Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Rich Wilde and The Pearls of India
Pacanele gratis: Rich Wilde and The Pearls of India
5.0

Pacanele gratis: Rich Wilde and The Pearls of India

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Rich Wilde and The Pearls of India

După ce a descifrat secretele Imperiului Aztec și a ajuns la bogățiile acestuia, exploratorul și aventurierul Rich Wilde a plecat în îndepărtata Indie pentru a-și satisface foamea de cunoaștere și a descifra noi taine. Producătorul de jocuri de cazino Play’n GO a eliberat acest slot în octombrie 2014 și a mizat pe schimbarea mecanicii de joc, introducând Caracteristica Cascadă cu funcția Avalanche.

Pacanele gratis: Rich Wilde and The Pearls of India
Rich Wilde and The Pearls of India Prezentare Slot

Gameplay și simboluri

Grafica jocului este una încărcată, cu atenție la detalii, așa cum sunt și reprezentările din hinduism. Ecranul de joc cu o grilă formată din 5 role pe 3 rânduri, cu 20 de linii de plată fixe, este amplasat la poalele înverzite ale unui munte în vârful căruia străjuiește un Templu Hindus. Volatilitatea medie și RTP-ul de 96.87% asigură obținerea frecventă a câștigurilor, pentru mize care se pot situa între 1 RON și 500 RON.

Simbolurile în aceste păcănele online sunt adăugate prin caracteristica Cascadă (cad). Pe parcursul jocului este activată funcția Avalanche care permite îndepărtarea simbolurilor care participă la combinații câștigătoare și înlocuirea lor cu alte simboluri care pot genera noi premii, cu multiplicatori măriți, conform diagramei multiplicatoare din dreapta ecranului.

Perla și Templul Hindus sunt simboluri Bonus, iar Exploratorul este simbol Wild. Zeul Rama, Zeul Ganesha, Vaca Sacră și Mâna Protecției sunt simbolurile tematice și aduc cele mai consistente plăți, iar suita de la 10 la A din pachetul de cărți de joc reprezintă simbolurile mai puțin valoroase.

Pacanele gratis: Rich Wilde and The Pearls of India
Simboluri din Rich Wilde and The Pearls of India

Plăți pentru o linie completă:

 • Wild suplimentar (Perla în runda bonus) – 1.000x
 • Rama – 750x
 • Ganesha – 500x
 • Vaca sacră – 250x
 • Mâna Protecției – 120x
 • A – 60x
 • K – 50x
 • Q – 40x
 • J – 30x
 • 10 – 20x

Caracteristici și funcții speciale în Rich Wilde and The Pearls of India

Multiplicator – Avalanche – este o caracteristică prin care se pot obține mai multe câștiguri pe o rotire plătită. Simbolurile dintr-o combinație câștigătoare sunt înlocuite, iar multiplicatorul premiilor crește conform diagramei multiplicatoare, la fiecare inițiere a funcției (2x, 4x, 6x, 10x).

Tot în jocul de bază poate fi declanșată funcția Bonus. Simbolurile Templu sunt colectate în contorul din stânga ecranului, iar atunci când îl completează (25 de simboluri)  poți alege una dintre cele 3 funcții bonus disponibile:

 • Statue of Vishnu – joc de tip pick-em în care alegi perle din mâinile lui Vishnu. Fiecare din acestea poartă un premiu. Caracteristica se termină atunci când o perlă este goală.
 • Wall of Shiva – mini-joc de tip pick-em în care alegi cărămizi dintr-un perete
 • Wheel of Brahma – ți se vor acorda premii în funcție de tabelul de plată, conform indicațiilor apărute după învârtirea roții.

Indiferent de varianta aleasa, cel mai mare câștig din runda bonus poate fi de 250x miza.

Rotiri Gratuite – 3 sau mai multe Perle (Scatter) vor declanșa caracteristica Free Spin cu 10 rotiri gratuite în care Perla este simbol Wild suplimentar. Un contor colectează perlele care apar în timpul bonusului și, pentru fiecare 5, adaugă 5 rotiri suplimentare (cel mult 30 în total). Partea foarte tare este că grila cu multiplicatori de câștig se modifică la fiecare 5 noi rotiri. Pornești cu 1x-10x și continui cu 2x-20x, iar apoi cu 3x-30x sau chiar 4x-40x.

Dublaj ca la aparate în Rich Wilde and The Pearls of India

Câștigurile din jocul principal pot fi pariate într-o rundă specială activând funcția Gamble. Pentru a dubla sumele pariate trebuie să intuiești culoarea cărții întoarse, iar pentru mări de 4 ori suma pariată trebuie să ghicești simbolul de pe ea: Treflă, Pică, Inimă sau Romb.

Accesibilitate Rich Wilde and The Pearls of India

Slotul online Pearls of India poate fi accesat oricând și oriunde, fiind disponibil atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile, smartphone sau tabletă. Bine optimizat pentru ecrane mici, jocul poate fi rulat în aceleași condiții calitative și cu aceleași bonusuri ca pe PC.

Concluzii Pacanele gratis: Rich Wilde and The Pearls of India

Acest joc de pacanele gratis se înscrie în linia celor produse de suedezii de la Play’n GO. Pe lângă caracteristicile obișnuite ale acestora, el a fost echipat cu funcții suplimentare care dau consistență experienței de cazino. Mizele accesibile, tema și grafica jocului, accesibilitatea și cel mai mare câștig posibil de 10.000x fac din acest titlu unul care se adresează unei mari mase de jucători de sloturi de cazino.