Jocuri ca la aparate: Xmas Joker

Evaluare joc:
Producator: Play'n GO
Data lansarii: 19.11.2015
RTP: 93.99%
Variatie: Medie
Schema: 3*3
365Rank 85
Grafica 3 / 5
Sunet 3 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 3 / 5
Total 3.125 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Potrivit sarbatorii Craciunului
  • Aspect retro
  • Simplu de inteles si de jucat
  • Castig garantat la 2 simboluri Scatter in “speciala”
  • Se pot atinge 50 de rotiri gratuite in cadrul functiei bonus
3
Role
5
Linii de plata
500 RON
Pariu maxim
602 000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
10
Runde gratuite

Xmas Joker jocuri pacanele

Xmas Joker este un slot cu doar 5 linii de plata, lansat pe piata de Play’n Go in 2015. In sezonul colindelor si al bucuriei, Xmas Joker reprezinta un veritabil cadou adus de catre producatorul suedez. Aproape fara niciun efort, jucatorul poate castiga pana la 50 de rotiri gratuite, totul in cadrul unui slot distractiv si usor de inteles.

Grafica este una simplista, ce seamana cu cea a sloturilor vechi, de la inceputul anilor 2000. Muzica nu este nici ea fenomenala, dar reuseste cumva sa te aduca in “febra” sarbatorilor de iarna.

Simboluri

Fiind un slot care se joaca pe 3 linii si 3 role, Xmas Joker nu dispune de prea multe simboluri, cinci la numar, excluzandu-le pe cele Scatter. Evident, toate cinci sunt reprezentari specifice Craciunului – omuleti din turta dulce, fundite pentru brad, globulete, clopotei si stele.

Nu exista niciun simbol Wild, asta pentru ca n-ar fi avut sens la un joc cu doar 5 linii de plata si un RTP de numai 93.99%. Jucatorul poate da insa peste simbolul Scatter, reprezentat de un Joker. Trei astfel de simboluri ii vor aduce userului 10 rotiri gratuite.

Functii speciale

Atunci cand porneste secventa speciala, simbolul Scatter din jocul principal, Jokerul, este inlocuit cu imaginea unui cadou. Astfel, daca jucatorul nimereste trei simboluri “cadou”, incaseaza alte 10 invartiri gratuite. Totul pana la un numar maxim de 50 de rotiri. Partea si mai buna e ca jucatorul apreciaza chiar si momentele cand pe ecran apar doar doua “cadouri”. Asta deoarece incaseaza de la 1-100x pariul total la minimum doua simboluri Scatter.

Plati pacanele Xmas Joker

Xmas Joker poate sa fie foarte productiv in timpul “specialei”, dar RTP-ul de 93.99% este dezamagitor pentru un joc cu atat de putine linii de plata. Jucatorul care doreste sa obtina un profit rapid nu are alta solutie decat sa joace pe sume mari, insa se va alege cu o gaura serioasa in buget daca nu intra la “speciala”. De obicei, slotul abunda in linii de omuleti de turta dulce, insa combinatiile de stele se lasa asteptate.

Jocuri pacanele pe mobil: Xmas Joker

Datorita faptului ca nu are cerinte prea mari, Xmas Joker poate sa fie jucat pe orice dispozitiv mobil. In momentele de plictiseala, acest slot de la Play’n Go poate sa fie o varianta optima.

Verdict

Nu tocmai cadoul perfect de Craciun, dar Xmas Joker are cateva calitati pe care nu putem sa le ignoram. Functia speciala aduce ceva nou si garanteaza oarecum ca jucatorul va iesi din secventa cu un plus la balanta. Din pacate, userul nu are la dispozitie si functia “gamble”, care sa-i ofere posbilitatea sa-si inmulteasca profitul de la o rotire atunci cand considera ca acesta e prea mic.

Despre grafica si muzica, nu sunt multe de povestit. Simbolurile sunt comune, convetionale si nu prea dau impresia unui slot modern. Chiar si retro, Xmas Joker poate sa atraga tocmai prin aceasta simplitate. Soundtrack-ul pare unul mai degraba de fundal intr-un supermarket aglomerat in perioada de sarbatori. Deci un usor minus la acest aspect. Per total, Xmas Joker nu impresioneaza din punct de vedere vizual, dar ramane un slot distractiv pe care ar trebui sa-l incerce orice jucator care a prins vremurile de glorie ale sloturilor cu 5 linii de plata.