Pacanele online: Fruit Shop Christmas Edition

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 03.12.2015
RTP: 96.71%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 87
Grafica 4 / 5
Sunet 3 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 2 / 5
Total 3.125 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Potrivit sarbatorii Craciunului
  • Gameplay neschimbat fata de jocul original
  • Simplu de inteles si de jucat
  • Rotiri gratuite la fiecare combinatie castigatoare de fructe
  • Destinat celor care indragesc sloturile cu fructe
5
Role
15
Linii de plata
750 RON
Pariu maxim
400000 RON
Castig maxim
Nu
Speciala
5
Runde gratuite

Pacanele Fruit Shop Christmas Edition

Fruit Shop Christmas Edition este varianta de Craciun a celebrului joc lansat de NetEnt, Fruit Shop. La aceasta versiune de sarbatoare, jucatorii se pot delecta cu acelasi gameplay cu care erau obsinuiti, singura diferenta majora constand in modificarea graficii, adaptata sezonului de iarna.

RTP-ul slotului este situat la 96.71%, cu o variatie scazuta-medie. Asta inseamna ca jucatorul va experimenta destule castiguri mici, fara sa spere prea mult la premii colosale.

Simboluri

Pe langa simbolurile pachetului de carti (de la 10 la A), vom vedea pe ecran si cinci simboluri de fructe specifice acestui tip de jocuri: cirese, prune, lamai, portocale si pepene verde. Wild-ul este reprezentat de un logo cu “Fruit Shop” si este capabil sa inlocuiasca oricare alt simbol. In plus, castigurile pe linia de miza cu Wild platesc dublu.
Asadar, Fruit Shop Christmas Edition are un numar total de 11 simboluri, ceea ce ar trebui sa fie in avantajul jucatorului. Asta deoarece combinatiile se pot forma mult mai usor atunci cand exista mai putine variante.

Functii speciale

Fruit Shop Christmas Edition nu are o “speciala” construita pe aparitia unor simboluri Scatter, insa dispune de o functie cu rotiri gratuite care pare foarte interesanta (identica originalului Fuit Shop). La acest slot, poti sa obtii cel putin o rotire gratuita de fiecare data cand realizezi o combinatie castigatoare de fructe in timpul jocului principal. Totul conform unui tabel stabilit si prezentat in cadrul butonului cu informatii. De remarcat este si faptul ca invartirile gratuite vin cu un plus seminifcativ. Astfel, jucatorul poate sa obtina alte rotiri “moca” chiar si avand doar combinatii de carti. Practic, orice castig in cadrul rundelor gratuite duce la invartiri gratis suplimentare.

Plati pacanele Fruit Shop Christmas Edition

Un jucator care mizeaza sume modice sau medii nu va fi aproape niciodata dezamagit de Fruit Shop Christmas Edition. Sunt sanse ca atunci cand prinzi rotiri gratuite, numarul acestora sa creasca semnificativ. La fel si castigurile. Insa cei care obisnuiesc sa apese butonul cu miza maxima, 750 RON in acest caz, vor vedea cum profitul lor este sub asteptari.

Jocuri pacanele pe mobil: Fruit Shop Christmas Edition

Fruit Shop Christmas Edition are simboluri simple, fara efecte complicate. De aceea, slotul merge la perfectie pe orice dispozitiv mobil. Rolele se misca destul de lent, insa in acest mod functioneaza slotul, neffind o problema de conexiune la internet sau de memorie a telefonului.

Verdict

Fruit Shop Christmas Edition este o varianta potrivita pentru toti cei care iubesc jocul original, dar care vor sa simta putin si din atmosfera Craciunului. Daca vorbim de gameplay, slotul este neschimbat. Singura diferenta majora pe care o poate vedea jucatorul este legata de aspect, cu simboluri inghetate si un fundal adaptat anotimpului rece.

RPT-ul, castigurile sau variatia, toate raman la fel. NetEnt n-a indraznit sa produca schimbari majore, succesul Fruit Shop-ului original fiind suficient pentru ca si aceasta varianta a slotului sa aiba o primire pozitiva printre jucatori.