Free cookie consent management tool by TermsFeedTombstone
Tombstone
5.0
Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Păcănelele online Tombstone

Viața în Vestul Sălbatic era una extrem de dură. Trebuia să stai mai mereu cu degetul pe trăgaci, iar viața oamenilor legii era, în general, foarte scurtă. Unele dintre înfruntările dintre bandiți și cei care apărau legea au devenit legendare, așa cum s-a întâmplat și cu cea în care bandiții Cowboys au fost înfruntați de Wyatt Earp și Doc Hollyday în Tombstone, Arizona. Această întâmplare se vrea a fi sursa de inspirație pentru păcănelele online Tombstone, furnizate din aprilie 2019 de Nolimit City.

Foarte volatil, jocul construit pe o grilă 2-3-3-3-2 este la fel de imprevizibil ca viața în Vestul Sălbatic. Plasând mize cuprinse între 0.50 RON și 250 RON, poți traversa perioade lungi de „secetă”, după care pot urma ploi de câștiguri pe cele 108 linii de plată – dacă preferi jocurile cu mai multe linii de plată, vezi care sunt cele mai bune păcănele Megaways.  Procentul de întoarcere către jucător (RTP) este unul decent de 96.18%, iar cel mai mare câștig posibil este unul extrem de tentant – 11.456x miza.

Cum plătesc simbolurile din păcănelele online Tombstone

Simbolurile cu valoare ridicată din acest joc sunt tematice. Dolarii, Badge Sheriff și Badge Marshal sunt Scatterele din Tombstone. Dolarii apar pe toate cele 5 role, Badge Sheriff apare pe prima rolă, iar Badge Marshal apare doar pe ultima rolă. Niciunul dintre simbolurile Scatter nu face plăți proprii.

Jocul este prevăzut cu 3 simboluri Outlaw Wilds. Simbolul Skinny Joe apare pe rola 2, simbolul Edda Star apare pe rola 3, iar simbolul El Gordo apare pe rola 4. Toate simbolurile Wild sunt complet stivuite. Nici acestea nu fac plăți proprii.

Cele mai mari câștiguri la păcănele Tombstone sunt făcute de simbolurile Dinamită, Lingouri de aur, Saci cu Bani, Potcoave și Pistol, în timp ce suita de la J la A din pachetul de cărți de joc face plățile mai reduse. Toate aceste simboluri fac plăți pentru minim 3 simboluri identice alăturate pe o linie de plată, începând cu prima rolă.

Tabel de plată în păcănelele online Tombstone:

  • Dinamita – plătește 6x pentru o linie completă
  • Lingourile de aur – plătesc 4x pentru o linie completă
  • Sacii cu bani – plătesc 4x pentru o linie completă
  • Potcoavele – plătesc 3x pentru o linie completă
  • Pistolul – plătește 3x pentru o linie completă
  • A, K, Q și J – plătesc 2x pentru o linie completă.
Tombstone
Cum câștigăm la Tombstone?

Caracteristici speciale în păcănelele online Tombstone

Gameply-ul din Tombstone este foarte simplu. Pentru a juca trebuie doar să selectezi valoarea pariului, nivelul sonorului, viteza de joc și, dacă este cazul, să personalizezi rotirile gratuite. Pentru a obține victorii trebuie să înregistrezi combinații din simboluri identice pe cel puțin 3 role consecutive, începând cu rola din stânga.

Jocul principal se învârtește în jurul caracteristicii xNudge. Orice fragment de simbol Outlaw Wilds se extinde n sus sau în jos pentru a completa rola. Fiecare poziție pe care se deplasează aceste simboluri modifică multiplicatorul de câștiguri cu +1.

Tombstone
Functia Bounty Spins în Tombstone

Speciale din Tombstone

Așa cum se întâmplă în cele mai multe sloturi online, acțiunea devine mai interesantă în timpul rundelor speciale. În Tombstone ai parte de 3 astfel de secvențe, însă nu poți cumpăra nicio specială – aici ai o selecție a celor mai atractive păcănele la care poți cumpăra speciala.

  • Justice Spins – 3 rotiri gratuite cu simbolurile Outlaw Wilds lipicioase (se blochează pe role până la finalul rundei). Acestea sunt declanșate de simbol Badge Sheriff pe prima rolă și simbol Badge Marshal pe ultima rolă.
  • Gunslinger Spins – constă în 10 rotiri gratuite cu multiplicator progresiv nelimitat de câștiguri. Este declanșat de 3 simboluri Dolar Scatter. Multiplicatorul crește cu +1  pentru fiecare poziție pe care sunt extinse simbolurile Outlaw Wilds și nu se resetează între rotiri. Un simbol Scatter Dolar adaugă o rotire suplimentară, în timp ce 2 simboluri adaugă 3 rotiri suplimentare.
  • Bounty Spins – este declanșat de 3 simboluri Scatter Dolar, un simbol Badge Sheriff și un simbol Bagde Marshall. Bonusul constă în 12 rotiri gratuite cu simbolurile Outlaw Wilds lipicioase și multiplicator progresiv de câștiguri alimentat de caracteristica xNudge. Un simbol Scatter Dolar va adăuga o rotire gratuită, în timp ce 2 simboluri vor adăuga 3 rotiri gratuite suplimentare.

Merită jucat slotul online Tombstone?

Cu siguranță, da. Pornind de la tematica populară, zgomotul de armare a pistolului care însoțește fiecare rotire și până la caracteristicile speciale cu care este încărcat, jocul de păcănele Tombstone este o adevărată încântare. Pe mize reale sau în varianta demo pe cazino365.ro, el poate fi o modalitate extrem de plăcută pentru a petrece timpul.

Unde jucăm Tomstone pe mize reale?

Momentan, jocurile Nolimit City sunt disponibile, atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile,  doar pe Betano Casino. Dacă nu ai încă un cont la acest operator aflat în topul cazinourilor recomandate, poți să deschizi unul de pe un link dedicat și te vei bucura de un bonus consistent și rotiri gratuite pentru primul depozit, dar și de un program de promoții și recompense ofertant.