Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la pacanele: Skulls Up
Jocuri ca la pacanele: Skulls Up
5.0

Jocuri ca la pacanele: Skulls Up

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Skulls Up sloturi online gratis

Skulls Up (Cranii sus) este un slot online creat de Quickspin si este alimentat cu o tema vibranta de pirati. Jocul ca la aparate arata fantastic, cu o grafica atragatoare, intr-un stil de arta unic. Slotul video este stabilit in Caraibe, iar totul arata excelent.

Jocul incepe cu 5 role, 3 randuri si 243 de moduri de castig si se poate extinde la 5 role, 6 randuri si 1944 de moduri de castig in timpul caracteristicilor bonus.
Rata de castig este de 96,26 %, ceea ce arata o volatilitate ridicata si care ofera sansa de a castiga premii foarte generoase, atat in timpul jocului de baza, dar mai ales in timpul „specialei”.

Slotul video este plin de functii speciale, prin cele doua simboluri Wild care au caracteristici diferite, runde gratuite, dar mai ales prin faptul ca rolele se extind cu pana la 6 simboluri, fac din acest joc de pacanele unul special.

Simboluri

Skulls Up este un slot cu tematica pirati si nu poate contine decat simbolurile specifice. In aceasta aventura, veti da peste simbolurile clasice de valori reduse precum A, K, Q, J, 10, care apar concepute frumos pe monede de lemn. De asemenea, pe role vor aparea si simbolurile cu o valoare ridicata, precum Biscuit (papagal), Wrench (maimuta), Smelly (pirat), Biggie (pirat) si No-Beard (femeia pirat). Piratul No-Beard este simbolul cu cea mai mare valoare.

Exista, de asemenea, doua simboluri Wild, respectiv Wild Craniu in flacari si Wild Craniu, fiecare cu functii diferite si care fac plati importante.

Cu siguranta, simbolul cufar cu aur va fi printre cele mai apreciate simboluri, deoarece acorda rotiri gratuite, iar in timpul lor, cele doua simboluri Wild vor aduce plati consistente.

Jocuri ca la pacanele: Skulls Up
Simboluri Skulls Up

Reguli de joc si gameplay

Exista 243 de moduri castigatoare disponibile la slotul online Skulls Up de la Quickspin. Puteti paria intre 0.40 de bani si 400 RON pe rotire si exista o functie de joc automat disponibila pe acest slot de pana la 1000 de rotiri. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati clic pe butonul din dreapta jos si sa selectati cate invartiri doriti. Puteti utiliza, de asemenea, functia redare rapida pentru a accelara rolele, facand clic de mai multe ori pe „rotire”.

Obiectivul tau este sa aterizezi pe role cel putin 3 simboluri identice pe oricare dintre linii de plata, iar pentru a verifica plata pentru ficare simbol, poti face clic pe butonul din stanga jos, respectiv „i”.

Inainte de a invarti rolele, seteaza pariul tau din butoanele + sau -, iar apoi poti incepe accesand pictograma „rotire” din coltul din dreapta jos.

Functii speciale

Slotul online Skulls Up dispune de multe functii speciale, specifice jocurilor de cazino create de cei de la Quickspin.

Jocul de pacanele are doua simboluri Wild: Wild Craniu in flacari si Wild Craniu.

  1. Wild Craniu in flacari – declanseaza bonusul Skulls Up – Re-spin. In timpul acestei runde, cele 3 role din mijloc se extind in functie de numarul de cranii care aterizeaza pe role, care pot ajunge pana la maxim 6 simboluri fiecare. Re-spin se va termina numai atunci cand nu mai exista cranii in flacari, respectiv combinatii castigatoare. De asemenea, incoluieste toate simbolurile, cu exceptia Chest Scatter.
  2. Wild Craniu – aterizeaza impreuna cu un simbol Wild Craniu in flacari sau in timpul unei Skulls Up si poate ateriza doar pe cele 3 role din mijloc. Exista functia Re-spin si se rolele se pot extinde pana la maxim 6 simboluri. Wild Craniu inlocuieste toate simbolurile, cu exceptia Wild Craniu in flacari si Chest Scatter.

Exista, de asemenea si rotiri gratuite. Acestea vor fi declansate cate aterizati pe role trei simboluri Chest Scatter (cufar cu aur) si veti primi 6 rotiri gratuite, iar functia de Re-spin va ramane activa. De fiecare data cand rolele din mijloc urca pana la 6 simboluri, veti primi inca doua rotiri gratuite. Puteti atinge un maxim de 16 runde gratuite.

Plati pacanele Skulls Up

Jocul ca la aparate are o volatilitate ridicata si un RTP de 96,26 %, ceea ce inseamna plati bune, atat in jocul de baza cat si in „speciala”. Puteti castiga pana la 3650x miza pe fiecare rotire in timpul rundelor gratuite, iar pariul per invartire poate varia intre 0.40 de bani si 400 RON.

Dupa cum va asteptati, castigurile cele mai mici vin de la simbolurile carti de joc, iar pe miza maxima, pentru 5x per linie vom avea intre 400 si 1600 RON. Sunt urmate ca valoare de cele 5 simboluri specifice piratilor, iar pentru 5x pe linie, platile variaza intre 2000 si 8000 RON (femeia pirat No-Beard).

Desigur, cele mai mari plati vor fi in timpul rundelor gratuite, unde cele doua simboluri Wild, pot aduce castiguri colosale si unde din 5 role si 3 randuri, cu 243 de modalitati de castig, in timpul „specialei”, vom avea 5 role, 6 randuri si 1944 de linii de plata.

Jocuri pacanele pe mobil Skull Up

Slotul online Skulls Up este disponibil platformele mobile si puteti juca folosint orice tableta sau smartphone. Fiind un slot video nou si modern, jocul ca la aparate ruleaza excelent pe mobil si cu siguranta iti va face placere, deoarece slotul este proiectat pentru orice tip de ecran, datorita rolelor cu aspect compact.

Jucatorii de pacanele online beneficiaza, de asemenea, de caracteristici bonus de exceptie si de coloana sonora captivanta a slotului. Incercati-l pe dispozitiv Android, Windows sau Apple.

Verdict

Slotul video Skulls Up este un joc cu o calitate inalta, deoarece, de fiecare data cand pe role aterizeaza un simbol Wild, este premiat, ceea ce duce la multe modalitati de a castiga si un potential de plati mai mari. Functia Free Spin este de departe cea mai importanta caracteristica, pentru ca numarul castigurilor si valoarea lor sunt doar in crestere.

De asemenea, slotul dispune de o variatie ridicata si puteti castiga de pana la 3650 ori miza pe rotire. Cu un RTP de 96,26 %, jocul ca la aparate anunta castiguri bune pentru un slot cu tema cu pirati.