Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocul ca la aparate Power of Merlin Megaways Gratis
5.0

Jocul ca la aparate Power of Merlin Megaways Gratis

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayCumpara Speciala/ Megaways22 iunie 202396.08%DADADA40.000 x

Jocul ca la aparate Power of Merlin Megaways Gratis programat de compania de software online Pragmatic Play a fost lansat în luna iunie a anului 2023. Power of Merlin Megaways te vrăjește prin volatilitatea ridicată, liniile de plată care permit până la 117.649 de combinații și câștigurile care pot ajunge până la 40.000x miza. Mizele care pot fi plasate sunt cuprinse între 0.20 și 400 RON, iar jocul de păcănele online funcționează după un algoritm matematic cu RTP de 96.08%. Sistemul de joc nu este unul cu coloane și rânduri fixe. Acestea se extind și se restrâng constant (grilă Megaways), obținând mai multe șanse de câștig și mai multă acțiune.

Magia jocului ca la aparate constă în diversele moduri și funcții speciale pe care acesta le dezvoltă. Cu o simplă lovitură de baghetă câștigurile sunt multiplicate, iar rotirile gratuite pot crește, lăsând lumea vrăjită să-și pună în aplicare farmecele.

imaginea-de-start-jocul-power-of-merlin-megaways

Simbolurile din jocul ca la aparate Power of Merlin Megaways Gratis

Simbolurile din Power of Merlin Megaways ne amintesc de vremurile îndepărtate, în care practicarea magiei era strict interzisă. Cu un cadru sumbru și elemente gotice, slotul online îți face cunoștință cu puternicul vrăjitor Merlin. Pe lângă simbolul Vrăjitorului, mai regăsim pictograme de tip sceptru, poțiune, bufniță și simbolurile de la 9 la A din pachetul de cărți de joc. Simbolul Wild este ilustrat prin cuvântul „WILD” și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter și simbolului Fulger.

Simbolul Fulger (un fulger de culoare albastră) este reprezentativ pentru modul de joc Fulger și este suficient să apară o singură dată pe role pentru ca funcția să se activeze. Simbolul Scatter înfățișează Cartea de vrăji și oferă bonusul de rotiri gratuite. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca un număr de 4 simboluri să apară simultan pe panoul de joc, iar spinurile sunt acordate instant.

Reguli de joc și gameplay pentru jocul ca la aparate Power of Merlin Megaways Gratis

Jocul ca la aparate Power of Merlin Megaways este caracterizat de un mod de joc colapsabil, în care combinațiile câștigătoare sunt plătite, iar simbolurile care fac parte din ele dispar. Pictogramele rămase cad la baza ecranului, iar pozițiile goale sunt înlocuite cu simboluri noi care cad din partea de sus a panoului de joc.

Modul Fulger este o altă funcție care își exercită puterea în jocul de păcănele online, prin simbolul Fulger. Acesta nu plătește, iar atunci când apare pe role, el alege aleatoriu un simbol de pe panoul de joc. Toate simbolurile de acel tip se transformă în simboluri Wild, oferind posibilitatea de a forma combinații câștigătoare.

Jocul plătește combinațiile de cel puțin 3 simboluri identice, de la stânga la dreapta, excepție făcând simbolul Merlin, care oferă un câștig și în momentul în care apare de 2 ori.

tabelul-de-castiguri-al-jocului-Power-of-Merlin-Megaways

Cât plătește fiecare simbol mare?

 • 6 x Merlin = 20 x miza
 • 6 x Bufniță = 5 x miza
 • 6 x Sceptru = 2.5 x miza
 • 6 x Poțiune = 2 x miza

Cât plătește fiecare simbol mic?

 • 6 x A = 1.5 x miza
 • 6 x K = 1.25 x miza
 • 6 x Q = 1 x miza
 • 6 x J = 0.9 x miza
 • 6 x 10 = 0.8 x miza
 • 6 x 9 = 0.6 x miza

Funcțiile speciale ale jocului ca la aparate Power of Merlin Megaways Gratis

Jocul de păcănele gratis beneficiază de funcția specială de rotiri gratuite. Aceasta se poate activa începând cu 4 simboluri Scatter, iar spinurile cresc cu fiecare simbol adăugat, astfel:

 • 4 x Scatter = 10 rotiri gratuite
 • 5 x Scatter = 14 rotiri gratuite
 • 6 x Scatter = 18 rotiri gratuite
 • 7 x Scatter = 22 de rotiri gratuite
 • 8 x Scatter = 26 de rotiri gratuite
 • 9+ x Scatter = 30 de rotiri gratuite

După ce condiția a fost îndeplinită, jocul oferă șansa de a câștiga mai multe rotiri gratuite. Dacă alegi să riști, roata se învârte și are posibilitatea de a se opri pe o poziție câștigătoare sau pierzătoare. Dacă se oprește pe o poziție câștigătoare, se adaugă 4 rotiri suplimentare, dar dacă se oprește pe o poziție pierzătoare, spinurile inițiale sunt pierdute.

Runda de rotiri gratuite începe cu un multiplicator 1x, iar cu fiecare combinație câștigătoare care se formează, acesta crește cu 1x, până la finalul secvenței bonus. După fiecare colapsare, câștigul total al acesteia este înmulțit cu valoarea curentă a multiplicatorului. În plus, un număr de 3 simboluri Scatter apărut în timpul bonusului îți oferă încă 4 rotiri gratuite. Runda specială de rotiri gratuite poate fi declanșată automat, achitând 150x miza, moment în care magia va pune în aplicare toate bonusurile disponibile. Speciala se poate de asemenea achiziționa direct in timpul jocului.

Unde se poate juca slotul online Power of Merlin Megaways?

Jocul ca la aparate Power of Merlin Megaways se poate regăsi în varianta demo pe cazino365.ro. Acest lucru vă oferă acces către regulile jocului și bonusurile de care acesta beneficiază.  Pentru o experiență cât mai relaxantă și plăcută, tehnologia HTML5 face ca jocul de păcănele online să fie disponibil atât pe desktop, cât și pe tablete și telefoane, indiferent de tipul sistemului de operare.

Pe bani reali, jocul poate fi găsit în cazinourile online Superbet, NetBet, Betano, Pokerstars, Las Vegas, Maxbet, Luck, Frank, SlotV, MrBit, Yoji, Princess, Magnumbet, Winner, Favbet, CashPot sau Magic Jackpot.

Recomandarea noastră este Superbet, un cazinou unde poți câștiga 1.200 RON + 300 de rotiri gratuite ca bonus de bun venit. În plus, această platformă de jocuri online oferă în permanență bonusuri de loialitate, de zi de naștere sau cu diferite ocazii. Lasă-te cuprins de magia distracției și încearcă jocul în cazinoul online Superbet!

Care este nivelul de volatilitate al jocului?

„Nivelul de volatilitate” se referă la cât de des se acordă câștiguri și cât de mari pot fi acestea. Detaliile specifice despre nivelul de volatilitate al jocului „Power of Merlin Megaways” pot fi găsite în descrierea jocului sau în tabelul de plăți.

Există posibilitatea de a juca gratuit?

Multe cazinouri online oferă modul demo al „Power of Merlin Megaways”, permițându-vă să încercați jocul fără a cheltui bani reali. Acesta poate fi o modalitate excelentă de a vă familiariza cu regulile și caracteristicile jocului.

Cum este structurat jocul „Power of Merlin Megaways”?

Acest joc are 6 role principale, iar numărul de simboluri pe fiecare roată poate varia, oferind în mod potențial până la 117,649 de modalități de câștig, datorită mecanicii Megaways.