Pacanele online: Jingle Spin

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 29.11.2018
RTP: 96.48%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 84
Grafica 4.5 / 5
Sunet 3.5 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 5 / 5
Total 4.125 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Grafica buna
  • Potrivit sarbatorii Craciunului
  • Functie speciala interesanta
  • Pana la 50 de rotiri gratuite
  • Muzica ambientala
5
Role
20
Linii de plata
1000 RON
Pariu maxim
5000000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
50
Runde gratuite

Jingle Spin jocuri pacanele

Este cea mai frumoasa perioada a anului si trebuia sa avem un joc pe masura de la NetEnt. Scos anul trecut, Jingle Spin aduce magia Craciunului pe ecranul fiecarui jucator. Asta deoarece ne propune un model unicat de slot, care ne va delecta in timpul invartirilor. Muzica este relaxanta si ne aduce cumva intr-o atmosfera demna de aventurile pe care le citeam atunci cand eram mici.

Faptul ca putem atinge 50 de rotiri gratuite e un mare bonus, insa variatia jocului e medie. Asadar, sa nu ne asteptam sa bifam acest prag prea des. In general, ar trebui sa ne multumim cu sume mici.

Simboluri

Alaturi de simbolurile din suita de carti ( de la 10 la A), avem simboluri cu tematica de Craciun, de la globulete, felii de portocala, pana la reni, conuri si ghirlande. Jocul are doua simboluri Wild, primul fiind cel care inlocuieste pentru a obtine cea mai mare combinatie castigatoare de pe o linie de pariere. Secventa continuta de globul rosu tinut de spiridusi deasupra rolelor este activata cand un simbol Wild apare aleatoriu pe rola de sub el. Al doilea este un Spreading Wild, care e activat atunci cand globul care il contine cade pe un simbol Wild obisnuit.

Functii speciale

Jingle Spin n-are o “speciala” asa cum o intelegem cu totii, dar ofera rotiri gratuite si alte premii. Totul consta intr-o roata aflata in dreapta ecranului, unde un spiridus-sef o invarte la fiecare rotire. Pe ea aven invartiri gratuite, castiguri in fise, Spreading Wild-uri sau secvente speciale (distribuiri aleatorii ale celor trei premii deja amintite). Desigur, avem si destule spatii libere care nu ofera nimic. Daca roata se opreste in dreptul unui premiu, atunci el trece la spiridusul aflat deasupra celei de-a 5-a role. Si continua sa se miste spre stanga cu fiecare rotire care trece. In cazul in care spiridusul care detine un premiu se afla deasupra unui Wild normal, atunci jucatorul incaseaza acel premiu. Trebuie sa tinem cont de faptul ca odata ce trece si de spiridusul aflat deasupra primei role, fara sa fie deasupra unui Wild, premiul dispare de pe radar.

Plati pacanele Jingle Spin

Fara globurile surpriza expediate de spiridusul-sef, ma tem ca jocul ne-ar trimite sigur in faliment. Liniile nu se prea leaga deloc, iar atunci cand o fac, castigurile sunt mici. Nici nu e de mirare, daca analizam variatia jocului. Ea e trecuta ca medie, dar avem senzatia uneori ca vorbim despre un joc cu o variatie scazuta spre medie. 50 de rotiri gratuite? Mai degraba un vis distant pe care nici Mosul nu ti-l poate indeplini.

Jocuri pacanele pe mobil: Jingle Spin

Ne-am simtit bine jucand Jingle Spin pe mobil, dar cerintele nu sunt minore. Asa ca trebuie aveti grija cu dispozitivul mobil atunci cand porniti slotul. Jingle Spin va functiona oricum, insa e mult mai placut sa vezi rolele cum se misca natural, iar roata sa nu inghete fix cand trebuie sa se opreasca in dreptul unui premiu.

Verdict

Jingle Spin e cu siguranta ceva frumos adus de NetEnt. Ne-a placut ideea cu spiridusul-sef care invarte de roata, iar faptul ca numarul rotirilor gratuite poate ajunge si la 50 ne-a facut sa fim si mai interesati de slot. Din pacate, plata ne-a cam redus din entuziasm. Dar daca e sa privim jocul doar din perspectiva distractiei, putem afirma ca producatorul si-a atins obiectivul.