Free cookie consent management tool by TermsFeedSloturi cazino: Relic Hunters
Sloturi cazino: Relic Hunters
5.0

Sloturi cazino: Relic Hunters

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Relic Hunters sloturi cazino

Relic Hunters este un joc de pacanele proiectat de Wazdan, in stil Indiana Jones, cu tema Egiptul Antic, care ne prezinta o calatorie in jurul piramidelor.

Acest joc de pacanele cu mumii, faraoni, scarabei si alte simboluri specifice temei, se invart pe o grila de tip 6×3, avand 20 de linii de plata castigatoare. Jocul de cazino online este plin de caracteristici speciale, cum ar fi: doua simboluri Wild, Bonus de Invartire Bastet, Bonus Explorare Piramide, invartiri gratuite cu un simbol de expansiune.

Plata maxima pe care o puteti atinge este de 2000x pariul, dar exista si alte castiguri mari, mai ales ca slotul online are o rata de castig de 96,37%.

Simboluri

Simbolurile jocului ca la aparate sunt probabil in mare masura ceea ce v-ati astepta daca ati jucat vreodata alte jocuri de pacanele cu tematica similara. Tinand cont de faptul ca este asezat in Egiptul Antic, veti gasi doua tipuri de scarabei, cobra, mumii si faraoni, alaturi de simbolurile tematice de aventura, cum ar fi hartile comorilor si o statuie pisica.

De asemenea, pe role vom gasi 5 simboluri carti de joc: 10, J, Q, K si A, avand o valoare scazuta.
Exista, desigur, un simbol Scatter, reprezentat de piramida si doua simboluri Wild, cu o femeie si un barbat pe ele, in stil Indiana Jones.

Sloturi cazino: Relic Hunters
Simboluri Relic Hunters

Reguli de joc si gameplay

Ca si in cazul tuturor altor jocuri ca la aparate, primul lucru de facut este sa setati pariul dorit, iar acest lucru se face din partea de jos a ecranului, din butoanele plus si minus. Odata ce ati facut acest lucru, apasati butonul rotativ si asteptati castigurile. Toate platile sunt acordate de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola si este nevoie de minim 3 simboluri identice pentru a realiza un castig. Pentru a verifica valoarea simbolurile si modul de declansare a functiilor speciale, trebuie sa faci clic pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului.

Este un joc de pacanele foarte usor de jucat, deoarece are 20 de linii de plata fixe si nu trebuie decat sa setati pariul.

Exista, de asemenea o caracteristica de redare automata, de pana la 1000 de invartiri si o functie de redare rapida a rolelor. Toate aceste butoane sunt asezate in partea dreapta jos a ecranului.

Functii speciale

Relic Hunters ofera o serie intreaga de caracteristici speciale, toate pentru a va distra in timp ce invartiti rolele. In primul rand este functia de rotiri gratuite, care pentru 3,4,5 sau 6 se declanseaza si va ofera 10 rotiri gratuite, iar un simbol va fi ales in expansiune.

Apoi vorbim despre doua simboluri Wild, care pot aparea oricand pe ecran in timpul jocului principal, iar atunci cand o fac, acestea se vor muta de la stanga la dreapta sau la dreapta la stanga.
Exista si un Bonus de Invartire Bastet, care este declansat atunci cand adunati mai multe simboluri statuie pisica, 1, 3 sau 10. In momentul declansarii, veti primi 5 rotiri gratuite, iar in timpul lor 5 simboluri Wild se aseaza aleatoriu peste alte simboluri.

O alta functie speciala este un Bonus Explorare Piramide, care functioneaza in acelasi mod ca cel de mai sus, doar ca, odata declansat, pe ecran vor aparea 4 “pick and click”, unde poti gasi multiplicatoare, premiu in bani sau imagini care te duc la alt nivel.

Ultimele doua functii speciale sunt o mumie care scoate din simbolurile care se aduna si o torta care joaca rol de protector pentru simbolurile care se aduna.

Plati pacanele Relic Hunters

Premiile oferite de acest joc de cazino online sunt destul de bune, jocul ca la aparate promite plati pana la 2000x pe rotire. Simboluri Wild pot acorda castiguri mari, dar castigul cel mai mare este oferit de simbolul faraon, care poate oferi de 20x pariul pentru 6 simboluri pe o linie de plata.

Platile cele mai mici sunt oferite de cartile de joc, de pana la 3x pentru un combo de 6 pentru simbolul K pe o linie de plata.

Relic Hunters are un RTP de 96,37%, unul destul de bun pentru un slot cu tema Egiptul Antic, dar castigurile mari vor veni in timpul functiilor speciale, care nu sunt putine la numar.

Jocuri pacanele pe mobil Relic Hunters

Ca si in cazul altor sloturi cazino, Relic Hunters este disponibil pentru a juca pe orice dispozitiv mobil pe care il doriti, bucurandu-va de acelasi joc ca la aparate excelent si functii speciale, idiferent de optiunea pe care o alegeti. Puteti accesat acest slot online de pe un smartphone sau o tableta, iar grafica va ramane la fel de complexa ca pe ecranul mare al unui calculator sau leptop.

De asemenea, puteti juca pe orice alt dispozitiv compatibil, atat timp cat aveti un browser de internet si o conexiune la internet foarte buna.

Verdict

Relic Hunters este un joc de pacanele gratis interesant, cu multe caracteristici speciale, toate cu potential mare de castig. Este unul dintre cel mai atractic joc de pacanele cu tematica Egiptul Antic, datorita graficii excelente, design-ului din spatele povestii, dar si prin faptul ca exista o multime de simboluri in concordanta cu tema.