Jocuri pacanele: Rich Wilde and The Aztec Idols

Evaluare joc:
Producator: Play'n GO
Data lansarii: 3.02.2013
RTP: 96.00%
Variatie: Ridicata
Schema: 5*3
365Rank 350
Grafica 4 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 3 / 5
Runde Bonus 2.5 / 5
Total 3.375 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Tema interesanta
 • RTP ridicat
 • Disponibil pe mobil
 • Castiguri mari
 • Speciala
5
Role
15
Linii de plata
94 RON
Pariu maxim
470000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
-
Runde gratuite

Jocuri pacanele: Rich Wilde and The Aztec Idols

Este primul titlu dintr-o serie pe care producătorul de sloturi online Play’n GO o dedică lui Rich Wilde, un aventurier fermecător, curajos și cu multe cunoștințe în diverse domenii – mai multe despre Rich Wilde în acest articol. Acest video slot a fost pus pe piață în  februarie 2013 și îl prezintă pe Rich Wilde în jungla mexicană, acolo unde încearcă să descopere artefacte din vremea Imperiului Aztec, o perioadă din istoria Americii Centrale rămasă în memoria colectivă prin bogățiile sale, prin civilizația avansată și prin ritualurile sângeroase.

Jocuri pacanele: Rich Wilde and The Aztec Idols

Jocuri pacanele: Rich Wilde and The Aztec Idols

Setări de joc în Rich Wilde and The Aztec Idols

Primul lucru care îți sare în ochi la acest joc de pacanele gratis este grafica de înaltă calitate, cu ecranul de joc structurat pe 5 role și 3 rânduri, cu până la 15 linii de plată, fixat la intrarea în ruină a unui templu aztec din inima junglei mexicane. Mecanica fluidă și animațiile din timpul caracteristicilor sunt completate de fondul sonor plin de entuziasm din timpul câștigurilor. Volatilitatea crescută și RTP-ul de 96% fac posibil un câștig maxim de 5.000x pe o rotire.

Înainte de a pune rolele în mișcare poți să îți configurezi setările de joc: număr de linii de plată (1 – 15), numărul de monede (1 – 5) și valoarea acestora (0.05 – 1.25) , sunetul, modul de rotire sau numărul de rotiri automate (10 – 100) și criteriile de control ale acestora. Pe fiecare rotire se pot plasa mize cuprinse între 0.05 RON și 93.75 RON.

Simbolurile și plățile în păcănelele Rich Wilde and The Aztec Idols

Există un număr de 12 simboluri în acest joc. Piramida de Aur este simbol Bonus, Calendarul Solar este Scatter, iar Rich Wilde este simbol Wild. Cel din urmă poate înlocui orice simbol standard în combinațiile câștigătoare și plătește 5.000x pentru o linie completă. Celelalte simboluri sunt tematice (diferite măști de ceremonie) sau sunt reprezentări ale suitei de la 10 la A din pachetul de cărți de joc.

Simbolurile și plățile în păcănelele Rich Wilde and The Aztec Idols

Simbolurile și plățile în păcănelele Rich Wilde and The Aztec Idols

Tabel de plăți The Aztec Idols:

 • Rich Wilde – 5.000x pentru 5 pe o linie de plată
 • Masca Aurie – 1.000x pentru 5 pe o linie de plată
 • Masca Gri – 750x pentru 5 pe o linie de plată
 • Masca Verde – 500x pentru 5 pe o linie de plată
 • Masca Urs – 500x pentru 5 pe o linie de plată
 • A și K – 150x pentru 5 pe o linie de plată
 • Q, J și 10 – 100x pentru 5 pe o linie de plată.

Caracteristici și funcții speciale

Simbolurile Bonus (Piramida de Aur) pot apărea doar pe rolele 3, 4 și 5. Când pe ecran sunt afișate simultan 3 astfel de simboluri începe un bonus de tip pick-em. Pe un ecran nou apar 5 piedestaluri cu statuete de aur. Fiecare din aceasta este posesoarea unui premiu în bani sau a unui fum verde care încheie funcția. Câștigul maxim din această rundă este de 150x miza.

3 simboluri Scatter (Calendar Solar – apare doar pe rolele 1, 3 și 5) declanșează bonusul cu rotiri gratuite și simbol expandabil (Scatter special). Numărul de rotiri gratuite și simbolul expandabil sunt alese aleatoriu de învârtirea Calendarului Solar. Acest bonus nu poate fi declanșat în rundele gratuite.

Funcția Gamble în jocuri pacanele: Rich Wilde and The Aztec Idols

Atunci când se obțin câștiguri mici în jocul principal din Aztec Idols ai două opțiuni. Când apeși pe butonul Colectați câștigul este mutat în balanță, iar când apeși butonul ,,Joc de Noroc” poți participa la o rundă de pariere într-un ecran separat. Dacă ghicești ce culoare are cartea care este întoarsă ți se va dubla câștigul, iar dacă ghicești simbolul (inimă, pică, treflă sau romb) premiul va crește de 4 ori. Bineînțeles, dacă nu ești inspirat pierzi suma pariată.

Disponibilitate pe mobil

Jocul ca la aparate Aztec Idols se bucură de o mare popularitate printre jucători pentru grafica sa impecabilă, pentru mecanica fluidă, dar și pentru  buna optimizare atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile, tablete sau smartphone-uri. Tehnologia HTML5 permite redarea în condiții excelente direct din browser sau din aplicațiile pentru Android sau IOS.

Verdict

Fără să aibă caracteristici spectaculoase, acest joc de pacanele online de la Play n GO se adresează tuturor categoriilor de jucători. Structura mizelor este una permisivă, iar câștigul maxim posibil este unul tentant. Simbolul special expandabil și funcția Gamble asigură o experiență de cazino de neuitat.