Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Fruit Shop Christmas Edition
Pacanele online: Fruit Shop Christmas Edition
5.0

Pacanele online: Fruit Shop Christmas Edition

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele Fruit Shop Christmas Edition

Fruit Shop Christmas Edition este varianta de Craciun a celebrului joc lansat de NetEnt, Fruit Shop. La aceasta versiune de sarbatoare, jucatorii se pot delecta cu acelasi gameplay cu care erau obsinuiti, singura diferenta majora constand in modificarea graficii, adaptata sezonului de iarna.

RTP-ul slotului este situat la 96.71%, cu o variatie scazuta-medie. Asta inseamna ca jucatorul va experimenta destule castiguri mici, fara sa spere prea mult la premii colosale.

Simboluri

Pe langa simbolurile pachetului de carti (de la 10 la A), vom vedea pe ecran si cinci simboluri de fructe specifice acestui tip de jocuri: cirese, prune, lamai, portocale si pepene verde. Wild-ul este reprezentat de un logo cu “Fruit Shop” si este capabil sa inlocuiasca oricare alt simbol. In plus, castigurile pe linia de miza cu Wild platesc dublu.
Asadar, Fruit Shop Christmas Edition are un numar total de 11 simboluri, ceea ce ar trebui sa fie in avantajul jucatorului. Asta deoarece combinatiile se pot forma mult mai usor atunci cand exista mai putine variante.

Pacanele online: Fruit Shop Christmas Edition
Simboluri Fruit Shop Christmas Edition

Functii speciale

Fruit Shop Christmas Edition nu are o “speciala” construita pe aparitia unor simboluri Scatter, insa dispune de o functie cu rotiri gratuite care pare foarte interesanta (identica originalului Fuit Shop). La acest slot, poti sa obtii cel putin o rotire gratuita de fiecare data cand realizezi o combinatie castigatoare de fructe in timpul jocului principal. Totul conform unui tabel stabilit si prezentat in cadrul butonului cu informatii. De remarcat este si faptul ca invartirile gratuite vin cu un plus seminifcativ. Astfel, jucatorul poate sa obtina alte rotiri “moca” chiar si avand doar combinatii de carti. Practic, orice castig in cadrul rundelor gratuite duce la invartiri gratis suplimentare.

Plati pacanele Fruit Shop Christmas Edition

Un jucator care mizeaza sume modice sau medii nu va fi aproape niciodata dezamagit de Fruit Shop Christmas Edition. Sunt sanse ca atunci cand prinzi rotiri gratuite, numarul acestora sa creasca semnificativ. La fel si castigurile. Insa cei care obisnuiesc sa apese butonul cu miza maxima, 750 RON in acest caz, vor vedea cum profitul lor este sub asteptari.

Jocuri pacanele pe mobil: Fruit Shop Christmas Edition

Fruit Shop Christmas Edition are simboluri simple, fara efecte complicate. De aceea, slotul merge la perfectie pe orice dispozitiv mobil. Rolele se misca destul de lent, insa in acest mod functioneaza slotul, neffind o problema de conexiune la internet sau de memorie a telefonului.

Verdict

Fruit Shop Christmas Edition este o varianta potrivita pentru toti cei care iubesc jocul original, dar care vor sa simta putin si din atmosfera Craciunului. Daca vorbim de gameplay, slotul este neschimbat. Singura diferenta majora pe care o poate vedea jucatorul este legata de aspect, cu simboluri inghetate si un fundal adaptat anotimpului rece.

RPT-ul, castigurile sau variatia, toate raman la fel. NetEnt n-a indraznit sa produca schimbari majore, succesul Fruit Shop-ului original fiind suficient pentru ca si aceasta varianta a slotului sa aiba o primire pozitiva printre jucatori.