Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Emerald King Rainbow Road
Pacanele online: Emerald King Rainbow Road
5.0

Pacanele online: Emerald King Rainbow Road

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Emerald King Rainbow Road

Emerald King Rainbow Road este slot online proiectat de providerul Pragmatic Play pe 18 ianuarie 2021, o continuare a slotului Emerald King, dispus pe o matrice cu 3 randuri X 5 coloane si 20 linii de plata castigatoare. Cu o tematica norocul irlandezului, jocul ca la aparate vine cu diferite caracteristici bonus, care pot oferi un castig la pacanele de pana la 20.000x miza totala. RTP-ul este peste medie, de 96.71%, volatilitatea este ridicata, iar pariul per rotire este extrem de variat (incepe de la 0.80 RON si ajunge la 960 RON). Poti incerca pacanele online Emerald King Rainbow Road pe site-ul nostru!

Pacanele online: Emerald King Rainbow Road
Pacanele online: Emerald King Rainbow Road

Simboluri

Cu o tema bazata pe norocul irlandezului, pe tamburi vor predomina simboluri comune de joc, din pachetul de carti, precum A, K, Q, J si 1 (ofera plati intre 10 si 15x miza pentru 5 bucati). Cel mai bine platit simbol este logo-ul Emerald King Rainbow Road, care plateste de 25x miza totala pentru 5 de un fel. Wild-ul este reprezentat de o moneda cu trifoi cu 4 foi, care apare pe toate cele 5 role si inlocuieste toate celelalte simboluri. Exista, de asemenea, doua simboluri Scatter, care apar sub forma unui Spiridus (activeaza caracteristica Calea Curcubeului) si o Oala cu Aur (declanseaza Bonusul Scatter Eliminator).

Reguli de joc si gameplay

Jocul ca la aparate Emerald King Rainbow Road este un slot structurat pe 5 role X 3 randuri si 20 de linii de plata fixe. Cu cel putin 3 simboluri identice pe una dintre aceste linii castigatoare, de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola, va crea o combinatie casitigatoare. Poti incepe calatoria cu mize cuprinse intre 0.80 RON si 960 RON, atat pe desktop, cat si pe dispozitivele mobile. Reglarea pariului per rotire se face din butoanele + si – aflate in partea dreapta jos a ecranului. Redarea automata este disponibila si poti avea pana la 100 de invartiri, daca este necesar. Inainte de a da “Invartire”, consulta tabelul de plata, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos. Modul de joc este destul de simplu, dar extrem de volatil.

Functii speciale

Vom gasi caracteristicile intalnite frecvent in jocurile ca la aparate cu tematica norocul irlandezului, precum trasee plina cu premii cash, dar si alte functii speciale, cu potential mare de plata.

Caracteristica Calea Curcubeului

Initiaza secventa bonus cu minim 3 simboluri Spiridus pe role in aceeasi rotire. Exista 22 de puncte, iar fiecare punct acorda un premiu in bani sau o rotire bonusului Mini Slot, care poate acoda pana la 6 puncte sau colecteaza. Avanseaza pe harta si pei putea juca pentru premiul cel mare: Big Money, care are o valoare aleatorie de 50x, 60x, 70x, 80x, 90x, 100x, 125x, 150x, 200x, 300x, 400x, 1000x sau 20.000x.

Bonusul Scatter Eliminator

Aterizeaza pe tamburi cel putin 3 simboluri Oala cu Aur si declanseaza caracteristica. Apoi, va trebui sa apesi pe fiecare Scatter pentru a determina un premiu in bani. Premiile variaza in functia de numarul de Scatter care au declansat functia, respectiv:

  • 3 Scatter = premiu cuprins intre 5 si 20x miza totala
  • 4 Scatter = premiu cuprins intre 10 si 40x miza totala
  • 5 Scatter = premiu curprins intre 50 si 200x miza totala

Functia Mini Slot

La orice rotire in jocul de baza, poti vedea un fundal verde. Cand toate cele 5 role devin verzi, modul Mini Slot este activat. Apoi, pot aparea la intamplare pana la 5 mini-sloturi, fiecare cu simboluri si premii diferite. Toate min-sloturile sunt compuse din simboluri 777 ca la aparate de culori diferite. Iata cum platesc:

  • 3 X Sapte rosu = 15 X miza
  • 3 X Sapte galben = 10 X miza
  • 3 X Sapte albastru = 5 X miza
  • 3 X orice Sapte = 1 X miza

Runda se incheie atunci cand nu se mai creeaza combinatii castigatoare, iar fiecare Mini Slot va fi eliminat pe rand de pe role.

Plati pacanele online: Emerald King Rainbow Road

Emerald King Rainbow Road vine cu o rata de castig (Return to Player) de 96.17% si cu o volatilitate ridicata, ceea ce inseamna ca vor exista destule rotiri fara castiguri, insa, exista posibilitatea de a obtine plati mai mari intr-un interval scurt de timp. Plata maxima este de 20.000x miza, lucru posibil doar in una dintre caracteristicile bonus, ajungand la sfarsitul drumului curcubeului.

Exista un numar de 7 simboluri care faca plata, astfel ca aterizarea a 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plata, incepand cu prima rola, creeaza un castig, dupa cum urmeaza:

  • 5 X logo Emerald King Rainbow Road = 25 X miza
  • 5 X A, K = 15 X miza
  • 5 X Q, J, 10 = 10 X miza

Asa cum am spus si mai sus, castigurile mari la pacanele Emerald King Rainbow Road vin in timpul caracteristicilor bonus.

Plati pacanele online: Emerald King Rainbow Road
Plati pacanele online: Emerald King Rainbow Road

Jocuri ca la aparate pe mobil Emerald King Rainbow Road

Pragmatic Play creeaza intotdeauna jocuri ca la aparate complet optimizate pentru dispozitivele mobile. Astfel, pacanele online Emerald King Rainbow Road este perfect pentru o sesiune de joc pe un smartphone sau o tableta Android sau iOS, precum si pe leptop sau calculator (Windows). Design-nul este simplu, gameplay-ul este usor de controlat, iar grafica colorata, vibranta si interactiva vine excelent pe ecranul mai mic al unui telefon mobil. Asigura-te ca ai o conexiune buna la internet si incearca jocul ca la aparate Emerald King Rainbow direct de acasa sau de oriunde te-ai afla.

Verdict

Slotul online Emerald King Rainbow Road se remarca din punct de vedere grafic, insa atractia principala ramane jackpot-ul de pana la 20.000x miza. Este un joc ca la aparate plin de caracteristici bonus, care pot fi activate destul de repede, cel putin asa s-a intamplat in timpul sesiunilor mele si unde am reusit sa obtine un castig maxim de pana la 200-300x pariul total. Incearca si pacanele gratis Emerald King pe site-ul nostru si alege-ti slotul prefereat.