Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom – Eyes of Fire
5.0

Jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom – Eyes of Fire

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom – Eyes of Fire

Dragonii s-au ascuns in Pestera plina cu monede si comori! Jocul ca la aparate Dragon Kingdom – Eyes of Fire este un slot dezvoltat de unul dintre cei mai apreciati producatori de pacanele Pragmatic Play pe 4 februarie 2021 pe o matrice cu 3 randuri X 3 coloane si 5 linii de plata fixe. Jocul vine cu o tematica de fantezie cu Dragoni, iar actiunea se bazeaza pe multiplicatorii progresivi, de la 2x si pana la 50x miza, fara a obtine o combinatie castigatoare.

Este un slot online de variatie scazuta spre medie, iar RTP-ul este de 96.49%. Castigul maxim este de 1250x miza totala intr-o singura rotire. Afla mai multe detalii in recenzia noastra detaliata despre Dragon Kingdom – Eyes of Fire.

Simboluri

Grila de joc este amplasata in pestera Dragonului, plina cu monede, iar pe tamburi vei gasi simboluri specifice tematicii, precum Dragon de Gheata (cel mai bine platit) si Dragon de Foc, dar si un simbol 777 ca la aparate. Exista si simboluri comune de joc, reprezentate de Frunza, Inima, Trefla si Romb, toate apar sub forma unor pietre pretioase de culori diferit si sunt cele de valoare scazuta. Cel mai valoros simbol este Wild-ul, care apare sub forma unui Ochi de Dragon. Acesta le inlocuieste pe toate celelalte si ofera de 5x miza totala pentru 3 bucati.

Jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom - Eyes of Fire
Jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom – Eyes of Fire

Reguli de joc si gameplay

Structura jocului de pacanele gratis Dragon Kingdom – Eyes of Fire este putin neobisnuita. Actiunea are loc pe o matrice cu 3 randuri X 3 coloane si ofera 5 linii de plata fixe. Un castig este realizat cu 3 simboluri sau Wild-uri pe una din liniile de plata castigatoare. Exista, de asemenea, un al 4-lea tambur care este activat dupa 4 sau mai multe rotiri necastigatoare. Acest lucru poate aduce multiplicatori. Poti incepe jocul ca la aparate Dragon Kingdom – Eyes of Fire cu mize cuprinse intre 0.20 RON si 100 RON (seteaza miza din butoanele – si +). Exista o optiune de redare automata, care iti permite sa setezi intre 10 si 1000 de rotiri, unde poti seta limite pierdere/castig. Consulta tabelul de plata si modul de declansare al functiilor bonus din butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului si incepe aventura cu Dragoni!

Functii speciale

In jocul de pacanele online Dragon Kingdom – Eyes of Fire nu exista rotiri gratuite, dar vine cu o caracteristica multiplicator progresiva pentru rotirile necastigatoare.

Multiplicator progresiv

Dupa fiecare rotire necastigatoare, vei primi un multiplicator de 1x. Obtine 4 rotiri fara castig la rand si vei activa caracteristica progresiva si vei trece la Nivelul 2. Al 4-lea tambur din partea dreapta al setului principal este plin cu Oua multiplicator, iar fiecare combinatie castigatoare este multiplicata.
Daca obtii 5 rotiri fara castig, nivelul multiplicatorului creste. Iata ce ofera fiecare nivel:

 • Nivelul 2 (4 rotiri necastigatoare) – multiplicator de 2x, 3x sau 5x
 • Nivelul 3 (9 rotiri necastigatoare) – multiplicator de 3x, 5x sau 8x
 • Nivelul 4 (14 rotiri necastigatoare) – multiplicator de 5x, 8x sau 10x
 • Nivelul 5 (19 rotiri necastigatoare) – multiplicator de 8x, 10x sau 15x
 • Nivelul 6 (24 rotiri necastigatoare) – multiplicator de 10x, 15x sau 50x

Poti vedea cate rotiri fara castig la rand ai avut in ceanul care este deasupra tamburului multiplicator. Atunci cand obtii o combinatie castigatoare se aplica multiplicatorul si se face plata, iar apoi vei reveni la nivelul 1 cu platile standard de 1x.

Plati jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom – Eyes of Fire

Dragon Kingdom – Eyes of Fire este un joc de pacanele de variatie scazuta spre medie, cu un RTP de 96.49%, ceea ce duce la un castig maxim de doar 1250x miza totala intr-o singura rotire. Acest lucru este posibil cu multiplicatorii care vin pentru rotirile necastigatoare.

Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu prima rola din capatul stang. Cu 3 simboluri obtii un castig. Hai sa vedem valoarea ficarui simbol:

 • 3 X Dragon de Gheata = 4 x miza
 • 3 X Dragon de Foc = 3 x miza
 • 3 X Sapte = 2 x miza
 • 3 X Frunza = 1.6 x miza
 • 3 X Inima = 1 x miza
 • 3 X Trefla = 0.6 x miza
 • 3 X Romb = 0.4 x miza

Asa cum am spus si mai sus, toate aceste valori cresc cu ajutorul multiplicatorilor de pe tamburul 4, care pot ajunge pana la 50x.

Plati jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom - Eyes of Fire
Plati jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom – Eyes of Fire

Jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom – Eyes of Fire pe mobil

Poti reda jocul de pacanele online Dragon Kingdom – Eyes of Fire pe toate dispozitivele mobile, inclusiv pe tablete si telefoane mobile, dar si pe versiunea desktop (Windows si Linux). Design-ul modern si grila de joc cu 3 randurii X 3 coloane este ideal pentru o sesiune pe un dispozitiv cu ecran mai mic, cum este in cazul unui smartphone Android sau Apple. Este complet optimizat si se reda direct in browser sau in aplicatiile mobile corespunzatoare unui cazino online online din Romania ce detine licenta ONJN. Joaca pacanele Dragon Kingdom – Eyes of Fire direct de acasa sau de oriunde te-ai afla!

Verdict

Tema nu este cea mai originala, dar aspectul de 3×3 si 5 linii de plata si gameplay-ul sunt lucruri pe care nu le gasesti in multe sloturi cu tematica Dragoni. Chiar daca nu exista o runda cu rotiri gratuite, multiplicatorii care cresc pentru rotirile necastigatoare sunt cu adevarat ceva iesit din comun. Castigul maxim este undeva la 1250x miza totala pe rotire, ceea ce este putin dezamagitor. Daca vrei mai mult de la un joc cu Dragoni, poti incerca pacanele gratis Dragon Tiger de la Pragmatic Play in varianta demo pe site-ul nostru.