Jocuri pacanele: Merry Xmas
5.0

Jocuri pacanele: Merry Xmas

Joaca pe bani reali
250 RON fără depunere la validarea contului
BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI
2500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
Bonus de bun venit pana la 2.000 RON
Bonus 2200 lei Casino + 680 Rotiri Gratuite
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT

Merry Xmas jocuri pacanele

Merry Xmas este un slot lansat de Play’n Go in 2014, avand Craciunul ca tema centrala. Se poate juca pe maximum 15 linii si ofera un RTP destul de modest in comparatie cu alte sloturi, 93.96%. Asadar, Merry Xmas nu vine cu atat de mult “cadouri” pe cat s-ar astepta jucatorul. Mai ales ca slotul nu dispune de o “speciala” cu runde gratuite, ci acorda un premiu in fise, cu un prag maximal de 150x miza.

Sunt totusi si parti pozitive legate de Merry Xmas. Userul trebuie sa lege trei simboluri in linie, dar nu neaparat de la prima rola (exista insa obligativitatea ca acel aranjament de simboluri sa porneasca de pe rolele 1, 2 sau 3). In acest fel, apar mai multe posibilitati de-a forma combinatii castigatoare.

Simboluri

Sunt opt simboluri prezente in joc, daca le excludem pe cele Scatter. Cum este un slot festiv, exista simboluri legate strict de sarbatorirea Craciunului – acadele, o bautura de fructe, lumanari, clopotele, globulete, un ren si, evident, Mos Craciun. Fara reprezentari ale pachetului de carti, un fapt rar pentru orice slot, indiferent de tematica. Wild-ul este un simbol care arata jucatorului de cate ori i se poate inmulti combinatia castigatoare de la mana respectiva (x2, x3, x4 sau x5) si inlocuieste oricare alt simbol, in afara de cel Scatter. Wild-ul poate sa apara doar pe rola din mijloc.

Jocuri pacanele: Merry Xmas
Simboluri Merry Xmas

Functii speciale

Asa cum precizam in prima parte, Merry Xmas n-are o functie speciala care sa ofere rotiri gratuite. In schimb, jocul ofera un premiu in fise atunci cand pe ecran apar trei cadouri diferite pe rolele 1, 3 si 5. Jucatorul trebuie apoi sa selecteze unul dintre aceste “Cadouri de Craciun” pentru a-si incasa castigul.

Pentru a-si spori profitul, userul poate sa utilizeze si functia “Joc de noroc”, care-i permite sa-si multiplice castigul in cazul in care ghiceste culoarea sau suita unei carti cu fata in jos. Clientul poate juca aceasta functie in cadrul unei maini de cinci ori consecutiv sau pana la o limita de 2 500 de monede.

Plati pacanele Merry Xmas

La un RTP modest de doar 93.96% si o variatie medie, jucatorul nu se poate astepta sa castige foarte mult la acest slot. Merry Xmas este un joc de sarbatori care, financiar vorbind, merita sa fie jucat doar in aceasta perioada. Si mai mult de distractie, fara speranta desarta a unui castig major.

Jocuri pacanele pe mobil: Merry Xmas

Simbolurile jocului sunt solid conturate, iar acest lucru nu tradeaza faptul ca slotul a fost lansat tocmai in 2014. De aceea, Merry Xmas poate fi jucat de pe orice dispozitiv mobil, fara nicio dificultate tehnica, dar ofera in acelasi timp si un aspect vizual placut. Nu exista elemente 3D complicate, iar soundtrack-ul este unul generic.

Verdict

Merry Xmas este un slot dedicat celor care doresc doar sa se distreze putin in perioada Craciunului. In niciun caz nu este destinat high rollerilor, deoarece suma maxima ce poate fi pariata este de sub 100 RON. Muzica este una obisnuita pentru aceasta sarbatoare, dar nu vine cu absolut nimic nou. Lipsa unei “speciale” este un mare minus, eliminand un motiv important pentru care jucatorii de sloturi aleg sa ramana fideli unui anumit joc.

In concluzie, Merry Xmas nu este unul dintre cele mai stralucite sloturi de Craciun, insa poate fi incercat macar o data, de dragul lui “Mos Craciun”.