Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Bollywood Story
Pacanele online: Bollywood Story
5.0

Pacanele online: Bollywood Story

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Bollywood Story jocuri pacanele

Industria filmului din India se numeste Bollywood. Acolo se reunesc o multime de producatori de filme din intreaga lume. Multe dintre creatiile lor arata cultura indiana, valorile ei si cum incearca noua generetie sa schimbe acete valori. Toate acestea sunt surpriz de NetNet in jocul la pacanele Bollywood Story. Este un slot video care a intrat pe piata inca din 2015, timp in care a reusit sa urce pe scara popularitatii.

Pe cei trei tamburi si cinci role sunt stivuite 15 simboluri ce pot fi identice. Exista noua linii de plata, cat si mai multe praguri de pariere, de la 0.01 si pana la 9 monede.

Simboluri

Conform celor mai multe dintre jocuri, exista o serie de simboluri tip, considerate ca apartinand jocurilor clasice, dar si cele care dau tema jocului. Bollywood Story nu face nici el rabat de la acest lucru si respecta traditia. Astfel, exista zece simboluri obisnuite si alte doua simboluri considerate speciale.

Astfel, printre simbolurile stivuite pot fi A, K, Q, J sau 10, acestea fiind considerate clasice. Sunt regasite in cele mai multe dintre jocurile la pacanele, exceptandu-le pe cele 77777 și cu fructe. Fiecare dintre aceste simboluri au culori diferite. Alaturi de ele, mai pot fi stivuite si alte cinci simboluri clasice, fiecare reprezentand cate ceva important pentru industria filmului indian. Celelalte doua figuri speciale sunt reprezentate de WILD; care substituie fiecare simbol in parte si de cel SCATTER.

Pacanele online: Bollywood Story
Pacanele online: Bollywood Story

Reguli de joc si gameplay

Dupa ce va alegeti pragul de pariere, care variaza intre 0.01 monede si 9, puteti activa stivuirea de simboluri apasand butonul rotund din josul ecranului. Pe cei trei tamburi si cinci role vor fi stivuite o serie de simboluri, care pot fi toate identice. Insa, in fiecare rotire completa exista o casuta incadradata de flori, care se poate transforma in WILD.

Gameplay-ul este unul foarte simplu pentru amatorii de sloturi video. Pe ecranul de plata toate actiunile precum setarea pragului de pariere se poate activa din partea de jos a ecranului. De acolo se poate dezactiva sunetul sau se poate pune jocul pe rotire automata.

Functii speciale

Cele mai multe dintre sloturile video recent aparute au si speciale. Bollywood Story este unul dintre ele, unde pe langa posibilitatea declansarii de jocuri gratuite mai exista si un simbol Wild. Acest simbol WILD substituite toate celelalte simboluri considerate obisnuite pentru acest joc la pacanele.

Bollywood Story propune si posibilitatea declansarii unei speciale. Pe fiecare dintre cele cinci role in parte unul dintre simbolurile stivuite poate sa fie cel SCATTER. La trei astfel de simboluri in aceeasi rotire complete se activeaza speciala. Numarul de jocuri gratuite poate varia de la 10 si pana la 30, in functie de numarul de simboluri scatter stivuite. La trei se vor declansa 10 jocuri gratuite, la patru simboluri SCATTER se activeaza 20 de jocuri gratuite si la cinci simboluri se vor activa 30 de jocuri. Aceasta poate fi redeclansata si automat se vor adauga alte jocuri gratuite la cele deja existente.

Plati pacanele Bollywood Story

Cei de la NetEnt propun si ei o serie de praguri de pariere accesibile pentru fiecare. De la cele mai mici pariuri si pana unul maxim de 9 monede. Evident, eventualele castiguri returnate variaza in functie de miza pariului. Insa, cel mai mare castig pe care Bollywood Story il poate returna intr-o singura rotire completa este de 90000 de monede pe linie de plata. Insa, conform RTP-ului de 96,1%, aceste castiguri mari sunt rare. Cele mai des intalnite castiguri sunt cele mici si medii.

In total sunt noua linii de plata, asta inseamna ca se poate castiga in noua moduri in fiecare rotire completa. Pentru ca un castig sa fie validat este nevoie de cel putin trei simboluri identice pe linie de plata. Singura conditie este ca ele sa fie amplasate de la stanga catre dreapta ecranului de joc.

Jocuri pacanele pe mobil: Bollywood Story

In ultimii ani, dezvoltarea tehnologiei a pus in garda producatorii de jocuri de pacanele. Acestia s-au adaptat si au oferit posibilitatea amatorilor de sloturi video sa joace atat in format clasic, respectiv desktop, cat si pe cele mobile. Bollywood Story se poate juca atat in varianta desktop, cat si in cele mai inedite moduri, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului.

Bollywood Story este activ atat pe telefonul mobil cu sistem de operare Android si IOS. Tableta, Ipad, acestea sunt compatibile cu jocul. Diferente substantiale nu exista. Singura este modalitatea de a schimba pragul de pariere din lateralul dispozitivelor cu touch.

Verdict

Putine sunt argumentele care pot convinge un amator de jocuri la pacanele sa nu aleaga Bollywood Story. Unul dintre ele ar fi RTP-ul care nu este unul grozav, dar pentru un amator, care joaca de distractie, nu este un impediment. Totodata, celelalte argumente PRO sunt mai multe si ar putea sa va convinga.

Intai de toate, faptul ca se poate juca de pe dispozitivele mobile este clar un plus. Asta pentru ca poti sta foarte bine in confortul propriului camin, in pat, la birou si declansa jocul in sine. Apoi prezenta specialei si faptul ca se poate redeclansa este un aspect important pentru amatorii de astfel de jocuri la pacanele.