboluri vizibile pe role.
  5. Collector – dezvaluie o valoare ca multiplicator de pariu si apoi colecteaza toate valorile vizibile de pe role, adaugandu-le la propria sa valoare
  6. Widener – dezvaluie o valoare ca multiplicator de pariu si deschide o rola suplimentara.

Fiecare simbol bonus nou care apare pe role va reseta contonrul de invartiri inapoi la 3, iar cand nu au mai ramas invartiri, jucatorul va primi suma tuturor valorilor vizibile.

Rundele gratuite pot fi declansate si prin functia „Buy Feature”, functie care garanteaza 3 simboluri Bonus, care declanseaza rundele gratuite. Valoarea de cumparare variaza in functie de pariul per invartire, care poate fi de la 0.40 de bani pana la 200 RON.

Plati pacanele Money Train

Pentru ca jocul ca la aparate Money Train sa faca plata, trebuie ca minim 3 simboluri de acelasi fel sa se conecteze intre ele pe cele 5 role si 4 randuri, cu 40 de linii de castig.

Simbolurile cu cea mai mica valoare sunt sculptate din lemn, respectiv romb, trefla, inima maro si rosie, care pe o miza de 10 RON per rotire cu 5X simbol pe linie aduc un castig intre 30 si 50 de RON.

Simbolurile cu valoare mare sunt o fata, un mexican, un indian si un cowboy. Daca jucam pe aceeasi miza de 10 RON per rotire, 5X cowboy inseamna 200 RON, fiind si cel mai bine platit simbol.

Jocurile de pacanele nu dispun in general de aceasta functie, insa Money Train iese in evidenta. Poti cumpara runde Bonus cu ajutorul functiei „Buy Feature”, unde procentajul teoretic de returnare la jucator (RTP) pentru acest joc este de 98,00%. Valoarea minima de cumparare este de 32 RON, iar cea maxima este de 1600 RON, in functie de miza per invartire folosita.

Daca suma tuturor valorilor ajunge la minimum 20.000, jocul bonus se incheie, iar jucatorul primeste 20.000x pariul.

Jocuri pacanele pe mobil Money Train

Desktop-ul este cea mai recomandata platforma pentru a utiliza pacanele online, in special Money Train, insa un telefon de ultima generatie cu siguranta va face fata acestui joc de pacanele si utilizatorii nu vor avea parte de intreruperi.

Butoanele de control vor suferi modificari, adica nu se vor afla pe lateral in partea dreapta, ci toate butoane, respectiv soldul, castigul, pariul si „Buy Feature” se afla sub sina de tren, in partea de jos.
Pentru a profita la maximum de grafica superba si de coloana sonora specifica occidentului clasic iti recomand versiunea desktop.

Verdict

Ei bine, pacanele online Money Train ne-a luat prin surprindere, deoarece este conceput intr-un stil modern, occidental, cu o volatilitate ridicata si un potential mare de castig. Jocul de baza poate fi uneori plictisitor insa jocul bonus te tine in suspans si adrenalina. Cu toate acestea, recomand sa utilizati optiunea „Cumparare”, caracteristica slotului, cu atentie, deoarece castigurile nu vor acoperi intotdeauna costul pentru achizitionarea functiei, chiar daca RTP-ul este de 98,00 %.