Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Bigger Bass Bonanza
Jocuri ca la aparate: Bigger Bass Bonanza
5.0

Jocuri ca la aparate: Bigger Bass Bonanza

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Bigger Bass Bonanza

Colaborarea dintre producătorii de jocuri de cazino Reel Kingdom și Pragmatic Play începe să își arate roadele. Începând cu septembrie 2021, Reel Kingdom a pus pe piață păcănelele online Bigger Bass Bonanza, un titlu care se vrea un remake după slotul original Big Bass Bonanza. În acest nou slot cu tematică pescărească acțiunea se mută pe 5 role cu 4 simboluri și 12 linii fixe de plată. Cu o volatilitate crescută și un RTP de 96.71%, Bigger Basss Bonanza poate furniza câștiguri de până la 4.000x. Pentru a obține aceste premii trebuie să plasezi mize care încep de la 0.80 RON și pot urca până la 400 RON.

Ce simboluri întâlnim în păcănelele online Bigger Bass Bonanza

Jocul păstrează caracteristicile de design din jocul original, dar și simbolurile acestuia. Pe cele 20 de poziții ale grilei de joc vei întâlni Peștele (Scatter), Pescarul (simbol Wild – apare în runda cu rotiri gratuite, substituie alte simboluri și colectează premiile afișate de simbolurile Money fish), Vapor de pescuit, Undiță, Ancoră de pescuit, Trusă de pescar, Money fish (afișează un premiu în bani) și simbolurile de la 10 la A din pachetul de cărți de joc.

Câștigurile se obțin din combinații de minim 3 simboluri identice alăturate pe una din cele 12 linii de plată, începând cu prima rolă. Excepție face simbolul Vapor care plătește și pentru combinațiile de 2 simboluri.

Jocuri ca la aparate: Bigger Bass Bonanza
Jocuri ca la aparate: Bigger Bass Bonanza

Cum plătesc simbolurile din Bigger Bass Bonanza

  • Vaporul – 200x pentru 5 pe linie
  • Undița – 100x pentru 5 pe linie
  • Ancora – 50x pentru 5 pe linie
  • Trusa de pescuit – 50x pentru 5 pe linie
  • Money fish – plătește suma afișată de toate simbolurile pentru 5 pe linie, 5x pentru 4 pe linie și 1x pentru 3 pe linie
  • 10, J, Q, K și A – 2.5x pentru 5 pe linie
Cum platesc simbolurile in jocuri ca la aparate: Bigger Bass Bonanza
Cum platesc simbolurile in jocuri ca la aparate: Bigger Bass Bonanza

Jocul de bază din Bigger Bass Bonanza

În fond, slotul online Bigger Bass Bonanza este unul extrem de simplu, fără caracteristici speciale în jocul de bază. Fără simbol Wild, jocul principal impresionează prin plățile destul de mari făcute de simbolurile curente și prin caracteristica Money Collect care însumează valorile afișate de simbolurile Money fish, atunci când se completează o linie de plată.

Bonus cu rotiri gratuite și multiplicator progresiv

3 simboluri Scatter oriunde pe role inițiază bonusul cu 10 runde gratuite. Rotirile inițiale au multiplicator 1x. În timpul bonusului apare și simbolul Wild care este contorizat în Bara multiplicator de câștig. Simbolul Wild colectează sumele afișate de simbolurile Money Fish din rotirea respectivă. Dacă în timpul celor 10 rotiri inițiale aterizează minim 4 simboluri Wild, se adaugă 10 rotiri suplimentare cu multiplicator de câștiguri 2x. Simbolurile Wild suplimentare contează pentru runda următoare.

Încă 4 simboluri Wild vor adăuga 10 rotiri suplimentare cu multiplicator 3x, iar alte 4 simboluri Wild vor iniția 10 învârtiri gratuite cu multiplicator 10x. Se pot obține cel mult 40 de rotiri gratuite într-o sesiune bonus, ultimele 10 dintre acestea având multiplicator 10x.

Sunt disponibile păcănelele online Bigger Bass Bonanza  pe mobil?

Video slotul Bigger Bass Bonanza este construit cu ajutorul tehnologiei HTML5 și, în consecință, poate fi accesat cu succes, atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile, inclusiv de pe cele cu ecran mic (telefoane mobile). Mai mult, grafica minimalistă, fără animații  elaborate, și fundalul cu o apă liniștită în care se reflectă palmierii de pe mal, fac din acest joc de pacanele gratis unul foarte ușor de urmărit pe dispozitivele mobile.

Acum, poți pescui premii incredibile, oricând și de oriunde, cu slotul online Bigger Bass Bonanza, disponibil pe gratis la noi pe site sau pe bani reali in cazinourile ce detin licenta de la ONJN!

Verdict

Nu te lăsa sedus de simplitatea și potențialul acestui joc! Este exact ca la pescuit. Este posibil ca poveștile despre pescuit să nu aibă vreo legătură cu capturile. Volatilitatea mare, brutală în anumite momente, vor face din această partidă de pescuit o aventură în care pot avea de câștigat doar cei cu răbdare și un bankroll solid. Am efectuat peste 400 de rotiri, timp în care am declanșat 6 bonusuri. Nicio rundă bonus nu mi-a acordat premii mai mari de 20x și nu am reușit să duc multiplicatorul la 2x.