Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Madame Destiny
5.0

Pacanele gratis: Madame Destiny

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Madame Destiny

Descopera ce iti rezerva viitorul si joaca Madame Destiny, un slot video cu 10 linii de plata, cu 3 linii X 5 role. Slotul dispune de grafica superioara, volatilitatea ridicata, RTP 96.5%, iar pe fiecare rotire in parte poti miza cu sume cuprinse intre 0.10 si 50 RON. Pragmatic Play este providerului care a lansat acest slot la data de 19 iunie 2018 si care seamana prin desfasurare cu Lucky Lady’s Charm Deluxe.

Slotul este unul interesant, cu simboluri specifice, obisnuite si speciale, care ofera generare de castiguri, fie declansarea unor functii speciale. Un element specific slotului este exact acordarea de castiguri, care se face la cel putin trei simboluri consecutive pe linia de plata, atat de la stanga catre dreapta, at si invers.

Pe langa grafica superioara, slotul dispune si de muzica ambientala, iar castigul cel mai mare pe linia de plata poate ajunge pana la 900 X miza.

Pacanele gratis: Madame Destiny
Pacanele gratis: Madame Destiny

Simboluri

Tema slotului pune pe tapet lumea tarotului, iar simbolurile sunt elemente specifice acesteia. Bufnita este unul dintre aceste simbolurile care aduc si cele mai mari castiguri in jocul de baza. Pisica Neagra nu lipseste nici ea dintre simbolurile specifice jocului ca la aparate Madame Destiny. Sticla cu potiune, Lumanarile si Cartile de tarot sunt alte simboluri in stransa legaatura cu slotul video.

A, K, Q, J, 10 si 9 sunt alte simboluri comune, pe care le intalnim si in alte sloturi. Poate doua dintre cele mai reprezentative simboluri sunt Wild si Scatter, acestea fiind singurele simboluri speciale. Primul se identifica usor cu imaginea Ghicitoarei (Madame Destiny), iar simbolul Scatter este identificat cu Globul de cristal.

Reguli de joc si gameplay

Ecranul de joc este alcatuit din 3 linii X 5 role pe care sunt stivuite simboluri ce garanteaza castiguri in zece moduri diferite. Diferenta fata de alte sloturi este modalitatea prin care sunt acordate castigurile si faptul ca simbolurile pot fi consecutive pe linia de plata de la dreapta catre stanga sau invers. Fiecare castig in parte poate valora mai mult sau mai putin, totul depinde de miza folosita pentru fiecare rotire in parte.

In partea de jos a ecranului de joc apare panoul de control al slotului. Asta inseamna ca folosind butoanele + si – amplasate acolo vei putea selecta miza exacta pe care vrei sa o folosesti. Sunt mai multe mize pe are le poti selecta, cuprinse intre 0.10 si 50 RON. Tot pe panoul de control gasesti functia Joc Automat, care iti ofera posibilitatea declansarii a 10 sau mai multe rotiri automate ca la pacanele gratis, dar nu mai multe de 100. Slotul dispune de muzica ambientala pe care o poti activa sau dezactiva tot actionand butonul de volum amplasat in stanga jos al panoului de control.

Functii speciale

Modul de desfasurare al slotului il face sa fie unul relativ clasic. Exceptand platile care se fac in conditii usor diferite, restul slotului este unul des intalnit. Functia speciala nu lipseste, simbolul Scatter (Glob de Cristal) poate fi stivuit pe oricare dintre role. Trei sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe ecran vor declansa 15 Rotiri Gratuite. Functia este redeclansabila si nu exista un numar limitat de repetari. Toate castigurile obtinute in timpul functiei bonus cazino sunt multiplicate cu 3X, iar toate castigurile ce contin simbolul Wild sunt multiplicate cu 2X.

Simbol Wild este si el stivuit pe ecran, apare pe toate rolele. Acesta inlocuieste toate celelalte simboluri obisnuite exceptand simbolul Scatter. Toate combinatiile care contin cel putin un simbol Wild sunt multiplicate cu 2 X. Acest simbol este identificat pe ecran cu pictograma Madame Destiny (Ghicitoarea).

Plati pacanele gratis: Madame Destiny

Platile in slotul Madame Destiny produs de Pragmatic Play se fac prin intermediul a zece linii fixe de plata, cu o mica diferenta fata de un slot clasic. Simbolurile pot fi consecutie pe linia de plata atat de la drepta catre stanga, cat si de la stanga catre dreapta. Suma catigata este in stransa legatura cu miza pentru fiecare pariu in parte. Cel mai putin poti miza pe 0.10 RON per rotire, iar cel mai mult 50 RON per rotire completa.

Pacanele gratis: Madame Destiny
Plati pacanele gratis: Madame Destiny
 • 5 X Wild = 900 X miza
 • 5 X Scatter = 500 X miza
 • 5 X Bufnita = 75 X miza
 • 5 X Pisica neagra = 75 X miza
 • 5 X Sticluta = 40 X miza
 • 5 X Lumanari = 25 X miza
 • 5 X carti tarot = 25 X miza
 • 5 X A = 12,5 X miza
 • 5 X K = 12,5 X miza
 • 5 X Q = 10 X miza
 • 5 X J = 10 X miza
 • 5 X 10 = 10 X miza
 • 5 X 9 = 10 X miza

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Madame Destiny

Telefonul mobil este un element aproape indispensabil si de cativa ani ai acces catre serviciile de cazino online si prin intermediul unor aplicatii foarte bine optimizate. Asta inseamna ca poti juca slotul preferat direct de pe dispozitiv mobil indiferent de sistemul de operare al dispozitivului. Tableta, Ipad sau telefon mobil, pe toate acestea poti juca slotul preferat fara intampinarea unor probleme.

NetBet este unul dintre cele mai complete cazinouri, unde sloturile Pragmatic Play si-au facut loc unul cate unul. Acestea fac parte din miile de sloturi disponibile in sectiunea de cazino online, pe care le poti accesa fie datorita aplicatiei, fie direct in browser, pe dispozitivul mobil sau in varianta clasica, pe PC/Desktop.

Verdict

Asocierea cu un alt slot cu aceeasi tema ii aduce doar beneficii jocului ca la aparate Madame Destiny, un slot pe zece linii de plata. Poti castiga pana la 900 X miza pe o singura linie de plata si poti face lucrul acesta jucand pe PC/desktop, fie direct de pe dispozitivul mobil.

Este un slot care sta foarte bine din punct de vedere al designului. Madame Destiny dispune de functie bonus redeclansabila si volatilitatea ridicata. Daca esti adeptul jocului la pacanele in ideea de a te destinde, atunci esti slotul potrivit pentru tine. In schimb, daca alergi dupa premii poti sa te mai gandesti, castigurile mari vin rareori.