Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la aparate: Christmas Carol Megaways
5.0

Jocuri ca la aparate: Christmas Carol Megaways

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Christmas Carol Megaways

Jocul de pacanele online Christmas Carol Megaways de la producatorul de jocuri Pragmatic Play este baza pe nuvela “A Christmas Carol” de la Charles Dickens publicata in 1843, considerata de multi ca fiind una dintre marile povesti de Craciun scrise vreodata.

Lansat pe 26 Noiembrie 2020, jocul ca la aparate Christmas Carol Megaways este dispus pe 8 linii X 6 coloane si 200.704 modalitati de castig, dar asta este in functie de dimensiunile simbolurilor care apar pe ecran, iar a 8-a linie este separat de setarea traditionala a rolei si a fost setat in partea de sus a ecranului.
Volatilitatea este ridicata, rata de castig (RTP) este de 96.5%, iar castigul maxim este de pana la 20.000 X miza totala. Exista rotiri gratuite cu multiplicatori nelimitati, functie Tumble, functie Ante Bet, dar si o optiune de cumparare Free Spins.

Grafica de inalta calitate si efectele audio de Craciun sunt perfecte pentru o sesiune de joc si pe dispozitivele mobile. Incearca gratuit pe site-ul nostru slotul de poveste Christmas Carol Megaways!

Simboluri

Bazat pe romanul “A Christmas Carol” de la Charles Dickens, pe role vei gasi simboluri specifice Craciunului. Astfel, pe langa simboluri comune de joc A, K Q, J si 10 (cele cu valoare mica), avem simbolurile cu valoare mai mare reprezentate de Bob Cratchit, Tinny Tim, precum si 3 Fantome din trecut, prezent si viitor. Simbolul viitorului este cel mai bine platit simbol si ofera pana la 50 X miza totala.

Ebenezer Scrooge este simbol Wild si apare pe rolele 2, 3, 4 si 5, doar pe randul de sus. Inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter-ului (ceasul auriu stralucitor de buzunar).

Jocuri ca la aparate: Christmas Carol Megaways
Jocuri ca la aparate: Christmas Carol Megaways

Reguli de joc si gameplay

Jocul ca la aparate Chiristmas Carol Megaways foloseste mecanicul de joc Megaways de la Big Time Gaming. Cu 6 role, numarul de simboluri pe tambur se modifica aleatoriu la fiecare rotire. Rolele exterioare 1 si 6 pot avea pana la 7 simboluri fiecare, iar rolele 2, 3, 4 si 5 au pana la 8 simboluri fiecare. Daca toate cele 6 role au numarul maxim de simboluri, beneficiezi de 200.704 modalitati de castig (Megaways).

Poti juca pacanele gratis Christmas Carol Megaways cu mize cuprinse intre 0.80 RON si 400 RON, pariul poate fi setat din butoanele + si – din partea dreapta jos. Exista o functie de redare automata in care puteti opta pana la 100 de rotiri automate, unde poti seta limite pierdere/castig. Cu modul Turbo poti opta pentru un joc rapid. Inainte de a testa slotul online Christmas Carol Megaways, consulta tabelul de plata din pictograma “i”, din partea stanga jos a ecranului.

Functii speciale

Slotul online Christmas Carol Megaways vine cu 5 caracteristici bonus, precum functia Tumble, Rotiri Gratuite cu multiplicatori de castig nelimitati, o optiune Ante Bet pentru a va dubla sansa de a declansa rotiri gratuite si o functie de cumparare Free Spins.

Functia Tumble

De fiecare data cand obtii o combinatie castigatoare, functia Tumble va fi activata. Simbolurile castigatoare sunt eliminate de pe role, iar simboluri noi ocupa spatiile libere, ceea ce inseamna ca vei obtine victorii succesive in aceeasi rotire. Functia se incheie atunci cand nu se mai creeaza nici un castig.

Rotiri Gratuite

4 sau mai multe simboluri Scatter (ceasul de buzunar auriu) declanseaza functia cu Rotiri Gratuite. In functie de numarul de simboluri Scatter care au activat runda, va trebui sa alegi numarul de rotiri gratuite si multiplicatorul de pornire:

  • 4 simboluri Scatter acorda 15, 10 sau 5 rotiri gratuite cu un multiplicator de pornire de 1x, 5x sau 10x
  • 5 simboluri Scatter acorda 19, 14 sau 9 rotiri gratuite cu un multiplicator de pornire de 1x, 5x sau 10x
  • 6 simboluri Scatter acorda 23, 18 sau 13 rotiri gratuite cu un multiplicator de pornire de 1x, 5x sau 10x.

La fel ca in cazul multor jocuri ca la aparate Megaways, multiplicatorii de castig sunt nelimitati. Fiecare runda va incepe cu un multiplicator de 1x, iar pentru fiecare castig consecutiv acesta creste si nu exista nici o limita pentru cat de mare poate fi multiplicatorul.

Daca obtii alte 3 simboluri Scatter pe ecran in timpul functiei Free Spins, jocul declanseaza 5 rotiri suplimentare. Nu exista nici o limita in ceea ce priveste numarul de rotiri gratuite.

Caracteristica Ante Bet

Cu aceasta caracteristica iti poti creste sansele de a ateriza functia de rotiri gratuite. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti optiunea Ante Bet din partea stanga a ecranului. Iti ofera posibilitatea de a dubla sansele de a declansa runda de jocuri gratuite, adaugand mai multe simboluri Scatter pe role. Acest lucru se va antâmpla daca selectezi multiplicatorul pariului de 25x.

Optiune Cumpara Rotiri Gratuite

Jocul ca la aparate Christmas Carol Megaways ofera posibilitatea de a cumpara functia Rotiri Gratuite pentru o plata de 100 de ori pariul curent. Nu poti utiliza aceasta optiune cand caracteristica de pariere Ante Bet 25x este activa.

Plati pacanele Christmas Carol Megaways

Rata de castig in jocul de pacanele online Christmas Carol Megaways este de 96.5%, iar volatilitatea este ridicata. Asta inseamna ca vor predomina castigurile mici de cele mai multe ori, dar, poti obtine o plata mare mai repede decat te astepti. Cel mai mare castig posibil este de 20.000 X miza, dar asta este posibil in timpul functiei Free Spins, deoarece multiplicatorul de castig este nelimitat.

Jocuri ca la aparate: Christmas Carol Megaways
Plati pacanele Christmas Carol Megaways

Plati simboluri Christmas Carol Megaways:

  • 6 X Fantoma viitor = 50 X miza
  • 6 X Fantoma prezent = 5 X miza
  • 6 X Fantoma trecut = 2.5 X miza
  • 6 X Bob Cratchit = 2 X miza
  • 6 X Tinny Tim = 1.5 X miza
  • 6 X A, K = 1.5 X miza
  • 6 X Q, J, 10 = 1 X miza

Jocuri ca la aparate pe mobil Christmas Carol Megaways

Cum toate pacanelele online de la producatorul de jocuri Pragmatic Play sunt create folosind tehnologia HTML5, te poti bucura de jocul ca la aparate Christmas Carol Megaways pe desktop, dar si pe dispozitivele mobile, cum ar fi un smartphone sau o tableta. Grafica si animatiile de inalta calitate arata bine si pe ecranele mai mici ale unui telefon mobil Android sau iOS, dar un leptop sau un calculator iti va oferi o experienta vizuala optima, datorita aspectului de pacanele Megaways Free.

Verdict

Din punct de vedere vizual, jocul de pacanele Christmas Carol Megaways arata excelent, iar gameplay-ul este extrem de variabil. Cheia pentru a castiga premiul cel mare este in rotiri gratuite, deoarece multiplicatorul este nelimitat. Este un joc ca la aparate extrem de volatil capabil sa acorde un castig maxim de 20.000 de ori pariul.

Personal, imi place slotul online Christmas Carol megaways, deoarece face parte din categoria de jocuri ca la aparate in spiritul Craciunului, iar pe langa asta, caracteristicile bonus sunt captivante, iar povestea lui Scrooge scrisa de Charles Dickens, unul dintre cei mai mari romancieri ai epocii victoriene este perfect pusa in scena de Pragmatic Play.