• Acasa
  • /
  • Jocuri pacanele cu tema de Craciun

Jocuri pacanele cu tema de Craciun

Christmas carol megaways

Christmas Carol Megaways

Lansat in Noiembrie 2020, jocul ca la aparate Christmas Carol Megaways este dispus pe 8 linii X 6 coloane si 200.704 modalitati de castig.

Leprechaun Carol

Leprechaun Carol

Pacanele gratis: Leprechaun Carol este un joc ca la aparate de la Pragmatic Play, cu o tema de Craciun foarte distractiva si vesela.

sweet bonanza xmas

Sweet Bonanza Xmas

Pacanele gratis: Sweet Bonanza Xmax este un slot cu o grila 5×6, cu o tema de Craciun si cu simboluri care platesc oriunde s-ar afla pe role.

santa

Santa

Simte spiritul sarbatorilor de iarna prin accesarea slotului de pacanele gratis: Santa de la providerul Pragmatic Play.

Christmas Jackpot Bells

Christmas Jackpot Bells

Christmas Jackpot Bells este o productie a companiei de jocuri pacanele Playtech, lansat in noiembrie 2017, avand ca tematica Craciunul.

holiday season

Holiday Season

Holiday Season este un slot cu tema de Craciun, produs de furnizorul de jocuri pacanele Play’N GO in 2016 ce ofera rotiri gratuite.

golden 7 christmas

Golden 7 Christmas

Jocul ca la pacanele Golden 7 Christmas este un joc cu fructe in spiritul Craciunului, usor de inteles si care beneficiaza de premii mari.

Merry Xmas

Merry Xmas

Jocul ca la pacanele Merry Xmas este un slot festiv de la Play’n Go, ce beneficiaza de un gameplay usor de inteles de catre user.

xmas joker

Xmas Joker

Xmas Joker este un alt joc ca la aparate de sezon cu aspect retro ce vine cu multiple cadouri speciale in preajma Craciunului.

jingle spin

Jingle Spin

Jocul ca la pacanele Jingle Spin este un slot festiv cu un gameplay interesant, care poate aduce jucatorului pana la 50 de rotiri gratuite.

Secrets of Christmas

Secrets of Christmas

Jocul ca la pacanele Secrets of Christmas este un slot care te ajuta sa simti spiritul Craciunului nu lasandu-ti cadouri sub brad, ci niste simboluri.

Jocuri pacanele cu tema de Craciun