Jocuri pacanele: Dance Party
5.0

Jocuri pacanele: Dance Party

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Dance Party jocuri pacanele

Lansat la începutul anului 2020 de către providerul Pragmatic Play, jocul la păcănele Dance Party este disponibil exclusiv în oferta de cazino online. Beneficiază de grafică modernă, adaptată vremurilor actuale, volatilitate ridicată și RTP-ul este 96.5%. Poți miza pe diferite sume, de la 0.80 care este cea mai mică și până la 400 RON, atât cât este miza maximă.

Așa cum îi spune și numele, Dance Party este despre distracție și muzică de club. Sunt 3 linii X 5 role fiecare pe care sunt stivuite câte 3 simboluri. În total sunt 243 de linii de plată neajustabile, unde ai ocazia să câștigi premii considerabile, de până la 36.450 X miza.

Simboluri

Zece simboluri pot fi stivuite pe cele cinci role, doar două dintre aceste simboluri fiind considerate speciale. Simbolul Dance Party este Wild și rolul său este acela de substituire al tuturor celorlalte simboluri exceptând Scatterul. Acesta din urmă este simbolul care stă la baza declanșării rotirilor gratuite, iar pentru beneficia de funcția bonus este nevoie de cel puțin cinci simboluri Scatter.
DJ-ul este unul dintre simbolurile de top ale jocului, fiind urmat de Cifra șapte, simbolul Dublu Bar și Bar. Alte simboluri aducătoare de câștiguri sunt A, K, J și Q, simboluri pe care le întâlnești în mai multe sloturi indiferent de provider.

Reguli de joc și gameplay

Precum oricare alt slot online, trebuie să personalizezi slotul, astfel să poți juca în cele mai bune condiții. Panoul de control este amplasat în partea de jos a ecranului, iar de acolo poți selecta miza. Butoanele + și – te vor ajuta să schimbi valoarea mizei, exact așa cum îți dorești. După ce faci lucrul acesta nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de joc.

Poți declanșa manual fiecare rotire cu ajutorul butonului rotund cu săgeți. Totodată, sub acest buton există Mod Automat unde poți seta un număr între 10 și 100 de rotiri automate și poți activa modul turbo. Un câștig este valabil atunci când pe linia de plată sunt cel puțin trei astfel de simboluri consecutive, dar singura condiție este ca simbolurile să fie stivuite de la stânga către dreapta.

Funcții speciale

Simbolul Scatter declanșează speciala și acordă 15 Rotiri Gratuite cu multiplicator. Dacă cinci simboluri Scatter declanșează Rotirile Gratuite multiplicatorul de început este X1. Șase simboluri dublează multiplicatorul de la varianta anterioară, iar dacă șapte simboluri Scatter stau la baza declanșării specialei, atunci se pleacă de la multiplicator X3. La fiecare rotire gratuită în parte numărul multiplicatorului de câștig se mărește cu X1, X2 sau X3, în funcție de numărul de simboluri Scatter care au stat la baza declanșări specialei.

Funcția este redeclanșabilă, dar limitată la 60 Rotiri Gratuite. Wild este unul dintre simbolurile aparte dintr-un joc la pacanele gratis și are rol de substituire al celorlalte simboluri obișnuite cu excepția Scatter.

Plăți păcănele Dance Party

Sloturile providerului Pragmatic Play oferă multiple praguri de pariuri. În jocul ca la aparate Dance Party ai ocazia să mizezi pe sume cuprinse între 0.80 și până la 400 RON. Aceste mize sunt în strânsă legătură cu plățile efectuate. Pe măsură ce miza este mai mare, atunci și câștigurile obținute sunt pe măsură.

Cel mai mult pe o singură linie de plată vei obține cu simbolul DJ, de până la 7,5 X miza. O linie completă cu Cifra șapte vine însoțită de un câștig maxim de 6,5 X miza. Dublu Bar este un simbol unde vei câștiga cel mult 5 X miza, iar cu Bar până la 4 X miza. Cu linia de A și K câștigi cel mult 2,5 X miza, iar Q și J aduc maxim 2 X miza.

Jocuri pacanele: Dance Party
Simboluri Dance Party

Jocuri păcănele pe mobil: Dance Party

Trăim în secolul vitezei, unde timpul este tot mai prețios, iar producătorii de jocuri ca la aparate au răspuns repede acestei cerințe. Pragmatic Play oferă pe lângă grafică superioară și posibilitatea să accesezi slotul favorit direct de pe dispozitivul tău mobil. Android, IOS, Windows, sistemul de operare nu mai este un impediment în a juca slotul preferat de oriunde.

Dacă până puteai juca doar în varianta clasică, respectiv PC/laptop, acum poți juca Dance Party în cele mai bune condiții direct de la birou sau din metrou. Recomandat ar fi să folosești tableta pentru buna sănătate a ochilor.

Verdict

La o primă vedere Dance Party pare să fie un simplu slot, dar nu este deloc așa. Speciala este deosebită și un mod tipic pentru sloturile care poartă amprenta Pragmatic Play. Multiplicatorul progresiv aduce premii consistente de până la 36.450 X miza. Prezența simbolului Wild, Rotirile Gratuite cu multiplicator progresiv, volatilitatea ridicată și câștigurile pe măsură sunt elemente menite să îți stârnească curiozitatea și dorința de a juca Dance Party.

La capitolul minusuri putem include câștigurile mari care sunt rare și de cele mai multe ori vin în runda bonus. Depinde și cum privești lucrul acesta, important că există aceste câștiguri și cu puțin noroc pot fi ale tale.