Pacanele gratis: Narcos

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 23.05.2019
RTP: 96.23%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 46
Grafica 4.5 / 5
Sunet 4.5 / 5
Divertisment 4 / 5
Runde Bonus 3.5 / 5
Total 4.125 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Grafica 3D foarte interesanta
  • Soundtrack cuceritor
  • Functii captivante
  • Walking Wilds
  • Castigul maxim
5
Role
243
Linii de plata
2000 RON
Pariu maxim
6024000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
10
Runde gratuite

Narcos jocuri pacanele

Aventura propusa de NetEnt in Narcos, noul joc scos pe piata in 2019, este una senzationala si care se apropie ca trairi de celebra serie de pe Netflix cu acelasi nume. Ai facut “binging” urmarind viata lui Pablo Escobar sau infractiunile clanului Cali, dar acum poti sa ai parte de actiune cu acest super slot, care-ti propune un soundtrack captivant si efecte vizuale ce te vor retine in fata ecranului.
“Plata o plomo” nu se mai aplica, deoarece daca il vei gasi pe Pablo, vei avea parte doar de castiguri. Fanii serialului vor adora acest joc ca la pacanele fiindca vor avea parte de un slot fidel seriei.

Simboluri

Clasicele simboluri J, Q, K si A sunt “legate” de imagini ce tin de razboiul dintre carteluri – grenade, bani, pistoale si arme de asalt. Insa avem si alte simboluri multiple care, legate, determina o plata. Avem imagini cu agentii Steve Murphy si Javier Pena, eroii primelor doua sezoane, cu o blonda imbracata in rosu, cu um membru de cartel, cu un flamingo roz si cu un avion. Desigur, nu putea sa lipseasca simbolul Wild, unul foarte important in acest joc. Iar la trei simboluri Scatter ( o masina si textul “free spins”) avem parte de o speciala.

Reguli de joc si gameplay

Atunci cand te “invarti” in jocul despre lumea narcotraficantilor, castigurile n-au cum sa fie putine. Simbolul Wild are doua functii in acest slot. In primul rand, primesti castigul de pe linia/liniile pe care le completeaza, iar pe urma ai parte de un Walking Wild. Ce inseamna asta? Simbolul Wild se misca de la dreapta la stanga, atata timp cat face parte dintr-o linie castigatoare, jucatorul avand astfel parte de cel putin o re-invartire.

Drive-by apare aleatoriu in timpul jocului si consta in transformarea catorva simboluri de valoare mare in simboluri Wild. Fiecare figura se schimba independent fata de celelalte simboluri. O functie destul de simpla ca idee, dar care poate aduce un profit consistent in cazul in care jucatorul are parte de o transformare completa (toate figurile mari se schimba in Wild-uri).

Locked Up este functia care apare atunci cand, in sfarsit, reusesti sa-l prinzi si sa-l inchizi pe Pablo. O poti face obtinand trei simboluri cu el pe aceeasi linie. Dupa ce functia este activata, simbolurile Locked Up se muta impreuna sub forma unui cluster. Jucatorul are la dispozitie 3 invartiri initiale. Daca noi simboluri Locked Up sau Golden Locked Up apar pe ecran si formeaza un cluster sau se adauga unuia deja existent, atunci numarul invartirilor se reseteaza la 3. Trebuie precizat ca fiecare imagine Locked Up sau Golden Locked Up are o valoare de 1, 2, 3, 5 sau de 10 ori miza jucata. Suplimentar, constatam simboluri Golden Locked Up cu valoare mare. Norocosul care da peste ele se poate bucura de sume inmultite cu de 11, 12, 13, 16 sau de 26 de ori valoarea pariului. Exista si un mutiplicator, care determina ca valorile simbolurilor din clusterul castigator sa fie suplimentate, x2 sau x3 suma obtinuta initial.

Functii speciale

Speciala acestui joc consta in 10 rotiri gratuite. Nu sunt multe detalii care sa incurce jucatorul, ceea ce este de apreciat. Simplitatea castigurilor este uneori trecuta cu vederea de creatorii de jocuri. Exista insa un “boost” potential pentru fiecare invartire gratuita – posibilitatea ca unul sau mai multe simboluri de valoare mare sa se transforme intr-un Wild, la fel ca la functia Drive-by.

Plati pacanele Narcos

Cei care vor sa vada un castig, oricat de mic, aproape la fiecare rotire, vor fi putin dezamagiti de acest joc. Desi este un slot cu variatie medie, Narcos ofera destul de rar linii castigatoare. Speciala apare si ea doar cand in cand, insa incasarile vin intr-un mod consistent atunci cand intalnim simboluri Wild pe ecran. Mai ales daca vorbim de Walking Wild. Miza maxima este si ea de apreciat, de 2 000 RON, una care ofera posibilitatea unui jucator cu buzunarele “adanci” sa simta din plin adrenalina.

Jocuri pacanele pe mobil: Narcos

Narcos merge destul de bine pe orice dispozitiv, asa ca reprezinta o varianta optima si pe mobil sau tableta, in cazul in care sunteti in “deplasare” sau vreti sa stati confortabil in pat. Personal, n-am intampinat niciun fel de problema pe telefon, jocul miscandu-se perfect, fara intreruperi, in ciuda unei grafici de ultima generatie.

Verdict

Si daca tot vorbim de grafica, trebuie precizat faptul ca ne-a cucerit pur si simplu. Iar muzica te introduce in atmosfera unei alte lumi, plina cu traficanti si pericol la orice pas. Asa cum am mai precizat, poate sa fie deranjant uneori faptul ca trec 15-20 de rotiri fara niciun castig, dar, per total, Narcos e un joc ce plateste suficient de bine. Pana la urma, nu este un slot doar pentru fanii serialului, ci unul destinat unei mase largi de jucatori.