Pacanele gratis: Joker’s Luck
5.0

Pacanele gratis: Joker’s Luck

Joaca pe bani reali
2.000 RON + 450 Rotiri Gratuite
Bonus 2.500 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit pana la 2.000 RON
200% bonus pana la 2000 lei + 500 Runde Gratuite
100% pana la 1.200 RON + 100 Rotiri Gratuite
Bonus 1.000 RON + 50 Rotiri Gratuite

Pacanele gratis: Joker’s Luck

Joker’s Luck este un joc de pacanele Skywind Group extrem de volatil, lansat in iunie 2020, cu o singura linie de plata, unde actiunea are loc pe un tambur. RTP-ul este excelent, de 97.61%, ceea ce duce la castiguri de pana la 500 X miza totala. Urca pe cele 3 Turnuri si incaseaza premii aproape la fiecare Spin – incaseaza sau risca in continuare la aparate Joker’s Luck! Afla mai multe detalii in recenzia noastra completa.

Pacanele gratis: Joker's Luck
Pacanele gratis: Joker’s Luck

Simboluri

Exista doar 5 simboluri in jocul de pacanele Joker’s Luck. In ordine a valorii, avem Potcoava, Stea si Clopotel. Apoi, exista doua simboluri Wild Joker – Rosu si Verde, fiecare vine cu optiuni diferite, despre care vom vorbi mai jos. Un singur simbol pe matrice aduce un castig, ceea ce este cu adevarat destul de atractiv.

Reguli de joc si gameplay

Acest slot vine cu o rola, ceea ce inseamna o linie de plata. Exista 3 simboluri so 2 Joker, iar aterizarea unuia dintre ele aduce un castig mai mic sau mai mare – il poti colecta, facand click pe butonul “Incasare” sau poti roti in continuare pentru a urca in turnul cu valori. Miza este pentru toate buzunarele – incepe de la 0.01 RON si ajunge la 1.500 RON, pe care o poti seta din butoanele + si – din partea stanga jos a ecranului. Este un joc de pacanele online simplu, dar ar fi indicat sa consulti tabelul de plata prin pictograma “i”. Fii atent la Joker, deoarece unul iti aduce castiguri, iar unul anuleaza tot!

Functii speciale

Nu exista Rotiri Gratuite sau alte jocuri Bonus, dar avem caracteristici speciale despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Exista 3 turnuri, fiecare corespunde unul simbol – Clopotel, Stea si Potcoava. De fiecare data cand aterizeaza un asemenea simbol, urci la urmatorul nivel corespunzator fiecarui turn sau poti celecta suma castigata.

Exisa doua simbolul Joker Wild:

  • Joker Verde – acorda un nivel in plus pentru fiecare turn
  • Joker Rosu – reseteaza la zero toate turnurile

Partea interesanta este ca daca ai ajuns pana in varful turnului, de fiecare data cand aterizeaza simbolul corespunzator, se acorda instant suma maxima. De asemenea, daca toate cele 3 turnuri sunt pline, atunci castigi Jackpot-ul in valoare de 500 X miza totala.

Plati pacanele gratis: Joker’s Luck

Volatilitatea ridicata si RTP-ul peste media de piata, de 97.61% suna destul de bine, dar trebuie sa fii atent la miza folosita, deoarece exista multe rotiri necastigatoare, dar in acelasi timp pot obtine un premiu mare intr-un interval scurt de timp. Cel mai mare castig este de 500 X miza totala, plata posibila daca urci toate cele 3 turnuri in acelasi timp.

Cat poti sa castigi maxim la pacanele Joker’s Luck pentru fiecare turn?

  • 5 x Clopotel = 350 X miza
  • 5 x Stea = 50 X miza
  • 5 x Potcoava = 10 X miza
Pacanele gratis: Joker's Luck
Plati pacanele gratis: Joker’s Luck

Jocuri ca la aparate: Joker’s Luck pe mobil

Incearca pacanele online Joker’s Luck pe mobil si pe tableta fara probleme! Acest slot se reda excelent pe sistemele de operare Android si iOS, fara a fi necesara nici o descarcare. Se deschide direct in browser-ul tau pe mobil sau din aplicatiile mobile corespunzatoare fiecarui cazino online licentiat ONJN. Tot ceea ce ai nevoie este o conexiune buna la internet pentru a te bucura de un joc inedit – o rola, o linie de plata si 5 simboluri!

Verdict

Joker’s Luck este unul din jocurile de pacanele gratis Skywind pe care noi le apreciem. Modul de joc este simplu, dar neobisnuit si destul de profitabil, cu toate castigurile la vedere – oricand poti incasa sau risca in continuare, iar asta este ceea ce il face foarte interesant. Ne place acest slot si, cu siguranta, ne vom intoarce la el. Incearca-l si tu in varianta demo pe site-ul nostru si simte adrenalina din slotul Joker’s Luck!